Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 5ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια του 5ου κύκλου της σειράς ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 ΕΔΩ 4 ΕΔΩ

Επεισόδιο 3

 Είναι η πρώτη μέρα της Βέλης στο νηπιαγωγείο. Τα παιδάκια της παίρνουν τον αέρα, ο διευθυντής την περνάει για ανίκανη και αυτή θέλει να πάρει αεροπλάνο και να φύγει. Μόνος σύμμαχος της ο Άγγελος και… μια απρόσμενη χάρτινη καρδούλα. Η Ξένια μαγεύεται με τα ποιήματα του ποιητή Βασίλη Παππά. Ο Μπάμπης έχει πρόβλημα με το αυτοκίνητό του, που έχει χαλάσει. Η Ξένια προσπαθεί να μοιραστεί τη χαρά της με τον Μπάμπη, αλλά τσάμπα κόπος, γιατί εκείνος δεν ψήνεται με τα ποιήματα του Παππά και επιμένει πως τέτοια μπορεί να γράψει κι αυτός.
Προσπαθώντας ο Μηνάς να ακολουθήσει τον πολύπλοκο τρόπο σκέψης της Βούλας, πέφτει σε σφάλματα. Θέλοντας να την κάνει κοινωνό μιας φαιδρότητας, κατά τη γνώμη του, καταφέρνει ν’ αρχίσουν τη μουρμούρα για πολλοστή φορά… Καθώς ο Ηλίας και η Μαρίνα προσπαθούν να διαχειριστούν την αγωνία τους για το φανταρικό του Αλέξανδρου, μια αποκάλυψη από το παρελθόν έρχεται για να ταράξει τη σχέση τους συθέμελα…

Επεισόδιο 4

Ο Μπάμπης τρώει απόρριψη από την κόρη του, την Σοφία, για ένα σχόλιό του στο facebook και είναι απαρηγόρητος. Η Ξένια προσπαθεί να του το εξηγήσει όπως πάντα με επιχειρήματα, αλλά όταν η Σοφία απορρίπτει κι εκείνη, τότε τα πράγματα αλλάζουν.
Τα σχέδια του Άγγελου για brunch στο πρώτο κοινό ρεπό λήγουν άδοξα όταν συνειδητοποιεί ότι έχουν ξεμείνει μ’ ένα αυγό, χυμό ροδάκινο και 37 λεπτά σε κέρματα. Τώρα το ζευγάρι πρέπει να αντέξει την πείνα και… τις μαγειρικές της Βέλης.
Ένας τύπος φέρνει τη Βούλα από το σχολείο και ο Μηνάς δεν το βλέπει με καλό μάτι. Εξάλλου, ως… κηδεμόνας της, έχει κάθε δικαίωμα να φανεί αυστηρός!
Ο Ηλίας συνεχίζει ακάθεκτος τη δίαιτά του, με πολύ φανατισμό. Η Μαρίνα χαίρεται με την αλλαγή αυτή. Σιγά σιγά, όμως, αρχίζει να την προβληματίζει ότι τώρα πια δεν θα δείχνει όσο αδύνατη έδειχνε πλάι του και σε σύγκριση μαζί του. Αρχίζει να της λείπει η εποχή που ήταν η «λεπτή» από τους δυο τους…

Τα επόμενα επεισόδια 5-6 ΕΔΩ

7-8 ΕΔΩ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 
ΕΔΩ
ΕΔΩ
ΕΔΩ
ΕΔΩ
ΕΔΩ
Ακλουθήστε στο facebook τη σελίδα ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ – ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ