Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ζώδια: Ο μεταμορφωτικός Δίας στο Σκορπιό ως τον Νοέμβριο! Ποια θα επηρεαστούν αρνητικά;

Ο Δίας έχει εισέλθει στις 10 Οκτωβρίου 2017, στο πλουτώνιο ζώδιο , τον Σκορπιό και μέχρι τον Νοέμβριο 2018, θα επηρεάζει τον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου, θα τονώνει τα σεξουαλικά σου ένστικτα και θα ..επιθυμείς να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου.

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο των άκρων, απεχθάνεται τα ημίμετρα και βέβαια δεν συνθηκολογεί, για αυτό και τις περισσότερες φορές φαίνεται να δημιουργεί εχθρούς, άσχετα εάν καταφέρνει να εκπληρώνει τις επιθυμίες του.

Έτσι, Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, επέκτασης, θα φωτίσει την σκοτεινή περιοχή του Σκορπιού και θα παρατηρήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο, ανακαλύπτοντας κρυφές ικανότητες, και δυνάμεις που δεν ήξερες ότι είχες. Με τον Δία στον Σκορπιό και εφόσον το επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου, περίμενε να ερωτευτείς με πάθος, να γίνεις ένα με το ταίρι σου και να βγουν στην επιφάνεια, όλες οι αδυναμίες σου και φυσικά ακραία συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας. Τουλάχιστον όμως, έτσι θα καταλάβεις τι εστί έρωτας και πως είναι να αφοσιώνεσαι ψυχή τε και σώματι στην σχέση σου, δηλαδή στον άνθρωπο σου.

Οικονομική βελτίωση μπορείς να καταφέρεις, μέσα από κληρονομικές, φορολογικές ρυθμίσεις, ή θα δεις ότι ενισχύεσαι από τρίτα πρόσωπα και θα νιώσεις αρκετά πιο ασφαλής.

Ευνοούνται περισσότερα, τα ζώδια Καρκίνοι, Ιχθύες αλλά και τα ζώδια της γης , Αιγόκεροι και Παρθένοι, και φυσικά Σκορπιοί, Ταύροι, οι οποίοι και θα βιώσουν σημαντικές αλλαγές στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και θα τους επιτραπεί να προχωρήσουν τα προσωπικά τους όνειρα (πάντα εάν το επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης).

Κριός

Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό θεραπεύει πληγές του παρελθόντος και κυρίως σε βάζει σε διαδικασία αποδοχής σκοτεινών πτυχών της προσωπικότητας σου και πιθανών σεξουαλικών παρεκκλίσεων. Έντονη η επιρροή του Δία στον όγδοο ηλιακό σου σπίτι και ξαφνικά θα βρεθείς αντιμέτωπος με ένα ταίρι που θα ζητάει ή όλα ή τίποτα και θα αρχίσεις να δίνεσαι χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο. Θετικές λοιπόν εξελίξεις στο ερωτικό , σεξουαλικό κομμάτι, απελευθέρωση από ταμπού , αρκετό σεξ και συναισθηματική πληρότητα με αρκετές (όμως) σκηνές ζηλοτυπίας και κρίσεων ..πανικού. Οικονομικά σε βλέπω πιο σταθερό , τακτοποιείς, όσο βέβαια μπορείς, κληρονομικά, φορολογικά, αλλά και ζητήματα με σπίτια, δάνεια και έχεις ενίσχυση από τρίτους, δηλαδή πρόσωπα που μοιράζεσαι κοινά περιουσιακά αποκτήματα. Αν θέλεις να τολμήσεις επιχειρηματικές δραστηριότητες, μπορείς, πρόσεχε μόνο να ψάξεις πολύ καλά τους συνεργάτες σου.

Ταύρος


Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό θα φτιάξει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα τα πηγαίνεις σαφώς καλύτερα με τον άνθρωπο σου ή εάν είσαι μόνος, ετοιμάσου για μια σταθερή σχέση και δεν σε πειράζει να είναι και συνοικέσιο. Θετική ανταπόκριση θα έχεις από φίλους, θα απομακρυνθείς από εχθρούς και ανταγωνιστές και θα ηρεμήσεις ψυχολογικά, καθώς θα συνεργάζεσαι με άτομα που σε καταλαβαίνουν και σε αποδέχονται. Βέβαια μην επαναπαύεσαι, μην περιμένεις τα πάντα από τους άλλους και άρχισε να απομακρύνεις ότι σε φθείρει, σε τρομάζει ή σε πάει πίσω. Οικονομικά με τον Δία στον Σκορπιό, μπορείς να ωφεληθείς μέσα από έναν πλούσιο γάμο, κερδοφόρα συνεργασία και φυσικά βέβαια μόνο εάν σταματήσεις να σπαταλάς τα χρήματα σου. Μπορείς να βελτιώσεις την ψυχολογία σου, πιστεύοντας περισσότερο στον εαυτό σου, και διαφημίζοντας τις ικανότητες σου, ξεχνώντας το μόνιμο και το ασφαλές.

Δίδυμοι


Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό επηρεάζει θετικά την φυσική σου κατάσταση, βελτιώνει την καθημερινότητα σου και φυσικά το πιο σπουδαίο, είναι ότι θα έχεις πολλές προτάσεις για εργασία και επαγγελματική αποκατάσταση. Βέβαια δεν μιλάμε για την δουλειά που θα σου φέρει φοβερή κοινωνική άνοδο, αλλά θα έχεις οικονομικές και ηθικές απολαβές και θα αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σου και οι κόποι σου Μπορείς να σε πιάσει μανία για ενεργειακές, εναλλακτικές θεραπείες, θα θέλεις να έχεις τον έλεγχο της ψυχολογίας σου, αλλά και την υγείας σου και θα ακολουθείς με πίστη και εμμονή πρόγραμμα καθαρισμού και αποτοξίνωσης. Ερωτικά μπορεί να μπλεχτείς με ακατάλληλο πρόσωπο, γιατί θα εργάζεστε μαζί ή ακόμα να καταλάβεις. ότι ήρθε η ώρα να διώξεις τους φόβους σου και να συγκατοικήσεις με το πρόσωπο που σε συνδέεσαι εδώ και καιρό. Το κακό είναι ότι μπορεί να τρώγεσαι με τα ρούχα σου και να γίνεις φοβερά τελειομανής και να κουράζεις του γύρω σου. Μεγαλύτερη αφοσίωση στους στόχους

Καρκίνος


Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό πραγματοποιεί πολλά όνειρα, βλέπεις ότι η ζωή μπορεί να αλλάξει πρόσωπο, να γίνει παραμυθένια και μέσα από ένα νεώτερο άτομο, να νιώσεις ηθική ικανοποίηση. Καταφέρνεις να διώξεις τοξικές σκέψεις και πληγωμένα συναισθήματα και θα περάσεις σε μια περίοδο χαράς και ξεγνοιασιάς, τολμώντας πράγματα που θα αναπτερώνουν το ηθικό σου. Φλερτ, ρομαντικές γνωριμίες θα σε τονώνουν, δίνοντας την ευκαιρία να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου, αλλά και να αποδεχτείς τους άλλους. Μπορείς να ασχοληθείς με πιθανά καλλιτεχνικά σου ταλέντα ή να κάνεις ένα επιχειρηματικό βήμα που θα επεκτείνει την ήδη υπάρχουσα δουλειά σου. Σίγουρα Ο Δίας στον πέμπτο ηλιακό οίκο, φέρνει γέλιο, αισιοδοξία, βελτιώνει τις σχέσεις με τα παιδιά και βοηθάει στην εξωτερίκευση συναισθημάτων. Φυσικά και κέρδη μέσα από τυχερά παιχνίδια, Ωστόσο, προσοχή στις σπατάλες.

Λέων


Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό επηρεάζει την ακίνητη περιουσία σου, τις οικογενειακές σου σχέσεις και σαφώς βελτιώνει τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο και γενικά την μέχρι τώρα πορεία σου. Ευκαιρίες θα έχεις να αλλάξεις κατοικία, να πειραματιστείς με τις ικανότητες σου ή ακόμα και να κάνεις, να μάθεις , να προβάλλεις την δουλειά των ονείρων σου. Έχεις βέβαια και το πλεονέκτημα να βρεις τον άνθρωπο σου, να μπεις δηλαδή σε μια νέα σχέση, που θα αλλάξει θετικά την ψυχολογία σου και να σοβαρευτείς. Σίγουρα θα αισθάνεσαι πιο ασφαλής, πιο σίγουρος για ότι έχεις καταφέρει και θα βγάλεις τελείως το παρελθόν, μια που το παρόν θα το ζεις και θα είναι πιο ενδιαφέρον. Σχέσεις με συγγενείς βελτιώνονται, ξεχνάς πικρές ιστορίες, επανασύνδεση δηλαδή με άτομα που σε έχουν πληγώσει και θα νιώθεις καλύτερα. Κληρονομικά θέματα ευνοούνται, πώληση ακίνητης περιουσίας και σε βλέπω, πιο ..πλούσιο. Βέβαια, πάντα με προσοχή.

Παρθένος


Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό δίνει την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, να φτιάξεις την επαγγελματική σου εικόνα και να αποκτήσεις εξειδίκευση στη δουλειά που θέλεις να κάνεις. Παράλληλα ευνοείσαι σε μετακινήσεις, δηλαδή θα έχεις πάντα κάτι να κάνεις μέσα στη μέρα σου, θα αναπτύξεις τον κύκλο σου και θα έρθεις σε επαφή με άτομα του παρελθόντος και της γειτονιάς σου. Συμβόλαια, αγορά οχήματος, διευκόλυνση σε γραφειοκρατικές υποθέσεις, όλα αυτά σου λύνουν τα χέρια και θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς, σοβαρά με τον εαυτό σου! Έντονη κοινωνικότητα δηλαδή, βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος, συναντάς ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν και να μάθεις πράγματα και αλλάζει τελείως η καθημερινότητα σου. Φεύγει η μιζέρια που έζησες και νιώθεις να έχεις την ευκαιρία να μεταμορφώσεις τη ζωή σου και να βγεις από αδιέξοδα. Σε στηρίζει το περιβάλλον σου. Ερωτικά θα μπορέσεις να ξεπεράσεις το παρελθόν, να νιώσεις πιο σίγουρος και να τολμήσεις να δεθείς με μια νέα γνωριμία.

Ζυγός


Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό ευνοεί πρακτικά την τσέπη σου, βλέπεις ότι είσαι πολύ καλύτερα στα οικονομικά σου, καθώς θα αμείβεσαι περισσότερο στην ήδη υπάρχουσα εργασία ή μπορείς να βρεις μια νέα πηγή εσόδων που θα σε τονώσει. Συναισθηματικά αισθάνεσαι καλύτερα, θα νιώθεις περισσότερο ασφαλής με τον άνθρωπο που σχετίζεσαι και πλέον θα μπορέσεις να κάνεις το βήμα της επίσημης δέσμευσης, καθώς θα έχεις απομακρύνει άτομα του παρελθόντος και θα είσαι πιο ξέγνοιαστος. Σίγουρα ξεκαθαρίσματα έρχονται στον τομέα των οικονομικών και αυτό θα σε κάνει να δεις τη ζωή διαφορετικά και να βάλεις νέους στόχους. Έτσι, σταθεροποίηση στόχων, εκπλήρωση επιθυμιών και οικονομική άνοδος είναι τα βασικά δώρα του Δία, καθώς αγγίζει το δεύτερο ηλιακό σου σπίτι, ωστόσο προσοχή δεν πρέπει να αφήνεις τίποτα απλήρωτο και πρέπει να είσαι συνεπής στις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Διασφάλισε την περιουσία σου.

Σκορπιός


Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σου , συμβαίνει κάθε 12 χρόνια, και αυτό εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο στη ζωή σου, μια που ο Δίας περνάει στον πρώτο ηλιακό σου οίκο και σε αφήνει, ελεύθερα να σχεδιάζεις το μέλλον σου. Φυσικά και είσαι αποδεχτός σε όποιο περιβάλλον και να βρίσκεσαι, είσαι στο κέντρο του ενδιαφέροντος και θα δεις πολλά οφέλη από άτομα που τώρα θα γνωρίσεις. Καλύτερες διαπροσωπικές σχέσεις, νέα συντροφική σχέση, νέο επάγγελμα και εάν έχεις δουλέψεις για ένα όνειρο, ή ένα στόχο που είχες, τώρα θα δεις-θα ζήσεις την υλοποίηση του. Βέβαια μπορεί ο Δίας να σε κάνει λίγο πιο «αδίστακτο», «πιο φιλόδοξο» και να μεγεθύνει τα πλουτώνια χαρακτηριστικά σου, αλλά είσαι άτομο ανώτερης συναισθηματικής νοημοσύνης και μπορείς να ελέγχεις τα πάθη σου. Άνοδο σε όλους τους τομείς, προσοχή σε αλαζονικές τάσεις.

Τοξότης


Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό θεραπεύει τραύματα του παρελθόντος, γεννά πνευματικές ικανότητες και φυσικά λειτουργεί πάντα σαν από μηχανής Θεός , καθώς σε προστατεύει από εχθρούς και φυσικά από την κακεντρέχεια και το «κακό» το μάτι. Θα μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου, να προστατεύεσαι από τους γύρω σου και θα μπεις σε μια γλυκιά, σωτήρια εσωστρέφεια που θα σε γλιτώσει από πολλές κακοτοπιές. Μια σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα, θα καταφέρει ο Δίας σε αυτήν την θέση, για να μπορέσεις να ασχοληθείς με τα του οίκου σου και να συναντηθείς με τις αληθινές σου επιθυμίες και να συναρμολογήσεις τα εσωτερικά σου κομμάτια.. Μυστικές σχέσεις ευνοούνται και σίγουρα δεν θα είναι η κατάλληλη περίοδος για αποκάλυψη μυστικών που μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Συμπόνια, συναισθήματα αλληλεγγύης και μεταφυσικές ανησυχίες θα φέρει ο Δίας από το δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι και θα ξανακερδίσεις τη Πίστη, εμπιστοσύνη στη ζωή!

Αιγόκερως


Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό, φέρνει δημοφιλία, μεγάλη κινητοποίηση, και εάν δραστηριοποιείσαι σε συλλόγους, οργανώσεις θα σε βγάλει στην πρώτη γραμμή και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου. Έχεις την ευκαιρία να κυνηγήσεις όνειρα, να κάνεις πράξη τις επαναστατικές σου θεωρίες και κυρίως να αποκτήσεις θαυμαστές και άτομα που σε υποστηρίζουν και σε πιστεύουν. Φιλικές σχέσεις ευνοούνται, θα κάνεις νέες φιλίες που θα στηρίζονται σε κοινά θέλω, πιστεύω και σίγουρα θα νιώσεις πολλές φορές ευγνώμων για τις γνωριμίες σου. Ο Δίας στον ενδέκατο ηλιακό σου σε βοηθάει να αναπτύξεις τις δημόσιες σχέσεις σου, να εκφραστείς σύμφωνα με τα πιστεύω σου και να βελτιώσεις το προφίλ σου. Ερωτικά πιθανόν να μπερδευτείς , καθώς μια φιλική σχέση τείνει να αλλάζει και δεν θα ξέρεις πώς να το χειριστείς. Περισσότερη αισιοδοξία και θάρρος θα σε οδηγήσουν σε καλύτερες αποφάσεις.

Υδροχόος


Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό αγγίζει νευραλγικούς τομείς της ζωής σου, την εικόνα σου, το γάμο σου, τη σχέση σου με πρόσωπα εξουσίας, δηλαδή με τα άτομα που σχετίζεσαι και κυρίως θα αλλάξει θετικά την κοινωνική σου θέση. Θα γίνεις σίγουρα πιο ανεξάρτητος, θα βασιστείς περισσότερο στις δυνάμεις σου και θα σου φύγει μεγάλο άγχος και φόβος. Ήρθε ο καιρός να διεκδικήσεις τα θέλω σου, να ακολουθήσεις στόχους και σίγουρα αυτό δεν μπορεί να γίνει, τελείως αναίμακτα, αλλά δεν θα είσαι εσύ ο πληγωμένος. Επαγγελματικές προτάσεις σε ανανεώνουν, σου δίνουν την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και μέσα από ένα νέο κύκλο επαφών θα μπορέσεις να φτιάξεις και τα προσωπικά σου. Κοινωνική άνοδος, επιβεβαίωση και επιβράβευση και δικαίωμα σε προσωπικές επιλογές, φέρνει ο Δίας από τον δέκατο ηλιακό σου σπίτι και θα βγεις από πολλά αδιέξοδα

Ιχθύες


Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό σε απεγκλωβίζει από ένα μίζερο παρελθόν, αλλάζει τελείως την επαγγελματική σου στέγη, τα όνειρα σου, τους στόχους σου και θα νιώθεις ότι τώρα ξεκινάς και είσαι στην αφετηρία. Επαφές με τα εξωτερικό, άτομα διαφορετικής κουλτούρας σε πλησιάζουν και μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή ανατρεπτικά σχέδια, που θα σε δικαιώσουν μακροπρόθεσμα. Βέβαια, δεν μπορείς να μένεις στάσιμος, δεν θα μπορείς να πεις όχι στην αλλαγή και κυρίως πρέπει να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις το καινούργιο και το ξένο που μπορεί να σε «τρομάζει». Ταξίδια, εκδόσεις (εάν είσαι συγγραφέας) και οτιδήποτε έχει να κάνει με νομικά θέματα, ευνοεί ο Δίας μέσα από τον ένατο ηλιακό σου οίκο και φαίνεται να μεταμορφώνεται η ζωή σου. Θα αλλάξει σίγουρα η φιλοσοφία που έχεις διαμορφώσει και θα απελευθερωθείς από το κατεστημένο. Έρωτας εξ αποστάσεως!

Πηγή: oroskopos.gr youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ