Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πέφτει ένας ακόμα μύθος του σεξ: Αυτοί είναι οι καλύτεροι και χειρότεροι εραστές στον κόσμο

Λατίνοι εραστές; Γάλλοι με φινέτσα; Φλογερές βραζιλιάνες; Πόσοι και πόσοι λαοί δεν έχουν διεκδικήσει τον τίτλο του καλύτερου εραστή/ερωμένης στον κόσμο, ωστόσο, φαίνεται ότι τα ως σήμερα κλισέ δεν ισχύουν σχεδόν καθόλου.

Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτει έρευνα του site γνωριμών Saucy Dates, το οποίο ζήτησε από τους χρήστες του να ψηφίσουν σε κλίμακα από 0 (ο/η χειροτερότερος/η) ως 10 (ο/η καλυτερότερος/η) σε ποιά χώρα θεωρούν ότι βρίσκονται οι άνδρες και γυνάικες που είναι καλύτεροι στο σεξ σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο pontiki.gr.

Τα αποτελέσματα της έρευνας (που, πρέπει να σημειωθεί, αφορά ετεροφιλόφυλα ζευγάρια/χρήστες) ήταν εντυπωσιακά: στους άνδρες την υψηλότερη βαθμολογία (8) συγκέντρωσαν οι Αυστραλοί, οι Νοτιοαφρικάνοι και οι Αμερικάνοι. Βαθμολογία 7 (ας πούμε, καλώς) έλαβαν οι Γάλλοι, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί, οι Καναδοί, οι Ινδοί και οι Γερμανοί, οι Βρετανοί πήραν 6 ενώ κάτω από τη βάση (4) έπεσαν οι Νεοζηλανδοί.

Όσον αφορά στις γυναίκες, την υψηλότερη βαθμολογία (8) έλαβαν οι Καναδές, οι Γαλλίδες, οι Ιταλίδες και οι Αμερικανίδες, με 7 βαθμολογήθηκαν οι Γερμανίδες, οι Ινδές, οι Νοτιοαφρικάνες και οι Βρετανίδες και 6ράκι έλαβαν οι Αυστραλέζες, οι Νεοζηλανδές και οι Ισπανίδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...