Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Ο Άλεξ ανακοινώνει στην Άννα ότι πρέπει να χωρίσουν!

Ο Αλεξ με την Αννα φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο να ζήσουν ευτυχισμένοι, ακόμα και απλώς να μείνουν μαζί… Πολλοί δεν τους θέλουν ζευγάρι και φτάνουν μέχρι τα άκρα προκειμένου να τους χωρίσουν.

Από τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

Η σχέση της Αννας με τον Αλεξ κινδυνεύει, καθώς ο Αλέξανδρος δέχεται τρομερή πίεση και ακραίες απειλές εδώ και πολύ καιρό. Εχει ήδη θορυβηθεί και όπως δείχνουν τα πράγματα σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει πίσω. Ο εκβιαστής τον έχει στριμώξει πάρα πολύ άγρια και όσο ο καιρός περνάει δείχνει ότι δεν αστειεύεται. Ο,τι και να γίνεται γύρω του, ο Αλέξ έχει το μυαλό του στον στυγνό εκβιασμό που δέχεται και δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτε άλλο, αφού αισθάνεται εγκλωβισμένος στα θέλω και στα πρέπει. Μάλιστα, βλέποντας την Αννα να τσακώνεται συνεχώς με τον πατέρα της εξαιτίας του, έρχεται αντιμέτωπος με ένα τρομερό δίλημμα, αν πρέπει να συνεχίσει μαζί της και να ρισκάρει τα πάντα ή να σταματήσει και να μην της δημιουργεί αυτά τα προβλήματα με την οικογένειά της. 

Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Την ίδια στιγμή ο εκβιαστής, ο οποίος κινείται κάτω από τις οδηγίες του Τόνυ, συνεχίζει να του ασκεί τεράστια πίεση, έχοντας βεβαίως βρει την «αχίλλειο πτέρνα» του Αλεξ που δεν είναι άλλη από το παιδί του, το κοριτσάκι που έχει αποκτήσει με την Ολγα. Ο εκβιαστής λοιπόν φτάνει σε σημείο μετά από πολλή πίεση να παίξει και το τελευταίο του χαρτί βάζοντας τον Αλεξ να διαλέξει ανάμεσα στη ζωή του παιδιού του και τον έρωτά του για την Αννα: «Κοίτα, τα ψέματα τελείωσαν. Ή απομακρύνεσαι ή σκοτώνω το παιδί σου!», του λέει και ο Αλεξ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. «Δεν αστειεύομαι! Φυσικά και θα κρατήσεις το στόμα σου κλειστό. Αν μάθει τίποτα η Αννα, δεν θα υπάρξει δεύτερη συζήτηση μαζί σου. Θα παραλάβεις το πτώμα της κόρης σου», συμπληρώνει. Το τελεσίγραφό του σκληρό, κάνει τον Αλέξ να χάνει το μυαλό του και παράλληλα να γεμίζει θυμό για το βρόμικο παιχνίδι που κάνει ο Τόνυ: «Δεν πρόκειται να τον αφήσω έτσι. Θα μου το πληρώσει αυτό», σκέφτεται και σφίγγει τα δόντια για να πάρει την απόφαση που πρέπει έχοντας ουσιαστικά ένα όπλο να το σημαδεύει. 
 Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Ετσι, κάτω από το βάρος των απειλών του εκβιαστή για τη ζωή της μικρής Λήδας, ο Αλεξ αισθάνεται ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να φύγει μακριά από την Αννα. Η σκέψη και μόνο ότι θα χωρίσει την Αννα δίχως να μπορεί να της εξηγήσει και δίχως να φταίει σε κάτι του ραγίζει την καρδιά, αλλά με όση δύναμη διαθέτει προσπαθεί να φανεί ψύχραιμος για χάρη του παιδιού του. Ωστόσο, τα άσχημα νέα δεν μπορεί να τα κρύψει από την Ολγα. Εξάλλου είναι η μητέρα της Λήδας και είναι υποχρεωμένος να της πει όλη την αλήθεια: «Ολγα, η Λήδα κινδυνεύει. Σε παρακαλώ πολύ θέλω να την προσέχεις. Δέχομαι ένα τρομερό εκβιασμό και έχουν βάλει στη μέση τη ζωή του παιδιού», της λέει. Η Ολγα μένει άφωνη, δεν μπορεί να πιστέψει στ’ αυτιά της και μόλις καταλαβαίνει ότι η κόρη της βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο, πανικοβάλλεται και αρχίζει να τρέμει, κλαίει αλλά και να κατηγορεί τον Αλεξ ότι εξαιτίας του το παιδί βρίσκεται στο στόχαστρο. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αννα περνάει το δικό της δράμα, αφού βλέπει τον Αλεξ να έχει αλλάξει και να γίνεται απόμακρος, χωρίς να μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά του. Η κοπέλα ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τι έχει συμβεί, τι του έχει κάνει και ο αγαπημένος της έχει αλλάξει στάση απέναντί της. Μόνη της λοιπόν βρίσκει διάφορες δικαιολογίες για να εξηγήσει τη στάση του, όπως ότι έχει πειραχτεί με την αρνητική συμπεριφορά του Θεοχάρη. Η Αννα αυτό πιστεύει και όταν ο Αλεξ τη βλέπει ότι κάνει προσπάθειες, έχει περισσότερες ενοχές και υποφέρει ακόμα πιο πολύ. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Ετσι ο Αλέξανδρος, κομμένος στα δύο, από τη μια προσπαθεί να πείσει την Αννα και από την άλλη μέσα του υποφέρει που πρέπει να της πει ότι χωρίζουν και μάλιστα προβάλλοντάς της μια αιτία που θα την κάνει κομμάτια. Η στιγμή φτάνει και ο Αλεξ με πόνο ψυχής ανακοινώνει στην Αννα ότι πρέπει να χωρίσουν… Τα «ευχάριστα» νέα δεν αργούν να φτάσουν στ’ αυτιά του Τόνυ, ο οποίος γεμάτος ικανοποίηση πλησιάζει την Αννα και κάνει ό,τι μπορεί για να την ξανακερδίσει, εκμεταλλευόμενος τον πόνο και τη δυστυχία που αισθάνεται.

Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ