Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 35-36-37-38

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 35-36-37-38
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 35 ΕΔΩ 36 ΕΔΩ 37 ΕΔΩ 38 ΕΔΩ

Επεισόδιο 35

Η Άννα θα προσπαθήσει να συνέλθει μετά από το χωρισμό της, με μόνη χαρά τα σημάδια ανάνηψης που δείχνει η μαμά της. Ο Αλέξανδρος θα συνοδέψει την Όλγα και την κόρη του στα Μετέωρα, φτάνοντας όμως εκεί θα δουν ότι το σπίτι έχει παραβιαστεί κι έχουν κλαπεί σημαντικά έγγραφα. Η Τατιάνα έρχεται όλο και πιο κοντά στη αποκάλυψη της «κεφαλής» του κυκλώματος σωματεμπορίας. Η Θάλεια επιμένει να εμφανίζεται μπροστά στον Ορφέα, βγάζοντας του έντονα στην επιφάνεια, την ανάγκη του για εκδίκηση απέναντι της. Οι ετοιμασίες του γάμου της Ελένης, απαιτούν πολύωρες απουσίες των τριών γυναικών της οικογένειας Μελά κι ο Παύλος διαπιστώνει με τρόμο πως δε μπορεί ν’ αντεπεξέλθει μόνος.. στην καθημερινότητα. Η Μαργκώ εξοργίζει τον Θεοχάρη με τα υπονοούμενα που αφορούν στο παρελθόν της Αμαλίας. Τα Μετέωρα ξυπνούν στον Αλέξανδρο μνήμες απ’ τις ωραίες στιγμές που έζησε εκεί με την Άννα, ενώ παράλληλα στο Λονδίνο, ο Τόνυ επιδιώκει να συναντήσει την Άννα τυχαία…

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Η μαφία εκτελεί τον Άλεξ!

Επεισόδιο 36

Ο Αλέξανδρος και η Άννα κάνουν προσπάθειες προκειμένου να ξεπεράσουν τον χωρισμό τους, όμως οι αναμνήσεις τους πνίγουν και νιώθουν βαθιά δυστυχισμένοι. Ταυτόχρονα ο Αλέξανδρος απαιτεί από την Όλγα να τον αφήσει να αναγνωρίσει την Λήδα, απειλώντας την μέχρι και με δικαστήρια. Η Άννα θα αρχίσει να ελπίζει για την ανάκαμψη της Αμαλίας, ενώ ταυτόχρονα η οικογένεια Μελά ζει τον πυρετό των προετοιμασιών για τον γάμο του Ορφέα και της Ελένης. Ο Ορφέας, με το άλλο του πρόσωπο, αυτό του σίριαλ κίλερ, αφήνει πίσω του ένα ακόμα θύμα. Με την συνεργασία της Τατιάνας και της Γκαλίνας ο κλοιός γύρω από το κύκλωμα trafficking σφίγγει ακόμα περισσότερο.

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Η Άννα ένα βήμα πριν το θάνατο!

Επεισόδιο 37

Ο Αλέξανδρος θα βάλει βέτο στην Όλγα, για την αναγνώριση πατρότητας της κόρης του και καταφέρνει να περάσει τους δικούς του όρους όσων αφορά στα δικαιώματά του πάνω στο παιδί. Στο Λονδίνο, χαίρονται όλοι με την βελτίωση της Αμαλίας, ακόμα και η Βέρα παρά τους φόβους της πως θα χάσει απ’ τη ζωή της τον Θεοχάρη. Η Άννα, περνά δύσκολα μακριά απ’ τον Αλέξανδρο και το μόνο που την κρατάει είναι η ελπίδα πως η μητέρα της θα γίνει καλά, ενώ ο Τόνυ, εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να βρίσκεται κοντά της. Η Τατιάνα έχει συγκλονιστεί από μια ακόμα φρικτή δολοφονία, ενώ ο Ορφέας επιστρέφει στην Αίγινα, κάνοντας μια χειρονομία που ξαφνιάζει αλλά και συγκινεί την Μάρθα. Ο Παύλος και η Μάρθα, δέχονται ένα ισχυρό σοκ όταν μαθαίνουν ότι η μικρή Λήδα, είναι εγγονή τους. Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας ετοιμάζεται να «χτυπήσει» το επόμενο θύμα του, που δεν είναι άλλο από την Άννα.

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: «Πόρνη, θα πεθάνεις!» Ο Ορφέας κυνηγάει με μαχαίρι την Άννα…

Επεισόδιο 38

Ο Ορφέας θα στείλει κι άλλο e-mail στην αστυνομία και θα καταφέρει να τους νευριάσει πιο πολύ. Ταυτόχρονα, θα βάλει στο μάτι την Άννα και θα σχεδιάσει την επόμενη κίνησή του. Ο Αλέξανδρος εξακολουθεί να λέει ψέματα σε όλους πως είναι μαζί με την Όλγα, μέσα του όμως περνά δύσκολα και του λείπει η Άννα. Στο μεταξύ, ο Τόνυ θα δείξει στην Άννα πως έχει ωριμάσει και σιγά, σιγά αρχίζει να σβήνει η αμηχανία που υπάρχει ανάμεσά τους. Η Αμαλία προοδεύει όλο και πιο πολύ και ξεκινάει μαθήματα λογοθεραπείας. Το γεγονός ότι μπορεί να μιλήσει σύντομα, αγχώνει πάρα πολύ τη Μαργκώ. Ο Σάκης πάει και βρίσκει την Όλγα στα Μετέωρα και οι δυο τους περνάνε μαζί την μέρα. Ο Αλέξανδρος πάει σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, και η όμορφη διευθύντρια τον καλεί στο σπίτι της για να συζητήσουν. Ένας άγνωστος άντρας μπαίνει στο δωμάτιο της Αμαλίας μέσα στη νύχτα με “σκοτεινές” διαθέσεις. Ο Αλέξανδρος ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο που μπορεί να καθαρίσει το όνομα του από το κύκλωμα της σωματεμπορίας.

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Ο Ορφέας επιτίθεται στην Αννα και τη χτυπά με μανία!


Το επόμενο επεισόδιο 39 ΕΔΩ
40-41-42-43-44 ΕΔΩ

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Αντιστροφή ρόλων για Αλικάκη – Παπούλια

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Νέα γυναίκα στη ζωή του Άλεξ!

Ελεονώρα Αντωνιάδου: «Θα ήθελα στο τέλος ο δολοφόνος να πιάσει την Αννα και να τη σκοτώσει!»

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

31 ΕΔΩ
32 ΕΔΩ
33 ΕΔΩ
34 ΕΔΩ
35 ΕΔΩ
36 ΕΔΩ
37 ΕΔΩ
38 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Το Τατουαζ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ