Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας 30/10-5/11 από τον Κώστα Λεφάκη

Η εβδομάδα δίνει προτεραιότητα σε θέματα επικοινωνίας και συνεννόησης, τομείς που χρειάζονται ιδιαίτερη επιμέλεια, από όσους διαπραγματεύονται, ή προσπαθούν να βελτιώσουν τη θέση τους στην εργασία, στην πολιτική, στην οικονομία και στις σπουδές. Η Πανσέληνος του Σαββάτου προμηνύει παρασκήνιο στα αισθηματικά.

Κριός

Μετριάστε την παρόρμησή σας σε αποφάσεις που δεν αφορούν αποκλειστικά εσάς. Η οικογένεια, οι συνεργάτες, οι πελάτες, αναμένουν τα αποτελέσματα των προηγούμενων υποσχέσεών σας και δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε τώρα ανώδυνα τα συμφωνηθέντα. Αισθηματικά, είναι σαν να βαδίζετε στην έρημο με πολλούς αντικατοπτρισμούς. Φανείτε επιφυλακτικοί, συντηρητικοί και ρεαλιστές σε όσα συμβαίνουν σε αυτόν τον τομέα και χαμηλώστε τις προσδοκίες σας.Κάθε σας απόφαση έχει αντίκτυπο και αντίτιμο και θα πρέπει να τα συνυπολογίσετε στις επιλογές σας. 

✔ Κριέ έρχονται σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά αλλά και στα ερωτικά σου!

Ταύρος

Προτεραιότητα στα πρακτικά και οικονομικά σας θέματα. Υπάρχουν μερικές καλές ευκαιρίες βελτίωσης αλλά θα πρέπει να εργαστείτε περισσότερο και αποδοτικότερα. Η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερά της, σύντομα όμως θα ξεπεράσετε κάποιους σημαντικούς σκοπέλους. Μετακινήσεις και ταξίδια απαιτούν προσοχή καθώς έχετε την τάση διαφυγής από όλα όσα σας προβληματίζουν και σας ταλαιπωρούν. Προέχει η ψυχική σας υγεία και θα πρέπει να την διαφυλάξετε δια ροπάλου.

✔ Ταύρε ετοιμάσου για μία ονειροπόλα Πανσέληνο στο ζώδιο σου!

Δίδυμοι

Το περιβάλλον σας προτρέπει σε ενέργειες που σας προβληματίζουν. Ο έλεγχος που σας ασκείται αυτήν την εβδομάδα είναι εντονότερος από άλλες φορές και αναζητάτε τρόπους απαλλαγής από ευθύνες ή υποχρεώσεις. Θυμηθείτε όμως, ότι μόνο με το μαχαίρι στο κόκκαλο μπορείτε να τελειώσετε οριστικά με ότι σας ενοχλεί και σας ταλαιπωρεί. Όσο χαϊδεύετε τους άλλους, τόσο περισσότερο τους ενθαρρύνετε να έχουν τις απαιτήσεις που εσείς οι ίδιοι χαρακτηρίζετε παράλογες.Επιτρέψτε στον εαυτό σας μια πολυτέλεια που τόσο την έχει ανάγκη!

✔ Δίδυμε έρχονται ξεκαθαρίσματα και συζητήσεις στις σχέσεις σου!

Καρκίνος

Ευκαιρίες παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα αλλά απαιτούν αποφασιστικότητα και διορατικότητα εκ μέρους σας. Μη διστάζετε να επενδύσετε στο μέλλον σας, με εργατικότητα αλλά και ικανότητα να αποφεύγετε τις παγίδες εκείνων που σας πλησιάζουν για δικό τους συμφέρον. Αισθηματικά οι εξελίξεις είναι αργές και αρκετές φορές αντίθετες από αυτές που περιμένατε. Μην πτοείστε από ότι σας πειράζει και μην μελαγχολείτε όταν διαπιστώνετε την απόσταση που σας χωρίζει από τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας ή από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.Η υπομονή είναι ένα προσόν το οποίο διαθέτετε σε καταστολή!

✔ Καρκίνε ο έρωτας σε ταξιδεύει και σε κάνει να ονειρεύεσαι! Ο Κώστας Λεφάκης σου δίνει τώρα τις προβλέψεις σου!


Λέων

Η Αφροδίτη και ο Άρης στο Ζυγό, δημιουργούν ευνοϊκό κλίμα για εσάς στην επικοινωνία , άρα και στην αποδοχή των θέσεων και απόψεών σας σε όλους τους τομείς. Αισθηματικά ευνοούνται οι ελεύθεροι από εσάς καθώς οι υπόλοιποι είστε προβληματισμένοι με θέματα άλλα. Οικονομικά προβλέπονται έξοδα βιτρίνας και καλό θα είναι να τα αποφύγετε όταν μπορείτε. Φροντίστε κάποιες σχέσεις ειδικού ενδιαφέροντος και μην απέχετε για καιρό από το προσκήνιο της κοινωνικής σας ζωής.Αποφύγετε την απομόνωση, είτε κατ΄ επιλογή, είτε κατ΄ ανάγκη!

✔ Λέοντα το τηλέφωνό σου θα χτυπήσει ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένεις! Θα είναι από το άτομο που θες; 

Παρθένος

Χρειάζεται να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα ή να απαλλαγείτε από προσδοκίες και ευθύνες που οι εξελίξεις της καθημερινότητας τις έθεσαν στο περιθώριο. Αισθηματικά μην είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας και μην αισθάνεστε αδικημένοι από τις εξελίξεις. Σύντομα θα αρχίσουν να λειτουργούν διαφορετικά οι καταστάσεις και οι συνθήκες θα ευνοήσουν τις επιλογές και τις προτιμήσεις σας. Απλά ζείτε ένα κενό αέρος εξ αιτίας της ακεραιότητάς σας.Αντισταθείτε δημιουργικά στο χρόνο που, για λίγο ακόμη, δοκιμάζει τις αντοχές σας!
✔ Παρθένε σκέφτεσαι για μία επανασύνδεση; Πριν βιαστείς να πάρεις αποφάσεις μάθε ακριβώς αν ευνοείσαι και πότε! .

Ζυγός

Οικονομικοί διακανονισμοί είναι στο προσκήνιο και σας απασχολούν σημαντικά. Οι εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα δεν είναι αρνητικές αλλά απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς εκ μέρους σας ώστε να κλείσουν ευνοϊκά και οριστικά. Προσωπικά, κοινωνικά και αισθηματικά, η εβδομάδα σας ευνοεί και σας βοηθά να προβληθείτε ουσιαστικά. Να ξέρετε όμως ότι πολλά από αυτά που θα συμβούν, θα έχουν μικρή διάρκεια καθώς οι καταστάσεις θα είναι αλληλοσυγκρουόμενες και θα παρεμβάλλονται η μία, στα χωρικά ύδατα της άλλης.Σας προσφέρονται ευκαιρίες για νέες και σημαντικές γνωριμίες! Προσέξτε την εικόνα σας!

✔ Ζυγέ μου ο έρωτας και το χρήμα έρχονται στα πόδια σου αρκεί να προσέξεις αυτό που έχω να σου πω…

Σκορπιός

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει επεισοδιακά, αλλά θα εξελιχθεί ομαλά ως προς τα συμφέροντά σας σε όλους τους τομείς. Η εργασία θα έχει ένταση την οποία θα πρέπει να διαχειριστείτε και να κατευνάσετε, ιδιαίτερα για όσους από εσάς διακυβεύονται κεκτημένα και προνόμια. Ένας ανταγωνισμός λήγει υπέρ σας, στα σημεία. Αισθηματικά, είναι λάθος να εγκλωβίζεστε στο παρελθόν και να μην αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο στις καθημερινές προκλήσεις.Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί της επιτυχίας σας για την εβδομάδα αυτή!

✔ Σκορπιέ δεν το περιμένεις αλλά θα σου έρθει ουρανοκατέβατο! Τι θα συμβεί ακριβώς;

Τοξότης
Η εύνοια της τελευταίας στιγμής λειτουργεί για εσάς αυτήν την εβδομάδα και σας ανακουφίζει αισθητά ύστερα από μια μεγάλη περίοδο δράσεων μικρού βεληνεκούς. Ο Δίας από τον Σκορπιό ασχολείται με την οικονομική σας αποκατάσταση και την οικογενειακή σας σταθερότητα, αλλά χρειάζεται να τον διευκολύνετε με την προσαρμοστικότητα και την αποφασιστικότητά σας. Αθλητικές δραστηριότητες ή κάποια σημαντική διάκριση θα φέρει κοντά σας άτομα του παρελθόντος, με εντελώς διαφορετική αντίληψη και στάση απέναντί σας!Ξεκαθαρίστε σε όλους ότι δεν προτίθεστε να επωμιστείτε νέα, ασύμφορα βάρη!

✔ Τοξότη έφτασε η στιγμή να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην προσωπική σου ζωή !

Αιγόκερως

Είστε συγκεντρωμένοι στην επιτυχία των προσπαθειών σας και στην επίτευξη των στόχων σας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφιερώνετε όλο σας το χρόνο σε ότι πιστεύετε ότι θα σας χαρίσει αναγνώριση και διάκριση σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η προσωπική σας ζωή χρειάζεται ανανέωση και είναι σημαντικό να αναζητήσετε την ισορροπία ανάμεσα στο καθήκον και στη χαρά. Ξεκινήστε από τα εύκολα και χαρίστε στον εαυτό σας ποιοτικό χρόνο.

✔ Αιγόκερε η Πανσέληνος στον Ταύρο φουντώνει τις ερωτικές σου επιθυμίες!


Υδροχόος

Η εβδομάδα σας βοηθά να επιλέξετε που θα εστιάσετε την προσοχή σας και ποιες θα είναι οι κινήσεις σας για το μέλλον, τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική σας ζωή. Αφροδίτη και Άρης στο Ζυγό σας κάνουν επιρρεπή στις απολαύσεις, στη χαλαρότητα και στη διασκέδαση, αλλά ταυτόχρονα, σας προειδοποιούν με ενοχλήσεις σε θέματα υγείας. Φανείτε προσεκτικοί όσον αφορά στην ανάγκη σας για αντίδραση σε ότι θεωρείτε κατεστημένο και παρωχημένο γιατί αυτό μπορεί να σας πολεμήσει με τα δικά σας μέσα και να σας νικήσει.Η σαφήνεια θα σας επιτρέψει να παραμείνετε ασφαλής και μακριά από παρερμηνείες και παρεξηγήσεις!

✔ Υδροχόε μου έρχονται δυνατές συγκινήσεις αλλά και επιτυχίες τη νέα εβδομάδα!


Ιχθύες

Φροντίστε να μην εκτίθεστε τόσο πολύ συναισθηματικά. Είναι η περίοδος που έχετε ανάγκη συντροφικότητας και συμπαράστασης, όχι γιατί δεν τα καταφέρνετε, αλλά γιατί έτσι έχετε αποφασίσει. Οι πιο τυχεροί από εσάς θα τα καταφέρετε, αλλά μην αρχίσετε τις δοκιμασίες και τα τεστ του ανθρώπου που σας άνοιξε την αγκαλιά του. Σεβαστείτε τα όρια και τις αδυναμίες του και μη γίνεστε το βαμπίρ που του απορροφά όλη του την ενέργεια.Μετριάστε τις απαιτήσεις σας όπου κρίνετε ότι οι προθέσεις των άλλων είναι θετικές, οι δυνατότητές τους όμως περιορισμένες!

✔ Ιχθύ μου θα καταφέρεις να κολλήσεις το σπασμένο παζλ της καρδιάς σου;

Πηγή: .oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ