Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας 23-29/10 από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Άρης μπαίνει στο Ζυγό, ακολουθώντας τα ίχνη της Αφροδίτης.

Οι δυο τους φαίνεται να αποτελούν δυο καθοριστικούς πόλους σε ένα παιχνίδι άλλοτε ανταγωνισμών και άλλοτε συνεργασιών, προλειαίνοντας το έδαφος για μεγάλες κοινωνικές διεκδικήσεις τόσο σε εγχώριο, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. διαβάστε παρακάτω…

Κριός


Άρης και Αφροδίτη απέναντί σας, στον Ζυγό, επηρεάζουν τα πρακτικά και τα αισθηματικά σας ζητήματα. Επαγγελματικά λοιπόν κάποιες συνεργασίες φαίνεται να παίρνουν άλλη τροπή, ενώ εμφανίζονται νέοι τομείς ενδιαφέροντος. Σε ζητήματα καρδιάς, ευνοούνται οι ελεύθεροι με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενώ όσοι έχετε σύντροφο, μπορείτε να εξομαλύνετε τώρα καταστάσεις και να αποσύρετε εκατέρωθεν αιτίες έντασης.
ΤΙP: Συγκρατήστε την επιθυμία σας για έξοδα!


Ταύρος


Ο Δίας από τον Σκορπιό παρέχει διευκολύνσεις αλλά και ευκαιρίες στην εργασία. Φροντίστε να συνδράμετε την τύχη σας με καλές επιλογές και μην περιμένετε να ωριμάσουν κάποιες καταστάσεις για να κάνετε τις κινήσεις που πρέπει. Αισθηματικά ίσως βρεθείτε στριμωγμένοι από κάποιες εξελίξεις, αλλά να θυμάστε ότι από εσάς εξαρτάται η οποιαδήποτε έκβαση των σχετικών σας υποθέσεων.
ΤΙP: Να είστε πιο ευέλικτοι και πιο διπλωμάτες στην υπεράσπιση των συμφερόντων σας!

Δίδυμοι


Η εβδομάδα φροντίζει να σας προσφέρει ευκαιρίες διασκέδασης και αισθηματικής ευφορίας, αλλά αν θελήσετε να αλλάξετε κάποιες σημαντικές συνθήκες της καθημερινότητάς σας , θα συναντήσετε σημαντικές αντιστάσεις. Η εργασία απαιτεί μεγαλύτερη σοβαρότητα, επικοινωνιακές δυνατότητες και πρακτικές σκοπιμότητες. Κάποιοι από τους συνεργάτες ή συναδέλφους προβάλουν εμπόδια στα σχέδιά σας.
ΤΙP: Η οικογένεια, οι φίλοι, το κοινωνικό σας περιβάλλον φροντίζουν να σας εμψυχώσουν και να σας ενθαρρύνουν στις καλές σας προσπάθειες σε κάποιο σημαντικό για εσάς ζήτημα.

Καρκίνος


Η εβδομάδα σας θέλει δραστήριους και δημιουργικούς, όσον αφορά στη διευθέτηση επαγγελματικών και οικονομικών υποθέσεων. Φροντίστε να διερευνήσετε προθέσεις, να βολιδοσκοπήσετε καταστάσεις και να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας οι πιο έμπειροι από εσάς. Τα προσωπικά σας θέματα θα σας απασχολήσουν αλλά δεν είναι ικανά να σας δημιουργήσουν προβλήματα.
ΤΙP: Ζητήστε τη συμβουλή πιο έμπειρων ανθρώπων από εσάς και μη διστάσετε να προσαρμόσετε τις ενέργειές σας στις παροτρύνσεις τους.

Λέων


Άρης και Αφροδίτη στο Ζυγό λειτουργούν θετικά και βοηθητικά για τις υποθέσεις σας, αλλά ο Δίας στον Σκορπιό δίνει προτεραιότητα στα πρακτικά θέματα και στις σχετικές τους εκκρεμότητες. Είναι μια εβδομάδα που πρέπει να είστε συντηρητικοί και προσεκτικοί στην εργασία και στο εκεί παρασκήνιο. Όσοι ασχολείστε με την πολιτική, τη δημόσια ζωή ή τα καλλιτεχνικά, προσέξτε να μην παρασυρθείτε από τις φιλοδοξίες σας!
 ΤΙP: Η αμεσότητά σας μπορεί να δημιουργήσει θέματα στο περιβάλλον σας και να προκαλέσει αντιδράσεις και κρυφές συζητήσεις.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Παρθένος


Σας επιτρέπεται τώρα να κάνετε σχέδια για το μέλλον, να αλλάξετε κάποιες λεπτομέρειες της προσωπικής σας ζωής και να ανακουφιστείτε από το πέρας μιας μεγάλης ευθύνης που σας ταλαιπώρησε μέχρι πρόσφατα. Μπορεί να μην συμφωνείτε απόλυτα με όσα συμβαίνουν στο προσωπικό σας περιβάλλον, ξέρετε όμως ότι αν επέμβετε δραστικά, θα αναλάβετε εκ νέου δύσκολο έργο.
ΤΙP: Φανείτε τολμηροί στις επιλογές σας, διατηρήστε τα προνόμια στην εργασία και μείνετε εκτός του παρασκηνίου που εξυφαίνεται εκεί!

Ζυγός

Αισθηματικά και κοινωνική ζωή βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτής της εβδομάδας. Ευνοούνται επίσης κάποιες ατομικές πρωτοβουλίες στην εργασία, οι οποίες όμως θα αποδώσουν αργότερα. Ένα παρασκήνιο σε θέματα οικονομικών ζυμώσεων και συμφωνιών εξυφαίνεται σταδιακά και πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο συγκροτημένα είναι τα επιχειρήματά σας!
ΤΙP: Σοβαρευτείτε, σκεφτείτε αυτό που σας ταιριάζει και σας ευνοεί και μη διστάσετε να απομακρυνθείτε από εκείνους που δεν μπορούν να συντονιστούν μαζί σας!

Σκορπιός

Είναι η εβδομάδα που θα σας επιτρέψει να επιταχύνετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, τις οικονομικές συμφωνίες, αλλά και τα προσωπικά σας ζητήματα. Καταλαβαίνετε ότι αν εφαρμόσετε την κατάλληλη στρατηγική θα βγείτε κερδισμένοι, αλλά φροντίστε ταυτόχρονα να μην ξεπεράσετε τα όριά σας και να μην καταπονήσετε τον εαυτό σας με υπερβολές και τον συγκεντρωτισμό που σας διακρίνει κατά καιρούς.
ΤΙP: Είναι ευκολότερο να πείσετε για τις θέσεις σας, να διεκπεραιώσετε μια δύσκολη υπόθεση αλλά και να κερδίσετε τις εντυπώσεις με την ορθότητα των απόψεών σας!

Τοξότης


Να είστε ουσιαστικοί στα σημαντικά θέματα που έχετε στο πρόγραμμά σας. Ευχάριστοι μπορείτε να είστε στις συναναστροφές σας, χωρίς όμως να απογοητεύεστε όταν διακρίνετε πως οι άλλοι κινούνται σε διαφορετικό μήκος κύματος, είτε από φόβο, είτε από άγνοια. Αισθηματικά προβλέπονται ευχάριστες στιγμές μικρής όμως διάρκειας. Η εβδομάδα φαίνεται να σας προσφέρει ευκαιρίες εσωτερικής ηρεμίας.
ΤΙP: Δώστε βάρος στα επαγγελματικά σας και γίνετε πρεσβευτές του εαυτού σας!

Αιγόκερως


Hείσοδος του Άρη στο Ζυγό σας απαλλάσσει από ένα φορτίο στα επαγγελματικά σας, αλλά καθυστερεί τις εξελίξεις σχετικά με μια υπόσχεση που σας είχε δοθεί. Η καθημερινότητα γίνεται πιο χαλαρή στην προσωπική σας ζωή, στις άλλες υποθέσεις σας όμως θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο, να προνοήσετε για διαφορετικές εξελίξεις από αυτές που περιμένατε και να βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις. 
ΤΙP: Προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα, αλλά μην ξεχάσετε τα σχέδιά σας!

Υδροχόος

Αναμοχλεύσεις σε παλιές υποθέσεις, αναθεωρήσεις σχέσεων κοινωνικών και επαγγελματικών σας αναγκάζουν σε μια πιο συντηρητική και προσεκτική συμπεριφορά. Φροντίστε να είστε υπομονετικοί στην εργασία, αλλά ταυτόχρονα επίμονοι σε αυτό που υποστηρίζετε. Με διπλωματία και καλή στρατηγική θα υπερασπίσετε καλύτερα τις θέσεις και τις απόψεις σας. 
ΤΙP: Βρείτε χρόνο για να ανανεώσετε την κοινωνική σας ζωή.

Ιχθύες


Με τις κατάλληλες κινήσεις, μπορείτε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, να καλύψετε τα οικονομικά σας ανοίγματα και να σχεδιάσετε καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σας. Η εβδομάδα είναι προπαρασκευαστική για το μέλλον και θα πρέπει να φροντίσετε να κλείσουν κάποιες εκκρεμότητες που εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν. Μην διστάσετε να πλησιάσετε σημαντικούς ανθρώπους και να διερευνήσετε, ή να επηρεάσετε τις προθέσεις τους. 
ΤΙP:Αισθηματικά, γίνετε πιο σαφείς στις επιδιώξεις σας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...