Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/10/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/10/2017
Κριός

Γενικά
Ο Άρης από τον Ζυγό σε ευνοεί και θα φέρει πολλές ευκαιρίες και γεγονότα που θα σε βγάλουν από την καθημερινότητα σου. Θα έχεις πολύ ενεργητικότητα για να λύσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα. Μπορείς να μιλήσεις με φιλικά σου πρόσωπα και να τους πεις για ότι σε απασχολεί και σε βεβαιώνω ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν την σχέση σου, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος


Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό θα σε ευνοήσει πάρα πολύ και κάποιες ανασφάλειες που είχες, θα αρχίζεις να βλέπεις τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα και θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Κάποια προβλήματα που μπορεί να αντιμετώπιζες με άτομα δικά σου σήμερα θα κάνεις συζητήσεις για να μπορέσεις να ηρεμήσεις ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την συμπεριφορά την δική σου. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για εσένα. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα. Προσπάθησε να είσαι αρκετά συγκρατημένος ειδικά σε αγορές.

Δίδυμος


Γενικά
Φρόντισε από σήμερα να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα που μέχρι και τώρα μπορεί να σε προβληματίζουν. Ανήκεις στα πολύ δυναμικά ζώδια και αυτή την περίοδο θα πρέπει να φερθείς με πολύ δυναμικό τρόπο. Μην δώσεις καμία σημασία σε λόγια που μπορεί να ακούσεις από τρίτους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος σε σχέση με τα οικονομικά θέματα.

Καρκίνος


Γενικά
Με την εύνοια του Άρη που είναι στον Ζυγό θα έχεις πολλές δραστηριότητες αγαπητέ Καρκίνε και με ότι καταπιαστείς θα μπορεί να πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία. Μπορείς να αρχίσεις να λύνεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούν από το παρελθόν. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσουν φιλικά άτομα ή της οικογένειας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Θα υπάρξει στασιμότητα στα οικονομικά σου και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.

Λέων


Γενικά
Σήμερα με τον Ερμή να σε ευνοεί από τον Σκορπιό θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να διώξεις από πάνω σου καταστάσεις που μπορεί να σε πηγαίνουν πίσω στην πορεία σου. Φρόντισε να κοιτάξεις παραπάνω τον εαυτό σου γιατί την τελευταία περίοδο τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στην σχέση σου προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Θα παραμείνουν σε μία στασιμότητα τα οικονομικά σου. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα – που μέρα με την μέρα θα καλυτερεύουν τα οικονομικά σου – να συμπεριφερθείς ανάλογα.

Παρθένος


Γενικά
Έχεις πολλές δραστηριότητες που με το σωστό πρόγραμμα δεν θα σε προβληματίσουν σε τίποτε. Κάποια καινούργια ξεκινήματα και όλα αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου από σήμερα μπορείς να τα βάλεις σε εφαρμογή γιατί η επιτυχία σε περιμένει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Ζυγός


Γενικά
Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου σε κάνει αρκετά ανυπόμονο. Όλα θα γίνουν, αλλά ίσως χρειάζεται λίγη υπομονή από μέρους σου. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς χωρίς να αγχώνεσαι και σύντομα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψη σου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και με σωστό προγραμματισμό να καταλήξεις στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες, αλλά και πως κινείσαι απέναντι στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε έξοδα γιατί θα βγει εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός


Γενικά
Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου κάνει την επικοινωνία σου πιο εύκολη αλλά πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες να πείσεις κάποιους ανθρώπους. Δυστυχώς πρέπει να τους πείσεις ότι κάνεις το σωστό ή το αυτονόητο ή να δώσεις εξηγήσεις για κάτι που για εσένα όλο αυτό είναι πολύ δυσάρεστο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ότι αφορά την σχέση σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Τοξότης


Γενικά
Μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν. Περιόρισε τον ενθουσιασμό σου και βάλε το μυαλό σου να δουλέψει γιατί οι δικές σου ιδέες είναι καταπληκτικές. Φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από επιφανειακές καταστάσεις που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σου φέρουν μόνο καθυστερήσεις στα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε ότι έχεις να πεις να είσαι ήρεμος και προπάντων μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα έξω από τα δόντια για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά θέματα και νομικά ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να σου πω να μην δώσεις αναβολές για να τις καλύψεις.

Αιγόκερως


Γενικά
Ο Άρης από τον Ζυγό σε κάνει να έχεις πολύ δυναμικότητα και θα μπορέσεις με γρήγορες κινήσεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν. Φρόντισε να μην αποκαλύψεις τα σχέδια σου σε τρίτα πρόσωπα. Φρόντισε με τον σωστό προγραμματισμό να έχεις την κατάλληλη επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που δεν θα μπορείς να τα διορθώσεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Υδροχόος


Γενικά
Οι καταστάσεις που σε περιβάλουν θα σε αναγκάσουν να πειραματιστείς σε μερικά θέματα για να μπορέσεις να δεις αν θα μπορέσεις να καταφέρεις κάποια πράγματα. Η συμβουλή μου είναι να μην καταναλωθείς με πράγματα που δεν τα γνωρίζεις. Κάνε αυτό που ξέρεις καλά γιατί αυτό είναι που θα σου φέρει και την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Στα οικονομικά σου και μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

Ιχθύς


Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου. Μην σε τρομάζουν οι αλλαγές γιατί θα είναι για το καλό σου. Οι ιδέες που έχεις είναι πολύ καλές και παρόλο που καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα μαζί θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Καλό θα είναι να μην έχεις κάποιο ύφος που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Θα σου βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα ψώνια για αργότερα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ