Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 30-31-32-33-34

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ που προβάλλεται στον ALPHA κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 30-31-32-33-34

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30

Κάτω από τις απειλές για την ζωή της μικρής Λήδας, ο Αλέξανδρος με πόνο ψυχής θα αποφασίσει να απομακρυνθεί απ’ την Άννα, ενώ η Όλγα παθαίνει πανικό όταν μάθει πως κινδυνεύει η κόρη της.

Ο Θεοχάρης θα ανησυχήσει μόλις η Βέρα αναγκαστεί να του πει τις υποψίες της Τατιάνας για την συμμετοχή του Αλέξανδρου στο κύκλωμα σωματεμπορίας. 
Υποψιασμένη πως η Νίνα εξακολουθεί να έχει επαφές με τον Ιωσήφ, η Βέρα θα την πιέσει προκειμένου να της γνωρίσει το νέο της αγόρι, ενώ ταυτόχρονα ο Ιωσήφ κι η Νικόλ θα περάσουν όμοφες στιγμές μαθαίνοντας το φύλο του μωρού τους.
Η Έμιλυ χαρούμενη θα ενημερώσει τον Θεοχάρη για την Αμαλία.
 Η Θάλεια θα αποφυλακιστεί κι η Μάρθα θα της ζητήσει να μείνει μακριά από τον Ορφέα, την ίδια στιγμή που εκείνος δείχνει να καταρρέει ψυχολογικά.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31

Η Άννα αναζητά δικαιολογίες για την συμπεριφορά του Αλέξανδρου και τον κάνει να υποφέρει πιο πολύ. 

Ο Αλέξανδρος κάνει προσπάθειες να πείσει την Άννα όμως μέσα του υποφέρει για την απόφαση του. Υποχρεώνεται να αποκαλύψει στην Άννα πως –δήθεν- τα έχει ξαναφτιάξει με την Όλγα. 
Εκείνη χάνει την γη από τα πόδια της. 
Ο Ορφέας θέλοντας να πολεμήσει τους δαίμονες του, κάνει πρόταση γάμου στην Ελένη.
Ο Τόνυ μαθαίνει πως η Άννα χώρισε κι αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να την ξανακερδίσει.

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Η Αμαλία ξυπνά από το κώμα! Ποιοι φοβούνται και τι;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32

Η Άννα θα προσπαθήσει προκειμένου να μαζέψει τα κομμάτια της και να γυρίσει πίσω στο Λονδίνο. Η Τατιάνα παροτρύνει τον Άγγελο να βρεθεί ξανά ερωτικά μαζί της, αργότερα όμως η προσβλητική συμπεριφορά της θα τον εξοργίσει. Ο Ορφέας, θα ζητήσειι επίσημα το χέρι της Ελένης και δίνει χαρά στον Παύλο και στην Μάρθα. Την ίδια ώρα η Τατιάνα θα πάρει ένα προκλητικό mail στον υπολογιστή της κι ψιλιάζεται πως προέρχεται από τον serial killer που αρχίζει να παίζει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με την αστυνομία. Τα σημάδια ανάκαμψης που δείχνει η Αμαλία, δίνουν χαρά όμως και φοβίζουν τη Βέρα, μη και χάσει τον Θεοχάρη απ’ τη ζωή της. Την ίδια στιγμή η Μαργκώ, μόλις ακούει πως η Αμαλία «ξυπνάει», θα δείξει ανήσυχη. Ο Αλέξανδρος, κατορθώνει να ‘στριμώξει’ τον Τζίμη…

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Η μαφία εκτελεί τον Άλεξ!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33

Ο Αλέξανδρος βρίσκεται τρομαγμένος και εκτεθειμένος και πάλι στην αστυνομία. Τον οδηγούν στο τμήμα για να τον ανακρύνουν. Η Μαργκώ θα δώσει ακόμα μία ευκαιρία στη Λίντα. Οι αρραβώνες της Ελένης θα ανακοινωθούν επίσημα και ο Ορφέας βιάζεται πολύ να γίνει ο γάμος. Η Μαργκώ θα πετάξει μια μπηχτή στον Θεοχάρη για το παρελθόν της Αμαλίας και θα τον βάλει σε σκέψεις. Η Άννα γίνετε έξω φρενών με τον Αλέξανδρο και χωρίς δεύτερη σκέψη θα μαζέψει όλα της τα ρούχα από το σπίτι στην Αίγινα και θα ετοιμαστεί για Λονδίνο. Λίγο πριν μπει στο ταξί όμως ο Αλέξανδρος θα την σταματήσει προκειμένου για να της πει κάτι..

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: «Πόρνη, θα πεθάνεις!» Ο Ορφέας κυνηγάει με μαχαίρι την Άννα…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34

Λίγο πριν αναχωρήσει η Άννα για το Λονδίνο, ο Αλέξανδρος θα λυγίζει… Ο Αλέξανδρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αποδοκιμασία και τον θυμό του Παύλου, ενώ θα έχει και ένα έντονο ξέσπασμα με την Όλγα. Την ίδια στιγμή η Τατιάνα θα αναλάβει την πιο σοβαρή αποστολή της καριέρας της. Ενώ η οικογένεια Μελά κάνει όνειρα και σχέδια για τον γάμο της Ελένης, ο Ορφέας θα βρεθεί αντιμέτωπος με την μητέρα του και θα ξυπνήσει όλο το τραυματικό παρελθόν. Την ώρα που στο σπίτι του Θεοχάρη γλεντάνε την επιστροφή της Άννας στο Λονδίνο, ο Αλέξανδρος, σε ένα ξέσπασμα, θα απειλήσει τον Τόνυ πως θα τον ξεσκεπάσει!

Τα επόμενα επεισόδια 35-36-37-38 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

25 ΕΔΩ
26 ΕΔΩ

27 ΕΔΩ

28 ΕΔΩ
29 ΕΔΩ
30 ΕΔΩ
31 ΕΔΩ
32 ΕΔΩ
33 ΕΔΩ
34 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Το Τατουαζ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 110 Βαθύς ο πόνος στο σπίτι των Μπουραντάδων...