Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάνος Καμμένος: Ηχηρά μηνύματα στους «γείτονες»!

“Η Ελλάδα λειτουργεί σταθεροποιητικά σε ένα τόξο αστάθειας, με πολιτική που δεν στρέφεται εναντίον κανενός” τόνισε ο Πάνος Καμμένος από τον Έβρο.

Μήνυμα ειρήνης και φιλίας προς όλους τους γείτονες, έστειλε από τον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Στέλνοντας, ωστόσο, ταυτόχρονα ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Το οποίο έχει… πολλαπλούς αποδέκτες, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τους γείτονες της Ελλάδας. Το μήνυμα, λοιπόν, έλεγε πωςη εθνική κυριαρχία δεν επιδέχεται διαπραγματεύσεις και εκπτώσεις.
Ο Πάνος Καμμένος στον «Παρμενίωνα» και τα… μηνύματα

Μετά το πέρας της τελικής φάσης της διακλαδικής άσκησης των Ενόπλων Δυνάμεων «Παρμενίων 2017», ο Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Η Ελλάδα λειτουργεί σταθεροποιητικά σε ένα τόξο αστάθειας. Με πολιτική που δεν στρέφεται εναντίον κανενός και με διάθεση συνεργασίας με όλες τις χώρες και τους λαούς της περιοχής».
click4more


Παρέλαση 28η Οκτωβρίου: Τι είπε ο Καμμένος για τους Εθνοφύλακες

Εξέφρασε, μάλιστα, τη βεβαιότητα ότι η φύλαξη της πατρίδας και των συνόρων είναι σε καλά χέρια. Τονίζοντας ταυτόχρονα πως σήμερα επιβεβαιώθηκε η αποτρεπτική ικανότητα του στρατεύματος.

Ο Πάνος Καμμένος απευθύνθηκε και στους παρευρισκόμενους πολίτες που παρακολούθησαν την άσκηση. Είπε ότι η παρουσία τους δείχνει για μία ακόμη φορά την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σημείωσε ότι αντιλαμβανόμαστε ως χώρα τη σημασία της Ανατολικής Μεσογείου ως χώρου τήρησης των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου. Επίσης ευχαρίστησε για την παρουσία τους τις διπλωματικές και στρατιωτικές αποστολών ξένων χωρών. Αποστολές που σήμερα παρακολούθησαν την άσκηση.

Ο Πάνος Καμμένος έκανε ειδική μνεία και στους εθνοφύλακες οι οποίοι, σύμφωνα με όσα είπε: «Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των ενόπλων δυνάμεων«. Σημειώνεται πως μετά το πέρας της άσκησης τους απένειμε επαίνους.

Τέλος, αναφέρθηκε στην παρουσία σήμερα, βουλευτών όλων των κομμάτων, ζητώντας: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις να μείνουν έξω από πολιτικές αντιπαραθέσεις και να ψηφίσουν όλοι τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας«.

Δείτε εικόνες από την εντυπωσιακή άσκηση «Παρμενίων 2017»

Φωτογραφίες: Eurokinissi

newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ