«Φωνή» της Πειραιώς ανέλαβε η Μ. Σπυράκη (άλλοτε φερέφωνο του ΠΑΣΟΚ και του Mega) στη θέση του Β. Κικίλια, νέου τομεάρχη Αμυνας

Τρικυμία παρατηρείται στη Νέα Δημοκρατία, καθώς μία ημέρα μετά το πρώτο προσυνέδριο του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αλλάξει ριζικά το επικοινωνιακό επιτελείο του. Αναζητώντας τα πρόσωπα και τον τρόπο για την αμεσότερη και πιο προσιτή διάδοση των θέσεων της παράταξης στην κοινωνία, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκρινε ότι ήρθε η στιγμή για τις αλλαγές που έχει εδώ και καιρό προαναγγείλει η «δημοκρατία», με επιλογές πάντως που σχολιάζονται ποικιλοτρόπως.

Εκπρόσωπος Τύπου, στη θέση του Βασίλη Κικίλια (που φέρεται ότι πληρώνει κάποιες ατυχείς δημόσιες τοποθετήσεις και συμπεριφορές κατά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, από την άλλη, τρώει... κλοτσιά προς τα πάνω, καθώς αναλαμβάνει τομεάρχης Αμυνας αντί του Αδωνη Γεωργιάδη), αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη (φωτό), γνωστή από παλιά ως φερέφωνο του ΠΑΣΟΚ. Η δημοσιογράφος και πρώην σκληρό στέλεχος της ΠΑΣΠ έχει θητεύσει και πάλι στην ίδια θέση, επί Αντώνη Σαμαρά, και κέρδισε αυτό που διεκδικούσε εδώ και ημέρες, από τη στιγμή που της προτάθηκε η θέση: Να παραμείνει και στην Ευρωβουλή, διατηρώντας ταυτόχρονα, στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, τον μισθό των 8.500 ευρώ τον μήνα. Ωστόσο, μόνο και μόνο για ηθικούς λόγους θα έπρεπε να παραιτηθεί από τη θέση της στην Ευρωβουλή.

Αναπληρωτές της κυρίας Σπυράκη παραμένουν οι Σοφία Ζαχαράκη και Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ενώ προστέθηκαν δύο νέοι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου, ο Νίκος Ρωμανός (αναπληρωτής γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, αρμόδιος για τα social media και διαχειριστής του λογαριασμού του κ. Μητσοτάκη στο twitter) και ο Σπύρος Σταυρίδης, ηλεκτρολόγος μηχανικός και προσωπικός φίλος του αντιπροέδρου Κωστή Χατζηδάκη από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ. Παράλληλα, διευθυντής στο γραφείο Τύπου της Ν.Δ. αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής» Κωνσταντίνος Ζούλας. Αναπληρώτρια του κ. Ζούλα παραμένει η Κύρα Κάπη, ενώ αναπληρωτής διευθυντής γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο πρόεδρος της Ν.Δ. ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα στελέχη της επικοινωνιακής ομάδας, που θα αναλάβουν τα νέα καθήκοντά τους την προσεχή Παρασκευή και 13!

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top