Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η ΝΥΦΗ: Διαζύγιο-«βόμβα»! «Θέλω 2.500.000 για να σου δώσω διαζύγιο»

Από τον απόλυτο έρωτα στο απόλυτο μίσος! Ο γάμος του Φαρούκ και της Σουρεγιά, μετά τις αποκαλύψεις για το εξώγαμο που έχει ο επιχειρηματίας με την Μπεγκιούμ, περνάει τη μεγαλύτερη κρίση του! Μάλιστα η Σουρεγιά είναι αποφασισμένη να τον εκδικηθεί για τα ψέματα που της είπε και αποφασίζει να δώσει το διαζύγιο υπό τον όρο να πάρει αποζημίωση… 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Οταν η Σουρεγιά μαθαίνει πως ο Φαρούκ έχει παιδί με την Μπεγκιούμ, νιώθει προδομένη και μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει στο εξωτερικό.
 Για δύο μήνες κανείς δεν έχει νέα της, ενώ ο Φαρούκ βάζει λυτούς και δεμένους να τη βρουν. Κάποια στιγμή η κοπέλα επικοινωνεί με τη Σενέμ και ο Φαρούκ καταφέρνει να μάθει πού βρίσκεται. Ετσι πάει να τη συναντήσει. Ωστόσο, εκείνη του φωνάζει και βγάζει από μέσα της όλο τον πόνο και το θυμό που νιώθει. Η Σουρεγιά του ζητάει διαζύγιο, αλλά ο Φαρούκ δεν έχει σκοπό να της το δώσει και προς στιγμή καταφέρνει να την ηρεμήσει και περνάνε το βράδυ μαζί. Οταν όμως έρχεται στο κινητό του ένα μήνυμα από την Μπεγκιούμ, η Σουρεγιά νιώθει ξανά ευάλωτη και αποφασίζει να φύγει.
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Ο Φαρούκ τότε αλλάζει το παιχνίδι και της ζητάει εκείνος διαζύγιο.
 Οι επόμενες μέρες τους βρίσκουν και τους δύο πίσω στην Μπούρσα να προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Η Εσμά δεν κρύβει τη χαρά της όταν μαθαίνει πως ο Φαρούκ επέστρεψε μόνος του. Η Σουρεγιά επισκέπτεται δικηγόρο και του εξηγεί πώς έχει όλη η ιστορία με τον Φαρούκ.
 Εκείνος τη ρωτάει: «Τι σε πλήγωσε περισσότερο;» και εκείνη του απαντάει: «Σου εξήγησα όλη την ιστορία». Ομως ο Τζαν επιμένει: «Μιλάω για όσα νιώθεις! Δεν θέλεις να πάρεις απλά διαζύγιο, θέλεις να τον εκδικηθείς και να τον κάνεις να πονέσει». Στο μεταξύ η Σενέμ -που δεν γνωρίζει ότι η ανιψιά της έχει πάει σε δικηγόρο- μιλάει με τον Αρίφ και του λέει πως η κοπέλα δεν θέλει να βγάλει το διαζύγιο κι εκείνος το λέει στον Φαρούκ. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Ο επιχειρηματίας χαίρεται και νιώθει πως μπορεί να κερδίσει πάλι τη γυναίκα του. 
Ετσι της στέλνει μήνυμα και της ζητάει να συναντηθούν. Στο ραντεβού όμως φτάνει ο Τζαν. «Είμαι ο δικηγόρος της Σουρεγιά και σας έφερε την αίτηση διαζυγίου της πελάτισσάς μου», του λέει και ο Φαρούκ πιστεύει πως πρόκειται για κάποιο αστείο. 
Οταν ανοίγει το φάκελο, έκπληκτος βλέπει πως η Σουρεγιά του ζητάει αποζημίωση 2.500.000 τουρκικές λίρες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49 Ο Κοσμάς προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πείσει τη...