Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32-33-34-35

Αυτά είναι τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32-33-34-35


ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31 ΕΔΩ 32 ΕΔΩ 33 ΕΔΩ
34 ΕΔΩ 35 ΕΔΩ


Επεισόδιο 31

Η Ζωή ζητά εξηγήσεις από τη Φοίβη για την αντίδρασή της όταν είδε το φιλί της με τον Παύλο. Η Φοίβη είναι έτοιμη να της τα πει όλα. Ο Βίκτωρας ζητά από τον Άρη να συγκαλέσει ΔΣ για να συζητήσουν το θέμα του Θωμά. Θέλει να διενεργήσουν έλεγχο τη στιγμή που ο οικονομικός διευθυντής αποδείχτηκε τζογαδόρος. Ο Άρης δέχεται χωρίς να υποψιάζεται την κρυφή ατζέντα του Βίκτωρα. Η Θάλεια προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για το λόγο που ο Μενέλαος ζήτησε διαζύγιο από τη μητέρα της κι ο Διονύσης προσφέρεται να τον παρακολουθήσει. Κι ενώ η σχέση της Ζωής με τον Παύλο προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και κρυφά απ’τους ανθρώπους της εταιρείας, ο Μάκης δίνει συνέντευξη σ’έναν ραδιοφωνικό σταθμό και φέρνει τα πάνω κάτω.

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Δείτε ποιος ηθοποιός εμφανίζεται στα επόμενα επεισόδια

Επεισόδιο 32

Η Ζωή έρχεται σε δύσκολη θέση μετά τις ραδιοφωνικές κατηγορίες του Μάκη προς τον Παύλο, καθώς όλο το οικογενειακό και επαγγελματικό της περιβάλλον μαθαίνει για την κρυφή της σχέση. Ο Μάκης αντιμετωπίζει τις συνέπειες της συνέντευξης και απολύεται από τον φούρνο. Ο Άρης συγκρούεται με τον Βίκτωρα όταν μαθαίνει πως ο πεθερός του γίνεται κυρίαρχος της Travelfun, ενώ πιστεύει πως η Μαρίνα γνώριζε τα σχέδια του πατέρα της εξ αρχής. Ο Παύλος πείθει την Ζωή να γνωρίσει την οικογένεια της για να τους αποδείξει πως δεν είναι το κακό παιδί που ισχυρίζεται ο Μάκης. Ο Βίκτωρας ξεκινά επίσημα τις διαδικασίες για την πώληση της travelfun χωρίς να μπορεί κανείς να του σταθεί εμπόδιο. Η Ζωή ανακουφίζεται που η συνάντηση μεταξύ Παύλου και οικογένειας Καλλέργη εξελίσσεται ευχάριστα. Όμως ο Μάκης δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη…

Επεισόδιο 33

Ο Άρης απογοητευμένος από τις εξελίξεις στην travelfun, νιώθει μόνος και επισκέπτεται τη Ζωή στο φούρνο. Μεταξύ τους δημιουργείται ένα κλίμα οικειότητας την ώρα που ο Παύλος παραδέχεται στη Ράνια πως κοιμήθηκε με τη Φοίβη. Ο Διονύσης ψάχνει το κινητό της Σοφίας και αντιλαμβάνεται πως συνεχίζει να διατηρεί σχέση με το Μενέλαο. Ο Άρης μη μπορώντας να ξεπεράσει την προδοσία του Θωμά τον απολύει, εκείνος όμως απαιτεί να θέσουν το θέμα στο Βίκτωρα. Δεν είναι πλέον ο Άρης ο επικεφαλής της εταιρείας. Ο Παύλος παίρνει μια μεγάλη απόφαση και αποκαλύπτει στη Ζωή ότι κοιμήθηκε με τη Φοίβη, ενώ η Μαρίνα μαθαίνει πως η παρένθετη Στεφανία είναι έγκυος …

Επεισόδιο 34

Η Ζωή ταράζεται με τις αποκαλύψεις του Παύλου και μαλώνει με τη Φοίβη που τόσο καιρό της το κρατούσε κρυφό. Η Φοίβη ρίχνει όλο το φταίξιμο στον Παύλο και η Ζωή του λέει να χωρίσουν. Ο Θωμάς απολύεται με τη σύμφωνη γνώμη του Βίκτωρα, που επιλέγει να τον πουλήσει, παρά τις υποσχέσεις του για το αντίθετο. Η Σοφία δέχεται την πολιορκία του Τάσου, που της ζητάει να βγουν. Ο Διονύσης αποφασίζει να κρύψει από τη Θάλεια την αλήθεια για τον πατέρα της, όμως εκείνη βλέπει τη Σοφία να βγαίνει από το ξενοδοχείο που ζει ο Μενέλαος. Η Μαρίνα κανονίζει κρυφά από τον Άρη ένα πάρτι για να του ανακοινώσουν τα ευχάριστα της εγκυμοσύνης. Στο σπίτι του Άρη όμως, η Ζωή βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Επεισόδιο 35

Η παρουσία του Γεράσιμου και της Νατάσας στο πάρτι αναστατώνει τη Ζωή. Ο Γεράσιμος την προειδοποιεί να μην αρχίζει τις γνωστές τις κατηγορίες και ανακουφίζεται όταν μαθαίνει πως η Ζωή δεν έχει πει σε κανέναν για την εγκυμοσύνη της. Η Θάλεια πιέζει το Μενέλαο και τον κάνει να ομολογήσει τη σχέση του με τη Σοφία. Στη διάρκεια του πάρτι η Ζωή με τον Παύλο δεν μιλάνε μεταξύ τους και η Κατερίνα μαθαίνει για τον χωρισμό και το ολέθριο λάθος του Παύλου. Ο Θωμάς έρχεται στο σπίτι του Άρη απρόσκλητος και μεθυσμένος, προκαλώντας αναστάτωση και κατηγορώντας το Βίκτωρα ενώπιον όλων. Οι εντάσεις για τη Ζωή όμως δε σταματούν εδώ, καθώς όταν επιστρέφει σπίτι βρίσκεται αντιμέτωπη με μια οργισμένη Νεκταρία, που επιτίθεται στη Σοφία αποκαλώντας την αντροχωρίστρα.


Τα επόμενα επεισόδια 36-37-38-39-40 ΕΔΩ
41-42-43-44-45 ΕΔΩ

Επεισόδια

28 ΕΔΩ
29 ΕΔΩ
30 ΕΔΩ
31 ΕΔΩ
32 ΕΔΩ
33 ΕΔΩ
34 ΕΔΩ
35 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ