Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27-28-29-30

Αυτά είναι τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1


ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27-28-29-30

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26 ΕΔΩ 27 ΕΔΩ 28 ΕΔΩ
29 ΕΔΩ 30 ΕΔΩ

Επεισόδιο 26

Η Ζωή δέχεται ένα μοναδικό δώρο από τον Παύλο, ο οποίος εξακολουθεί να την πολιορκεί.

Παράλληλα ο Μάκης πιάνει δουλειά στον φούρνο και προθυμοποιείται να βοηθήσει την Ζωή σε μια φωτογράφιση. Η Ζωή, έχει αμφιβολίες για τις αληθινές προθέσεις του Μάκη αλλά τελικά το πρώην ζευγάρι κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα. Ο Άρης και η Μαρίνα συγκρούονται, όταν εκείνη του ζητάει να πουλήσει την εταιρεία για να σωθεί οικονομικά ο πατέρας της, ενώ ο Βίκτωρας βρίσκει σανίδα σωτηρίας. Ο Διονύσης και η Κική επισκέπτονται ξανά την κλινική, προκειμένου να βρουν αποδείξεις ενοχής για την εγκυμοσύνη της Ζωής. Κι ενώ η Ζωή προσπαθεί να βγάλει το πορτραίτο του Άρη για το νέο site και να αποφύγει την συζήτηση για το βιντεάκι που της έστειλε, θα δεχτεί ένα
επείγον τηλεφώνημα από την Σοφία. Η Ζωή θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο δίλημμα για την ανεξήγητη εγκυμοσύνη της…

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Δείτε ποιος ηθοποιός εμφανίζεται στα επόμενα επεισόδια

Επεισόδιο 27

Επεισόδιο 28

 Η αντίδραση του Παύλου στην αποκάλυψη της Ζωής, ότι είναι παρθένα και έγκυος, δεν είναι και η καλύτερη. Η Ζωή αποφασίζει να τον κρατήσει σε απόσταση.

Η Μαρίνα και ο Άρης ετοιμάζονται, για την εξωσωματική στην παρένθετη. Στην κλινική όμως τα τελευταία δείγματα του Άρη, καταστρέφονται από λάθος. Η Μαρίνα το ανακαλύπτει και έρχεται σε μια πολύ περίεργη συμφωνία με τον γιατρό. Μετά τις αποκαλύψεις του Λαμέρα, ο Βίκτωρας κρατάει το Θωμά στο χέρι και απαιτεί να του μεταβιβάσει τις μετοχές του. Η Ζωή πολύ στεναχωρημένη, μιλάει στην μητέρα της για την αντίδραση του Παύλου και εξομολογείται την αγωνία της για το πώς θα είναι το μέλλον της. Η Σοφία βγαίνει ραντεβού με το προξενιό της Βασιλικής και τους βλέπει ο Μενέλαος. Ο Άρης ενημερώνει την Ζωή, ότι η γυναίκα του είδε το βίντεο που της έστειλε. Η Μαρίνα παίρνει την Ζωή τηλέφωνο και της ζητάει να συναντηθούν.

Επεισόδιο 29

 Η εξωσωματική στην Στεφανία, ολοκληρώνεται και ο Άρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ζωή συναντιέται με τη Μαρίνα, που της ζητάει να ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο βίντεο με φωτογραφίες από την κοινή τους ζωή με τον Άρη. Θέλει να του ετοιμάσει ένα πάρτι έκπληξη όταν μάθουν τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της παρένθετης. Ο Μάκης παίρνει μέρος σε ένα ιδιότυπο διαγωνισμό bucket challenge για να κερδίσει ένα ταξίδι, ελπίζοντας να πάει με τη Ζωή. Ο Μενέλαος παίρνει τη μεγάλη απόφαση και ζητάει διαζύγιο από τη Νεκταρία, αντιμετωπίζοντας την απρόσμενη οργή της. Ο Άρης ανακαλύπτει ένα φάκελο με τις χρεώσεις της πιστωτικής κάρτας του Θωμά από διαδικτυακό τζόγο. Ο Παύλος λέει στη Ζωή ότι θέλει να είναι μαζί της ακόμα κι αν πρέπει να αντιμετωπίσει την ανεξήγητη εγκυμοσύνη της.

Επεισόδιο 30

Η εγκυμοσύνη της Ζωής δεν στέκεται εμπόδιο στον έρωτα του Παύλου για εκείνη και η Ζωή πείθεται να δώσει μια ευκαιρία σ’αυτήν τη σχέση.

Του ζητάει όμως να το κρατήσουν κρυφό και ο Παύλος το δέχεται. Μετά την αποκάλυψη ότι ο Θωμάς είναι εθισμένος στο τζόγο, ο Άρης ζητάει από τον Παύλο να χακάρει τον υπολογιστή του Θωμά, για να μάθουν περισσότερα. Η Ζωή εξομολογείται στον Παύλο ένα σημαντικό στοιχείο για τον Θωμά, κάτι που ο Άρης μαθαίνει και έρχεται σε οριστική ρήξη με τον Θωμά. Ο Μάκης κερδίζει τον διαγωνισμό για το ταξίδι στην Βαρκελώνη και αισιοδοξεί πως η Ζωή θα δεχθεί να πάει μαζί του. Η Ζωή όμως έχει να αντιμετωπίσει μια απρόσμενη εξέλιξη. Την κρυφή της σχέση με τον Παύλο θα ανακαλύψει η Φοίβη και η έντονη αντίδρασή της δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στη Ζωή.



Τα επόμενα επεισόδια 31-32-33-34-35 ΕΔΩ
36-37-38-39-40 ΕΔΩ

Επεισόδια

24 ΕΔΩ
25 ΕΔΩ
26 ΕΔΩ
27 ΕΔΩ
28 ΕΔΩ
29 ΕΔΩ
30 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Έρχεται χωρισμός για Ίσσαρη και Άννα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς  ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ Ο Μάκης ανησυχεί για τη συμμετοχή του Χρήστου στους παράνομους μαθητικούς αγώνες. Τι...