Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 4/10

Η Αθηνά προσπαθεί να μεταπείσει τον Τζακ να κάνει την εξέταση DNA για να μην έρθει αντιμέτωπη με συμπεθέρια. 
Ο Λούης συναντάει τη Βίκυ και ανάμεσά τους δημιουργείται μια τρομερή χημεία. Η Αθηνά πείθεται από τον Τζακ να μετακομίσουν στην πολυκατοικία. Ο Πανίκος και η Αγγελική ανησυχούν για τη Μίκα και τη Βίκυ, γιατί νιώθουν πως έχουν χάσει τον έλεγχο πάνω τους. 
Ο Λούης εξομολογείται στο φίλο του, τον Άπο, ότι ερωτεύτηκε τη Βίκυ και εκείνος αρχίζει να ζηλεύει.
 Η Μπέλλα εξομολογείται στην πεθερά της, την Ιωάννα, πως ο γιος της, ο Θεμιστοκλής, την παραμελεί και στεναχωριέται που δεν απέκτησαν ποτέ παιδί.
 Η Αθηνά έχει κακό προαίσθημα για τη μετακόμιση, αλλά ο Τζακ την καθησυχάζει. 
Η Εύα πιέζει τον Ντίνο να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Ο Ντίνος ζητάει από τη Μίκα και τον Μήτσο να τον βοηθήσουν με μια μετακόμιση, χωρίς να τους λέει ότι πρόκειται για το σπίτι του. Όλοι έχουν χαρεί με την επιτυχία του Ντίνου, αγνοώντας πως νοίκιασε το ίδιο του το σπίτι. 
Εκείνος φέρνει με μεγάλη προσοχή τον Τζακ και την Αθηνά στην πολυκατοικία για να δουν το διαμέρισμα. Ο Τζακ νιώθει οικεία με τους χώρους και με τη γειτονιά. Η Μίκα καλεί τον Ντίνο στο σπίτι τους και εκείνος αφήνει τον Τζακ και την Αθηνά να δουν το διαμέρισμα και πηγαίνει απέναντι. Μόλις βλέπει την έκπληξη, ξεχνάει το ζευγάρι και στρώνεται στο φαγητό. 
Η Μπέλλα προτείνει στη Βίκυ να πάνε για ποτό με τον Λούη μετά το φαγητό στο μαγαζί του Σωτήρη για να τον γνωρίσει. 
Τηλεφωνούν στον Σωτήρη για κράτηση, αλλά εκείνος δεν κλείνει καλά το τηλέφωνό του και τον ακούνε να μιλάει με την αγαπημένη του! Ο Τζακ χτυπάει το κουδούνι του απέναντι σπιτιού, γυρεύοντας τον Ντίνο. 
Η Αγγελική τον βλέπει και μένει άναυδη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 17-18

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 17-18 Επεισόδιο 17 Ο Παύλος συναντά τον Σπύρο για να μάθει για το συμβάν...