Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η ΝΥΦΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 36-37-38-39-40

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA Η ΝΥΦΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 36-37-38-39-40

Επεισόδιο 36

Ο Φικρέτ και η Ιπέκ ανταποκρίνονται στην πρόσκληση του Αντέμ για δείπνο στο σπίτι του μαζί με τη μητέρα του. Την ίδια ώρα, η κυρία Εσμά επισκέπτεται την Μπεγκιούμ. Κι από ότι φαίνεται, δεν άκουσε την εντολή του Φαρούκ να πάψει να ανακατεύεται στη ζωή του! Ο Ακίφ, μετά την άρνηση του Φικρέτ να υπογράψει τη συμφωνία για την οποία δούλευε μήνες, φθάνει στο αρχοντικό των Μποράν έτοιμος να παραιτηθεί. Το επόμενο πρωί, τα νέα είναι ευχάριστα: η Ιπέκ είναι έγκυος! Η Μπεγκιούμ ανακοινώνει στη Σουρεϊγιά και τον Φαρούκ ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Σουρεϊγιά δεν είναι καλά και τους λέει ότι θα χρειαστεί να κάνουν κι άλλες. Η Σουρεϊγιά την καλεί για δείπνο το βράδυ στο αρχοντικό.

Επεισόδιο 37

Στο αρχοντικό των Μποράν, το δείπνο με καλεσμένους την Μπεγκιούμ και τον Εμίρ κυλά με πολλές στιγμές αμηχανίας. Από τη μια, η κυρία Εσμά δεν καταφέρνει να πείσει κανέναν για τον λόγο της επίσκεψής της στο σπίτι της Μπεγκιούμ το προηγούμενο βράδυ και από την άλλη, η Σουρεϊγιά εκφράζει μία συμπάθεια στην Μπεγκιούμ, την οποία εκείνη είναι δύσκολο να διαχειριστεί. Το επόμενο πρωινό, ο Φαρούκ ενημερώνει όλη την οικογένεια ότι εκείνος και η Σουρεϊγιά μετακομίζουν. Οι αντιδράσεις είναι έντονες αλλά δεν προέρχονται από την κυρία Εσμά. Αυτό προκαλεί την έκπληξη της Σουρεϊγιά, η οποία ζητά εξηγήσεις από τον Φαρούκ. Η Ιπέκ καταρρέει τόσο που δεν μπορεί πια να κρατήσει μυστικό τον έρωτά της για τον Φαρούκ.

Επεισόδιο 38

Η Κιγιμέτ συμβουλεύει την Ιπέκ να χωρίσει, αλλά εκείνη της λέει ότι όχι μόνο θα μείνει με τον Φικρέτ, αλλά θα φροντίσει να κάνει τη ζωή όλων κόλαση. Η είδηση ότι η κυρία Εσμά μετακόμισε στο σπίτι στην Κωνσταντινούπολη πέφτει σαν βόμβα στο οικογενειακό τραπέζι, που καταλήγει σε φιάσκο. Ο Φικρέτ πηγαίνει να βρει τη μητέρα του και η συζήτησή τους είναι για μία ακόμα φορά δύσκολη. Πιο δύσκολη όμως είναι η κουβέντα της Σουρεϊγιά με τον Μουράτ. Η επόμενη μετακόμιση γίνεται από τον Φικρέτ και την Ιπέκ που πάνε να ζήσουν στο σπίτι που αγόρασαν.

Επεισόδιο 39

Το ατύχημα του Μουράτ έρχεται να δοκιμάσει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις στην οικογένεια των Μποράν. Η Σουρεϊγιά νιώθει τύψεις που δεν άφησε τον Μουράτ να ξεσπάσει τον θυμό του πάνω της. Ο νεαρός συνέρχεται γρήγορα από την εγχείρηση και η ζωή του δεν κινδυνεύει. Όμως ο γιατρός δεν έχει μόνο ευχάριστες ειδήσεις. Η Μπεγκιούμ έχει ετοιμάσει βίντεο και φωτογραφίες του Εμίρ για να τα δώσει στον Φαρούκ. Εκείνος περνά από το σπίτι της για να τα πάρει, αλλά δεν μένουν μόνοι για πολλή ώρα…

Επεισόδιο 40

Η καλοσύνη της Σουρεϊγιά κάνει τον Φαρούκ και την Μπεγκιούμ να αισθάνονται ακόμα πιο άσχημα που της κρύβουν την αλήθεια τόσο για τον Εμίρ, όσο και για το σοβαρό πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της. Λίγο αργότερα η Σουρεϊγιά εκφράζει την απορία της στον Φαρούκ για το ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας του Εμίρ και λέει ότι της φαίνεται αδιανόητο ότι δεν έχει επαφή με το παιδί του. Η κυρία Εσμά περιμένει την επιστροφή του Μουράτ στο σπίτι και γι’ αυτό προσπαθεί να διώξει το κακό μάτι… Η Ιπέκ, που δεν μπορεί να ξεπεράσει το κακό προαίσθημα που έχει για τον Αντέμ, αποφασίζει να κάνει μια σοβαρή αποκάλυψη στον Φαρούκ.


Τα επόμενα επεισόδια 41-42-43-44-45 ΕΔΩ
46-47-48 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

1 ΕΔΩ
2 ΕΔΩ
3 ΕΔΩ
4 ΕΔΩ
5 ΕΔΩ
6-7-8-9-10 ΕΔΩ
11-12-13-14-15 ΕΔΩ
16-17-18-19-20 ΕΔΩ
21-22-23-24-25 ΕΔΩ
26-27-28-29-30 ΕΔΩ
31-32-33-34-35 ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΝΥΦΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Έρχεται χωρισμός για Ίσσαρη και Άννα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς  ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ Ο Μάκης ανησυχεί για τη συμμετοχή του Χρήστου στους παράνομους μαθητικούς αγώνες. Τι...