Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

56χρονη μητέρα μαχαίρωσε τους 3 βιαστές της κόρης της, σκοτώνοντας τον ένα και αθωώθηκε


Απόπειρα αυτκτονίας από την ξαδέλφη του νεκτρού βιαστή που ειδοποίησε τη μητέρα ότι βιάζουν την κόρη της

Η γυναίκα που ονομάστηκε “lion mama”, πληροφορήθηκε το τι θα συμβεί από μία κοπέλα ηλικίας 18 ετών, που ήταν εξαδέλφη, ενός εκ των τριών υποψήφιων βιαστών και έσπευσε στο σημείο.

Μάλιστα, καλού- κακού, κρατούσε μαζί της και μαχαίρι και αναγκάστηκε να το χρησιμοποιήσει σκοτώνοντας τον έναν εκ των βιαστών που τους συνέλαβε στην πράξη, τραυματίζοντας παράλληλα τους άλλους δύο. Και ενώ έγιναν αυτά, ο Εισαγγελέας είπε ότι δεν θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος της, ενώ αντίθετα θα προσαχθούν σε δίκη με την κατηγορία του βιασμού, οι δύο “επιζήσαντες” της επίθεσης της μητρός, αύριο Τετάρτη.

Η “lion mama”, αφού ενημέρωθηκε απ την κοπέλα, προσπάθησε να ειδοποιήσει την αστυνομία, αλλά καθώς δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και έσπευσε στο σημείο που της είχε υποδειχθεί, 3χλμ, μακριά.

Οταν έφτασε είδε όντως να βιάζουν την κόρη της και έπεσε στους βιαστές, σκοτώνοντας σχεδόν ακαριαία τον έναν και τραυμάτισε τους άλλους δύο. Γεμάτη αίματα έσπευσε να παρηγορήσει το παιδί της, περιμένοντας την αστυνομία και ασθενοφόρο, ενώ η νεαρή κοπέλα που την ειδοποίησε έκανε, απόπειρα αυτοκτονίας, γιατί την θεώρησαν υπεύθυνη γι το θάνατο του βιαστή- εξαδέλφου της από την οικογένειά της.

«Είναι λυπηρό αυτό το γεγονός. Με σκοτώνει πνευματικά. Αυτό το κορίτσι προσπαθούσε να σώσει την κόρη μου και τώρα την κατηγορούν γι’ αυτό και την έφτασαν στο σημείο να πιεί χλωρίνη. Ελπίζω αυτό να μην είναι το τέλος των ονείρων της», είπε η 56χρονη lion mama που στο χωριό της επιδοκιμάστηκε για τη γενναιότητα και την πράξη της, ούτως ώστε να αποτελέσει παράδειγμα για να αποφευχθούν αντίστοιχα περιστατικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...