Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Η Αμαλία ξυπνά από το κώμα! Ποιοι φοβούνται και τι;

Ενα από τα πιο σκοτεινά κομμάτια του «Τατουάζ» είναι η υπόθεση της Αμαλίας, της μητέρας της Αννας, η οποία εξαιτίας ενός ατυχήματος βρίσκεται σε κώμα. Η Αμαλία γνωρίζει πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν αλλά και τι κρύβεται πίσω από το ατύχημά της. Πολλοί είναι αυτοί που τη θέλουν να βρίσκεται σε αυτή τη θέση, όμως η κατάστασή της θ’ αλλάξει πολύ σύντομα.

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Οταν η Αννα με τον Αλεξ επισκέπτονται την Αμαλία στο Λονδίνο, είναι ακόμα σε κώμα και ο Αλεξ θυμάται κάτι από το παρελθόν, το οποίο εξομολογείται στην Αννα που μένει άναυδη από όσα ακούει. Πριν χρόνια η μητέρα της είχε επισκεφτεί τον Αλεξ και του είχε εκμυστηρευτεί ότι κινδυνεύει και θέλει την προστασία του. Ωστόσο η «συνεργασία» τους δεν συνεχίστηκε καθώς η Αμαλία μετά από αυτή την επίσκεψη εξαφανίστηκε και λίγο αργότερα έπαθε το ατύχημα.

 Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Τώρα, μετά από χρόνια και για πρώτη φορά, θα δούμε την άτυχη γυναίκα να αρχίζει να δίνει τα πρώτα σημάδια ζωής. Η Αμαλία, εκεί που δεν είχε καμία αντίδραση, αρχίζει σιγά-σιγά να δείχνει ότι κάτι αλλάζει. Η πρώτη που παρατηρεί κάποιες αντιδράσεις της είναι η Εμιλυ, η γιατρός που βρίσκεται συνεχώς κοντά της. Η έκπληξή της αλλά και η ανησυχία της είναι μεγάλη και αμέσως φροντίζει να ενημερώσει για όσα συμβαίνουν στο δωμάτιο του Λονδίνου. Ετσι τηλεφωνεί στον Θεοχάρη και του λέει ότι η γυναίκα του φαίνεται ότι αρχίζει να έχει κάποια επαφή με το περιβάλλον. Ο Θεοχάρης μόλις το ακούει αναστατώνεται πολύ και θέλει να φύγει για την Αγγλία για να δει ο ίδιος τι ακριβώς συμβαίνει. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Ταραγμένη όμως είναι και η Εμιλυ, η οποία είναι πολύ δεμένη με την Αμαλία και πραγματικά τη νοιάζεται. Ομως, υπάρχει κάτι που δεν την αφήνει να πράξει αυτό που θέλει και είναι το σωστό. Από τη μια η ανησυχητική κατάσταση της Αμαλίας γίνεται αιτία να φανούν τα πραγματικά αισθήματα που νιώθει η Εμιλυ για την ασθενή της, από την άλλη όμως, το πάθος για τον τζόγο την κάνει να πράξει κάτι εντελώς αντίθετο. Ετσι αναγκάζεται να ενημερώσει τη Μαργκώ για όσα συμβαίνουν σχετικά με την πορεία της Αμαλίας και παράλληλα να γίνει υποχείριό της, καθώς της ζητά δανεικά. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Ωστόσο, όπως θα δούμε αρκετά επεισόδια μετά, παρά τις προσπάθειες της Μαργκώ για το αντίθετο, η Αμαλία συνέρχεται και τότε όλες οι υπόνοιες που υπάρχουν ότι το ατύχημά της δεν ήταν καθαρό αλλά και πολλά ακόμα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν και με την εταιρεία που έχει η Μαργκώ, θα αρχίσουν να ξετυλίγονται, δημιουργώντας πολλά προβλήματα.
Η «ανάσταση» της Αμαλίας θα είναι ένας εφιάλτης για πολλούς. Η απειλή που λέγεται Αμαλία γίνεται πια έντονη για τη Μαργκώ και τη ναυτιλιακή της εταιρεία. Η Αμαλία συνεργαζόταν με τη Μαργκώ στην εταιρεία και, όπως θα δούμε, ο ακέραιος χαρακτήρας της Αμαλίας αποτελούσε τροχοπέδη στα σκοτεινά σχέδιά της και στα βρόμικα παιχνίδια που έπαιζε και που η Αμαλία είχε ανακαλύψει.
Η Μαργκώ λοιπόν τη θέλει φυτό, αλλά και ο Τόνυ, ο οποίος είναι χωμένος κι αυτός στις απάτες της, αλλά και υποχείριό της. Ωστόσο, μεγάλο πρόβλημα φαίνεται ότι θα έχουν και μια σειρά άλλων ανθρώπων του περιβάλλοντός τους, που με εκβιασμούς έφτασαν να εκτελούν τα ανίερα σχέδιά τους. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…


Το μεγάλο δίλημμα του Θεοχάρη

Με την αλλαγή της κατάστασης της Αμαλίας, θα έρθουν τα πάνω-κάτω και στη ζωή του Θεοχάρη. Μπορεί να βλέπουμε ότι έχει φτιάξει τη ζωή του με τη Βέρα και μάλιστα έχει και παιδί μαζί της, αλλά ποτέ δεν έπαψε να είναι κοντά στην Αμαλία και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που της συμπεριφέρεται και τη φροντίζει.
Ο Θεοχάρης δεν έπαψε ποτέ να αγαπάει τη γυναίκα του. Πάντα γι’ αυτόν θα είναι η μεγάλη του αγάπη, άσχετα αν έχει δίπλα του μια άλλη γυναίκα. Τι θα γίνει όμως όταν θα κληθεί να διαλέξει με ποια από τις δύο θα μείνει; Η Αμαλία λόγω της κατάστασής της φαίνεται ότι δεν γνωρίζει την ύπαρξη της Βέρας και τα νέα δεδομένα στη ζωή του άντρα της. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις ανοίξει τα μάτια της είναι να αγκαλιάσει την κόρη της μετά από τόσα χρόνια και να έχει τον άντρα της κοντά της, που της έχει λείψει τόσο πολύ. Η αλήθεια θα την πονέσει; Θα το αποδεχτεί;
Ωστόσο η απόφαση της Αμαλίας, όποια κι αν είναι αυτή, ίσως παρθεί πιο εύκολα από αυτή που θα κληθεί να πάρει ο Θεοχάρης. Το δίλημμά του θα είναι τεράστιο, καθώς θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο γυναίκες: την Αμαλία, τη γυναίκα του που συνεχίζει ν’ αγαπά και να νοιάζεται, και τη Βέρα που έχει σταθεί δίπλα του τόσα χρόνια με αγάπη, στοργή αλλά και αξιοπρέπεια και που μαζί της ουσιαστικά έχει κάνει οικογένεια. Η ανατροπή θα είναι μεγάλη, τεράστια όμως θα είναι και η αναστάτωση που θα προκαλέσει η Αμαλία, η οποία θα φέρει στο φως μεγάλες αλήθειες και απαντήσεις σε πολλά μέχρι στιγμής… ανεξήγητα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Η Κατερίνη ανακαλύπτει ότι ο Κωστής την απατάει με τη Στάσα!

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA. Ο Κωστής πλέον δεν μπορεί να αποχωριστεί την αγκαλιά της Στάσας...