Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 7/10/2017


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 7/10/2017
Κριός

Γενικά
Ο Ερμής από τον Ζυγό σε ευνοεί, ανεβάζοντας τις πιθανότητες οποιασδήποτε συζήτησης υπέρ σου. Απλά φρόντισε σε όποια συζήτηση κάνεις να έχεις αναλυτικότητα ώστε να μην μπερδέψεις κάποιον με τις γρήγορες απαντήσεις σου, γιατί το μυαλό σου κινείται πολύ γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις και γιαυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με τον σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρχίζεις σιγά-σιγά και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να συνεργαστείς και να επιτύχεις θέματα που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις και οικονομικές συναλλαγές.

Ταύρος


Γενικά
Κάποια θέματα που είναι στάσιμα μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλο πονοκέφαλο σήμερα. Αν βάλεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα και το τηρήσεις, θα μπορέσεις να βάλεις σε μια καλή σειρά κάποια θέματα που εκκρεμούν. Κάποιο φιλικό σου πρόσωπο μπορεί να σου συμπαρασταθεί στα βασικά σημεία που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της σήμερα. Θέλεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα αλλά και λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν σε σχέση με τον χώρο της εργασίας σου. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ επιτυχία.

Δίδυμος


Γενικά
Τα θέματα που σε απασχολούν είναι πολλά αλλά εσύ πάντα μπορείς και βρίσκεις τις καλύτερες λύσεις. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται πολλή ενέργεια για να αντισταθμίσεις τις επιθυμίες σου λίγο. Κάνε αυτά που θέλεις και έχεις κάνει σχέδια και η μέρα σου θα είναι όμορφη και εσύ θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό θα είναι σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να πάρεις και γρήγορες αποφάσεις. Σκέψεις που έχεις για αλλαγή, καλό θα είναι να τις αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γιαυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

Καρκίνος


Γενικά
Κάνοντας κάποιες κινήσεις για να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου σήμερα είναι μια δύσκολη διαδικασία, ειδικά αν αισθάνεσαι λίγο ανασφαλής με τον εαυτό σου. Θέλεις μόνο τους καλύτερους ανθρώπους που εμπλέκονται στο έργο σου. Διαφορετικά δεν τους θέλεις γιατί θα σε βάλουν σε άλλες περιπέτειες που θα σου δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα αλλά πρέπει να συνεργαστείς με τους άλλους και να μην προσπαθείς να τα λύσεις όλα μόνος σου. Επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα γίνουν με επιτυχία. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε προσεκτικός, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

Λέων


Γενικά
Εκείνο που θα πρέπει να προσέχεις είναι τα άτομα που μπορεί να σε επιβουλεύονται. Συμπεριφέρσου διακριτικά σε σχέση με τις δραστηριότητές σου, μην ανοίγεσαι σε οποιονδήποτε και έχε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά. Και όταν πια θα έχεις κάνει εκείνο που χρειάζεται, ίσως μπορέσεις να χαρίσεις στον εαυτό σου μια πολύτιμη ανάπαυλα και ανάπαυση, που θα σου δώσει νέες δυνάμεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Πρέπει να χαλαρώσεις να δεις ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ότι οι βάσεις που έχεις βάλει στην δουλειά σου είναι γερές. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Παρθένος


Γενικά
Η ευερεθιστότητα σου θα μπορούσε να ξεφύγει πέρα από τα όρια σου σήμερα, αποκαλύπτοντας τα σχέδια σου προτού να είσαι έτοιμος να το υλοποιήσεις. Το πλανητικό σκηνικό σε προειδοποιεί να κρατήσεις τις σκέψεις σου – και ενδεχομένως το θυμό σου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδια σου. Το μέλλον διαγράφετε πολύ θετικό. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Ζυγός


Γενικά
Έχεις πολλά θέματα που πρέπει να λύσεις. Θα χρειαστεί ασφαλώς και κάποια προσπάθεια από μέρους σου, αλλά όσο μεγαλύτερη είναι τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα. Φρόντισε να μην αφήνεις στη μέση κάτι που ξεκινάς και διεύρυνε τους ορίζοντές σου. Μπορείς να βασίζεσαι στη βοήθεια και την υποστήριξη των δικών σου ατόμων, κάτι που θα κάνει πολύ πιο εύκολη τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα τα πας πολύ καλά και ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα δεχτείς την βοήθεια τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Σκορπιός


Γενικά
Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την πορεία των υποθέσεων σου γιατί τα έχεις φέρει όλα σε πολύ καλό σημείο. Άφησε τους βραχυπρόθεσμους περισπασμούς πίσω και με σιγουριά όρισε μια πορεία στο μέλλον σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και μπορείς να κάνεις και άλλα σχέδια που θα μπορέσεις να τα πετύχεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σου χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις γίνει δύσκολη η καθημερινότητα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σου μπορούν να σε βοηθήσουν και θα έχεις επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Τοξότης


Γενικά
Σήμερα θα κινείσαι με μεγάλη μυστικοπάθεια. Δεν θέλεις να εισχωρήσει κανείς στον κόσμο σου. Βέβαια έχεις κάποιο σκοπό και πολύ καλά θα κάνεις. Φρόντισε να μην αποκαλύψεις τα επερχόμενα σχέδια σου εκτός από πολύ δικά σου άτομα γιατί δεν βλέπουν όλοι τα πράγματα όπως τα βλέπεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στην σχέση σου αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα μπορέσεις να συνεργαστείς ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορείς να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα. Συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

Αιγόκερως


Γενικά
Έχεις μπει σε ένα κυκεώνα καταστάσεων που πρέπει να μπορέσεις να δώσεις λύσεις γιατί αυτό σε προβληματίζει αρκετά. Με την εύνοια του Ερμή από τον Ζυγό φρόντισε να είσαι σταθερός στα όριά σου, ώστε να μπορέσεις πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή και η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του απλά φροντίστε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στην δουλειά σου. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Υδροχόος


Γενικά
Θα τελειώσεις με κάποια θέματα που σε απασχολούσαν και είσαι πρόθυμος να προχωρήσεις σε καινούργια σχέδια που θα μπορέσουν να σε κάνουν να δείξεις τις ικανότητες σου περισσότερο. Μπορείς να μιλήσεις με κάποιο φιλικό σου άτομο για τα σχέδια σου που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Βάλε πρόγραμμα για να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Ιχθύς


Γενικά
Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και εσύ για άλλη μια φορά θα προσπαθήσεις να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά. Αυτό δεν πρέπει να σε τρομάζει γιατί οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και θα μπορέσεις να έχεις μεγάλη επιτυχία με όλα αυτά που θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν στην δουλειά σου. Μίλησε με τους συνεργάτες σου για αυτά που σε απασχολούν και σταματούν τα σχέδια σου και την υλοποίηση τους. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών θεμάτων και νομικών ευνοούνται.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 112 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 112 Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Αντώνης κι...