Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 4/10

Η Άννα τα χάνει όταν μαθαίνει από τον Αλέξανδρο πως έχει γνωρίσει την μητέρα της πριν χρόνια. Η Λίντα για να εκδικηθεί την Μαργκώ αποκαλύπτει στον Τόνυ, κρυφές πτυχές της ερωτικής ζωής της μητέρας του. Ο Θεοχάρης ανένδοτος στο να δεχτεί τον Αλέξανδρο σαν σύντροφο της κόρης του, παρά τις προσπάθειες της Βέρας. Μεγεθύνοντας μία από τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει η Όλγα στα Μετέωρα, αποκαλύπτεται το πτώμα μιας γυναίκας. Μετά από πίεση της Νίνας, ο Ιωσήφ επιστρέφει σπίτι του, με σκοπό να ζητήσει διαζύγιο απ’ την Νικόλ, όμως τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Επιστρέφοντας σπίτι της η Ράνια, έχει μια απρόσμενη συνάντηση.

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Ποιος είναι ο μανιακός δολοφόνος;

Ο δολοφόνος μεταφέρει το πτώμα της Ράνιας, χαράζει πάνω του έναν αριθμό και το πετάει στη θάλασσα. Αμέσως μετά επιστρέφει στο σπίτι του και προσπαθεί να σβήσει τα ίχνη του, όπως πάντα! Ο Ιωσήφ λέει ένα μεγάλο ψέμα στην Νίνα, ώστε να καταφέρει να παρατείνει κι άλλο την “παράνομη” σχέση τους. Ο Αλέξανδρος και η Άννα ζουν ευτυχισμένες στιγμές και ένα μεγάλο έρωτα, ενώ η Μαργκώ προτείνει ένα σχέδιο στον Τόνυ για να κερδίσει και πάλι την Άννα. Ο κόμπος φτάνει στο χτένι και ο Θεοχάρης εξομολογείται στη Βέρα ότι η επιχείρηση του είναι ένα βήμα πριν την πτώχευση! Λίγο αργότερα, ο Αλέξανδρος πάει να ζητήσει τον λόγο από τον Θεοχάρη που τον κατηγορεί ανοιχτά και οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Μακελειό στο νεκροταφείο! Ο Ρήγας σκοτώνει τον Ραζίνη

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA. Η συνάντηση στο νεκροταφείο του Τυρνάβου κατά τη διάρκεια του ψυχοσάββατου,...