Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γ. Καμίνης: Επείγει να επιστρέψουν οι νέοι στη χώρα

Από το Ρέθυμνο ξεκίνησε το πρωί η διήμερη περιοδεία στην Κρήτη του Γιώργου Καμίνη, στο πλαίσιο των περιοδειών εν όψει των εκλογών για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ο κ.Καμίνης το πρωί είχε επισκέψεις και συναντήσεις στο Ρέθυμνο με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού καθώς και με φίλους του.

Το μεσημέρι μετέβη στα Χανιά, όπου επισκέφθηκε το Δημαρχείο Χανίων.

Σε δηλώσεις του εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται στην αγαπημένη του – όπως είπε – Κρήτη, ενώ ως θέμα πρώτης προτεραιότητας έθεσε την δημιουργία των προυποθέσεων για να επιστρέψουν στην χώρα οι νέοι που ξενιτεύτηκαν στα χρόνια των μνημονίων.

«Το πρώτο που βλέπω είναι η χώρα να αδειάζει από την νεολαία. Οι νέοι φεύγουν στο εξωτερικό. Επείγει να τους φέρουμε πίσω, γιατί όσο μένουν εκεί, αποκτούν ρίζες, δεσμούς με τις χώρες που πάνε…Επείγει να δημιουργήσουμε ανάπτυξη, θέσεις εργασίας για να μπορέσουμε να τους φέρουμε πίσω» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καμίνης.

Σε ότι αφορά στα μηνύματα για την νέα προσπάθεια της κεντροαριστεράς, ανέφερε πως το πρώτο είναι «μήνυμα ενότητας γιατί η δημοκρατική παράταξη κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, ένας κατακερματισμένος πολιτικά χώρος, να αποκτήσει την θέση που του αξίζει στο πολιτικό στερέωμα».
Το δεύτερο, ανέφερε, είναι ότι «πρέπει να πούμε την αλήθεια στον κόσμο για το τι συνέβη στην χώρα και για το τι πρέπει να γίνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 110 Η Εύα διαβεβαιώνει τον Μαθιό ότι δεν βρίσκεται πίσω από το...