Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις!

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο φέρνει αρμονία και ισορροπία σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Το κλίμα θα είναι όμορφο και γεμάτο εκπλήξεις. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, μπορεί να σκεφτείς να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να γοητευτείς από ένα πρόσωπο και να νιώσεις έλξη απρόβλεπτα. Επαγγελματικά, θα δεις μια βελτίωση στο εργασιακό σου περιβάλλον ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και μια νέα συνεργασία ή συμφωνία. Βάλε νερό στο κρασί σου και λειτούργησε περισσότερο με το μαζί και λιγότερο με το εγώ. Στις 28/10 μπορεί να ταλαιπωρηθείς λίγο όσον αφορά το μέλλον μιας σχέσης ή συνεργασίας. Στις 3/11 θα υπάρχει στήριξη στα σχέδιά σου ενώ στις 4/11 ρισκάρεις, πιθανές και οι ανατροπές αφού εσύ είσαι αυτή που τις επιδιώκει. Διαβάστε παρακάτω…


ΤΑΥΡΟΣ


Η Αφροδίτη θα κάνει τα πάντα για να ομορφύνει την καθημερινότητά σου. Θα περάσεις ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές, θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου και το ταίρι σου ενώ και η δουλειά θα προχωράει δίχως προβλήματα. Οι συνθήκες ζωής σου θα βελτιωθούν και δεν αποκλείεται να κάνεις και μια νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον. Το φλερτ θα κυριαρχεί. Φρόντισε επίσης αυτό το διάστημα να βελτιώσεις την διατροφή σου, την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση. Στις 28/10 απόφυγε τις υπερβολές και την κούραση λόγω αυξημένων δραστηριοτήτων. Στις 3/11 βρίσκεις λύσεις στα θέματά σου ενώ στις 4/11 μπορεί να εκνευριστείς από αλλαγές στο πρόγραμμά σου!ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη φέρνει ευχάριστα νέα για τον έρωτα, τα παιδιά, τη διασκέδαση, τη δημιουργικότητα. Πολλοί θα είναι οι υποψήφιοι θαυμαστές και το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά. Έχεις όρεξη για φλερτ, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, δείχνεις τα ταλέντα σου και τις ικανότητές σου. Βγαίνεις και περνάς καλά. Αν έχεις σχέση, θα ανθίσει και θα ανανεωθεί, με έντονο το πάθος και τον ερωτισμό. Η σχέση σου με τα παιδιά θα βελτιωθεί. Είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσεις νέα δημιουργικά σχέδια. Στις 28/10 απόφυγε συναισθηματικές και οικονομικές υπερβολές. Στις 3/11 σταθεροποιείς σχέσεις και συνεργασίες ενώ στις 4/11, ο έρωτας γίνεται απρόβλεπτος και εκρηκτικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη θα σου δώσει την ευκαιρία να περάσεις ωραίες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και να ομορφύνεις το σπίτι σου. Μπορεί να αποφασίσεις να ανοίξεις το σπίτι σου, να κάνεις γεύματα, να φιλοξενήσεις κόσμο, να καλέσεις φιλικά πρόσωπα ή ακόμα και να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου. Θα σου δοθεί επίσης η ευκαιρία να περάσεις δημιουργικό χρόνο με το ταίρι σου, να βελτιώσεις τη σχέση σου ή μπορεί πάλι να σου χτυπήσει την πόρτα το παρελθόν… Στις 28/10 κάποιες αποκαλύψεις σε σχέσεις ή συνεργασίες μπορεί να σε απογοητεύσουν. Στις 3/11 θα ισορροπήσεις ή θα ολοκληρώσεις ένα σχέδιο ενώ στις 4/11 να περιμένεις αλλαγές σε σπίτι ή εργασία.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη αυξάνει επικοινωνία και μετακινήσεις. Η επικοινωνία θα βελτιωθεί και θα κάνεις νέες γνωριμίες. Συναντήσεις και επαφές πολλαπλασιάζονται, μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις ή να διαπραγματεύεσαι. Σου δίνεται η ευκαιρία, μέσα από το διάλογο, να βελτιώσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου και να βρείτε λύσεις για να επέλθει η αρμονία και η ισορροπία. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες βελτιώνονται ενώ μπορεί να αποφασίσεις και ένα κοντινό ταξίδι. Στις 28/10 μπορεί να προβληματιστείς ή να πιεστείς επαγγελματικά. Στις 3/11 παίρνεις αποφάσεις για σχέσεις ή συνεργασίες ενώ στις 4/11 να περιμένεις ξαφνικές ειδήσεις ή επικοινωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου αλλά γεμίζει και την τσέπη σου. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα εισοδήματά σου και να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Θα δεχτείς προτάσεις για συνεργασίες και δραστηριότητες. Θα έρθεις πιο κοντά στις επιθυμίες σου, θα κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και θα αισθανθείς καλύτερα με τον εαυτό σου. Αν έχεις σχέση, θα νιώσεις την ανάγκη για μεγαλύτερη σταθερότητα και ηρεμία. Στις 28/10 να προσέχεις συναισθηματικές ή οικονομικές σπατάλες και υπερβολές. Στις 3/11 βρίσκεις λύσεις οικονομικού τύπου ενώ στις 4/11 απόφυγε το οικονομικό ρίσκο.ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει γοητευτική, ελκυστική. Θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα είσαι πιο κοινωνική, το φλερτ και ο έρωτας θα κυριαρχούν. Αν είσαι μόνη, η δημιουργία μιας νέας σχέσης είναι πιθανή, αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Επαγγελματικά, είναι ένα διάστημα που μπορείς να προβάλλεις τα ταλέντα σου και να αναγνωριστείς ενώ είναι πιθανό και το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία. Στις 28/10 προσοχή σε εντάσεις οικογενειακές λόγω αποκαλύψεων. Στις 3/11 κατασταλάζεις αισθηματικά ή οικονομικά ενώ στις 4/11 αιφνιδιάζεσαι από συμπεριφορές συντρόφου ή συνεργάτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου. Η διαίσθησή σου θα είναι στα ύψη, θα έχεις έμπνευση και θα βλέπεις μια κρυμμένη ομορφιά στις καταστάσεις. Αν διατηρείς μια μυστική σχέση, θα ζήσεις όμορφες και ρομαντικές στιγμές και δεν αποκλείεται να σκεφτείς να την βγάλεις στην επιφάνεια. Μπορεί βέβαια να νιώθεις κάποιες στιγμές μπερδεμένη όσον αφορά τις επιλογές σου, όμως ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις μια ρομαντική απόδραση. Στις 28/10 τα αισθήματά σου μπορεί να είναι αρνητικά κατόπιν αποκαλύψεων σε σχέσεις ή συνεργασίες. Στις 3/11 θα ανακουφιστείς οικονομικά ενώ στις 4/11 το πρόγραμμά σου μπορεί να ανατραπεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη ανεβάζει την κοινωνικότητα στα ύψη. Έχεις ανάγκη να διευρύνεις τον φιλικό σου κύκλο, να κοινωνικοποιηθείς, να συμμετέχεις σε μια ομάδα. Μπορεί να αποφασίσεις να συνεργαστείς και με ένα φιλικό πρόσωπο ή αν είχες προβλήματα με κάποια πρόσωπα, τώρα να λυθούν. Ένας έρωτας επίσης θα μπορούσε να προκύψει σε κάποια σου έξοδο ή μέσα από παρέες. Αυτό το διάστημα θα έχεις την διάθεση να κάνεις νέα όνειρα, να βάλεις νέους στόχους ή να βρεις νέες συμμαχίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Στις 28/10 μπορεί να πιεστείς οικονομικά. Στις 3/11 υλοποιείς τα σχέδιά σου ενώ στις 4/11, ο έρωτας παίρνει ξαφνικά μια άλλη μορφή. Πέρνα καλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη φέρνει ευχάριστα νέα για την καριέρα σου. Προβάλλεις τα ταλέντα σου και οι κόποι σου αναγνωρίζονται. Ανώτερα πρόσωπα σε επιβραβεύουν ενώ βελτιώνονται και οι σχέσεις σου με συναδέλφους. Η δημόσια εικόνα σου βελτιώνεται επίσης. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή να αποφασίσεις να κάνεις κάτι δικό σου επαγγελματικά για να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου. Είναι ένα διάστημα που θα είσαι γενικώς πιο συνεργάσιμη. Στις 28/10 να περιμένεις κάποιες ανακατατάξεις. Στις 3/11 θα έχεις επαγγελματική στήριξη ενώ στις 4/11, προσοχή σε εντάσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη σε κάνει πιο εξωστρεφή και αισιόδοξη. Είναι ένα διάστημα που θα κάνεις νέες γνωριμίες, με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και πολιτισμού, θα σου δοθεί η ευκαιρία να συναντήσεις πρόσωπα που μένουν μακριά ή να ταξιδέψεις στο εξωτερικό. Δεν αποκλείεται να συνεργαστείς και με το εξωτερικό ή να θελήσεις να επεκτείνεις τις γνώσεις σου. Νομικά θέματα επίσης θα τακτοποιηθούν με διπλωματικό τρόπο. Στις 28/10 προσοχή στο επαγγελματικό παρασκήνιο. Στις 3/11 κάνεις τις επιθυμίες σου πραγματικότητα και στις 4/11 λες ναι στις προκλήσεις για να περάσεις καλά.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη φέρνει εξελίξεις σε κοινά οικονομικά. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια επένδυση ή μια οικονομική συμφωνία ή μπορεί να λάβεις πίσω και κάποια χρωστούμενα. Αν η σχέση σου είναι ικανοποιητική, μπορεί να αποφασίσεις μια συμβίωση ή να δεις τα χρήματα του συντρόφου σου να αυξάνονται. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ζήσεις ένα μεγάλο πάθος με έρωτα από το παρελθόν. Μπορείς επίσης να βρεις λύσεις σε θέματα δανείων, κληρονομικών και οφειλών. Στις 28/10 προσοχή στη ζήλια και τις ερωτικές εκρήξεις. Στις 3/11 βρίσκεις διέξοδο σε επαγγελματικά ή οικονομικά ενώ στις 4/11 πρέπει να αποφύγεις το ρίσκο, συναισθηματικό ή οικονομικό.

Athensmagazine.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top