Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/10/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/10/2017
Κριός

Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Ζυγό σε προειδοποιεί για εξελίξεις που θα έρθουν και θα είναι για το καλό σου. Καλό είναι να ανασκουμπωθείς, να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό και θα βρεις πολλούς συμπαραστάτες στις προσπάθειές σου που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις την σχέση αλλά και εκείνον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ και ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μην φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά σας θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα σου κάνουν για να αυξήσεις τα έσοδα σου πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα γιατί είναι συμφέρουσες.

Ταύρος


Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό θα κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου. Θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις, που θα χρειαστούν την άμεση διευθέτηση τους. Μπορεί να έρθεις σε επαφή με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον και πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια του, γιατί θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά σου ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μην δώσεις αναβολές σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Δίδυμος


Γενικά
Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις και η συμπεριφορά σου, το τελευταίο διάστημα χαρακτηρίζεται από μεγάλη νευρικότητα. Αυτή η ένταση δυσκολεύει τη ζωή και τη δική σου αλλά και των γύρω σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις να δεις κάποιες καταστάσεις με αντικειμενικό τρόπο και είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στην σχέση σου να κάνεις υποχωρήσεις για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πορεία πολύ καλή. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να μπορέσεις να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις από τα παρελθόν. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά αφού δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα και να ξέρεις ότι το μέλλον διαγράφεται αρκετά θετικό.

Καρκίνος


Γενικά
Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις στον οικογενειακό τομέα που σε προβληματίζουν ακόμη. Θέλεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα αλλά να ξέρεις ότι τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα για εσένα και απαιτείται προσοχή. Είναι πολύ πιθανό με την συμπεριφορά σου, λέγοντας κάποιες αλήθειες να προκαλέσεις δυσαρέσκεια. Φρόντισε να περάσεις τις ιδέες σου με πολύ διαλλακτικότητα ώστε στο τέλος να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Να και πάλι μέσα στην μέση οι υποχρεώσεις σου και οι καθημερινές ευθύνες που αγχώνεις το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική γιατί θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με άτομα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου πριν κάνεις οτιδήποτε κίνηση πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ από πριν. Θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Λέων


Γενικά
Την σημερινή ημέρα θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα. Θέλεις να τελειώνεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Αναμένεται να εκδηλωθούν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα εκνευριστείς. Μην σε ανησυχεί τίποτα και φρόντισε να ηρεμήσεις γιατί θα έρθουν οι λύσεις σε διάφορα ζητήματα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν. Σήμερα πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές που μπορεί να μην σας είναι και τόσο απαραίτητες. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος


Γενικά
Σήμερα κάποια γεγονότα από τρίτα πρόσωπα θα σε αποσυντονίσουν αρκετά. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αποσυντονιστείς γιατί θα χάσεις το πρόγραμμά σου και θα μείνουν πίσω αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώνουν. Μπορείς να μιλήσεις με κάποιο δικό σου άτομο και να δεχτείς την βοήθεια του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα πολλά. Να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Ζυγός


Γενικά
Με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου και σε ευνοεί θα είσαι σε πολύ καλή κατάσταση και θα έχεις και πολύ καλή διάθεσή και μεγάλη αισιοδοξία. Η δημιουργικότητά σου αλλά και η δυναμικότητα σου θα σε βοηθήσουν να βρεις τους κατάλληλους τρόπους για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

Σκορπιός


Γενικά
Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου, σου δίνει όλες του τις καλές επιρροές και η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα υποχωρούν αισθητά και αυτό σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το μέλλον σου. Με λίγο προγραμματισμό μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις σε κάποια τρίτα πρόσωπα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις αγορές γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές ευνοούνται.

Τοξότης


Γενικά
Σήμερα πρέπει να κινηθείς με πολύ μεγάλη μεθοδικότητα. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση, και πρόσεξε μην πεις πράγματα που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να διώξεις μακριά σου άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα στην σχέση σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός σου και ο ρομαντισμός θα βρίσκονται στα ύψη τους. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να ξεμπερδεύεις από υποχρεώσεις που έχεις ώστε να βρεις και χρόνο να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος που έχεις στα οικονομικά.

Αιγόκερως


Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Ζυγό σου δίνει πολύ δυναμικότητα. Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη ενεργητικότητα. Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τις συμβουλές του συντρόφου σου θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Οικονομικές συμφωνίες και γραφειοκρατικά ευνοούνται.

Υδροχόος


Γενικά
Από σήμερα, θα πρέπει να ξεκινήσεις και να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα στην ζωή σου και ειδικότερα στον οικογενειακό σου τομέα. Μπορεί να έχεις πληγωθεί από την συμπεριφορά των άλλων αλλά εσύ ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Στο τέλος θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός γιατί θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για να τα αντιμετωπίσεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις να σπαταλήσεις χρήματα άσκοπα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Ιχθύς


Γενικά
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός γιατί θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για να τα αντιμετωπίσεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις να σπαταλήσεις χρήματα άσκοπα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις υπερβολικά πράγματα γιατί μπορεί να εκνευρίσουν τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Εσείς που τώρα είστε στην ανεύρεση εργασίας, μπορείτε να κάνετε δημόσιες σχέσεις που θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν να σε νευριάζουν και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ