Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 6/10/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 6/10/2017
Κριός

Γενικά
Η σύνδεση των σημερινών γεγονότων με εκείνα του παρελθόντος μπορεί να είναι χρήσιμη, καθώς από σήμερα θα θέλεις να λύσεις πολλά οικογενειακά θέματα. Η ενεργητικότητα σου θα είναι στα ύψη. Ο Ερμής από τον Ζυγό θα κάνει την επικοινωνία σου καλύτερη ώστε να λύσεις κάποια θέματα σου με περισσότερη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες. Με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από την συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έχεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή αναφορές σε νομικά θέματα.

Ταύρος


Γενικά
Μερικές φορές σήμερα θα βλέπεις κάποιες καταστάσεις που θα σου προκαλούν έκπληξη. Θα θέλεις να ξεφύγεις λίγο από την πραγματικότητα και θα λες κάποιες κουβέντες για να αποφύγεις από τα πραγματικά προβλήματα. Χαλάρωσε και κάνε ότι είναι απαραίτητο για να λύσεις κάποιες θέματα που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αποφάσισε ότι θέλεις να το πεις τώρα στον σύντροφο σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στην δουλειά σου και θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις αρκεί να μην αγχώνεσαι και προπάντων μην τα πιάνεις όλα μαζί. Απόφυγε στα οικονομικά σας να πάρεις σημαντικά ρίσκα. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει πίσω, σε σχέση με κάποια αναπάντεχα έξοδα του παρελθόντος.

Δίδυμος


Γενικά
Οι δυνατότητες σου αυξάνονται γιατί έχεις την ικανότητα και επικοινωνείς καλύτερα με τους γύρους σου. Όσο πιο κοντά έρχεσαι με κόσμο τόσο νιώθεις ότι θα τα καταφέρεις, κυρίως σε ότι καινούργιο επιχειρείς. Το μοίρασμα κάποιων εμπειριών κυρίως με μια ομάδα που έχεις τα ίδια ενδιαφέροντα σε κάνουν να προχωράς κάποια σχέδια σου και για να τα στηρίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην κάνεις συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτε. Μπορείς να πάτε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου, το έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ημέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια, αλλά θα γίνεις και περισσότερο επικοινωνιακός. Θα μπορέσεις προβλήματα που είχες πριν, να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Καλό θα είναι να κάνεις υπομονή, γιατί οι βάσεις που έχεις είναι γερές και στο μέλλον θα έχεις σημαντική βελτίωση.

Καρκίνος


Γενικά
Η αμφισβήτηση σε κάποια θέματα που θέλεις να πραγματοποιήσεις μπορεί να σου φέρει κάποια δυσφορία αλλά στο τέλος θα καταφέρεις να μην υπάρχει καμία άρνηση από την πλευρά ατόμων που γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλεις. Με την εύνοια του Ερμή από τον Ζυγό θα καταφέρεις πάρα πολλά πράγματα γιατί έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η φιλική σου συμπεριφορά θα σε βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί η σχέση σου να πάρει μία τροπή που δεν την περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και τι ζητάει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες που πρέπει να ξεκινήσεις να τις υλοποιείς. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, παρόλο που μπορεί να υπάρχουν κάποιες προτάσεις που μπορεί να βλέπεις φως στο τούνελ.

Λέων


Γενικά
Είσαι λίγο έξω από τα νερά σου και προσπαθείς να τα καταφέρεις μέσα από συνθήκες που είναι κάπως περίεργες. Το φιλικό στυλ και η συμπεριφορά σου, κυρίως στον φιλικό τομέα, μπορεί να σε φέρνει σε μεγαλύτερη επαφή με κόσμο. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο τον δικό σου και σε βεβαιώνω ότι θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να φορτίζεις τον σύντροφό σου με ζητήματα της δουλειάς. Πέρασε περισσότερο χρόνο μαζί του, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν σε συνεργάτες σου. Καινούργια σχέδια ευνοούνται. Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά μην ανοιχτείς σε θέματα που μπορεί να μην τα γνωρίζεις πολύ καλά.

Παρθένος


Γενικά
Είναι άσκοπο σήμερα να προσεγγίζεις μια συζήτηση σαν να είναι μια συζήτηση. Δεν υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι εκτός αν ξεκινήσεις να κατηγορείς κάποιον άλλο για τη δύσκολή σου κατάσταση. Προχώρησε με προσοχή και ευγένεια. Θα πετύχεις καλύτερα τους σκοπούς σου και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, τις δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου μην κάθεσαι! Ακόμη προλαβαίνεις τα πάντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρέπει να φανείς πολύ προσεχτικός σε ότι αφορά θέματα μελλοντικά. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψη σου για να μην έχεις προστριβές με τους συνεργάτες. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, ενώ αναζητάς και άλλες πηγές εσόδων. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις σε σχέση με οικονομικά θέματα.

Ζυγός


Γενικά
Σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, έχεις θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις και να λύσεις άμεσα. Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου και σε ευνοεί θα φέρει σήμερα πάρα πολλές ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα από σήμερα θα μπορέσεις να βάλεις μια λογική σειρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Φροντίστε να τον εκμεταλλευτείς κατάλληλα και να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες ευνοούνται και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν. Σχέδια αλλά και αλλαγές στην εργασία ευνοούνται. Απόφυγε να είσαι υπερβολικός σε ότι έχει σχέση με τον οικονομικό τομέα. Θα έχεις τάσεις για να ξοδεύεις χρήματα άσκοπα.

Σκορπιός


Γενικά
Σήμερα θα είσαι πολύ ανθεκτικός, φιλόδοξος και αφοσιωμένος στην επίτευξη των στόχων σου. Θα έχεις εξαιρετική ηγετική ικανότητα. Θα διακατέχεσαι από μια έντονη ανάγκη να ολοκληρώσεις κάθε στόχο σου με επιτυχία. Πιστεύεις ότι η σκληρή δουλειά, η υπομονή και η επιμονή τελικά θα θριαμβεύσει. Κάνε τις κινήσεις σου και η επιτυχία θα είναι όλη δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά πρέπει ο χειρισμός σου να είναι πολύ προσεκτικός. Θα έχεις μια ροπή για έξοδα.

Τοξότης


Γενικά
Σήμερα μια μικρή διαφωνία είναι πιθανό να σε ρίξει ψυχικά, γιατί είναι ζήτημα που αγγίζει την αυτοεκτίμησή σου. Ευτυχώς, η υιοθέτηση μιας πιο ρεαλιστικής προσέγγισης αποκαθιστά την αρμονία. Βεβαιώσου ότι οι άλλοι γνωρίζουν αυτά που θέλεις και ζητάς. Με αυτά που θα καταπιαστείς θα τα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στην δουλειά σου για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και αυτό που βάζεις στο μυαλό σου το πετυχαίνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, για αυτό καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.

Αιγόκερως


Γενικά
Σήμερα μπορεί να νιώθεις πιο ευάλωτος από ό, τι πιστεύει κάποιος. Μπορείς εύκολα να κρυφτείς πίσω από τα λόγια σου επειδή ακούγονται πιο μαχητικά από ότι τα εννοείς. Εν τω μεταξύ, τα πραγματικά σου συναισθήματα θα τα εξωτερικεύσεις σε κάποιο δικό άτομο που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις ή προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια που ήταν σε στασιμότητα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου ώστε να πάρεις την βοήθεια τους. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και μην κλείσεις καμιά οικονομική συμφωνία.

Υδροχόος


Γενικά
Σήμερα τα οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν αρκετά και θα θέλεις να δώσεις λύσεις σε θέματα που σε καταπιέζουν ψυχικά. Φρόντισε να αλλάξεις σκεπτικό και να μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Μπορείς με την συζήτηση να βάλεις πολλά πράγματα στην θέση τους ώστε να αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται, που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δυναμικότητα που θα έχεις στην δουλειά σου θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

Ιχθύς


Γενικά
Θα είσαι τόσο καλά σήμερα, που το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αρχίσεις να μιλάς και μπορείς εύκολα να κερδίσεις οποιοδήποτε επιχείρημα. Στην πραγματικότητα, ίσως να μην είναι τόσο εύκολο, αλλά οι άλλοι δεν μπορούν να ταιριάξουν τις δικές σου δυνατότητες με τα γεγονότα και την όμορφη ευγλωττία σου και το μυαλό που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πειρασμοί είναι πολλοί. Προβλέπω ότι θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στην δουλειά σου και είναι σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν σημαντική ανοδική πορεία. Μπορείς να συζητήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ