Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/10/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/10/2017
Κριός

Γενικά
Η καθημερινότητα σου είναι πολύ δύσκολη και καταπιάνεσαι με πολλά θέματα συγχρόνως που όλα αυτά θέλουν και άμεσες λύσεις. Απόφυγε σήμερα να έχεις κακούς συμβούλους γιατί το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σε φορτίσουν ψυχικά. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να μπορέσεις να κάνεις προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα γίνουν πολλές αλλαγές που θα είναι καλές. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη τα θέματα της δουλειάς. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Ταύρος


Γενικά
Έχεις αρκετό άγχος για κάποια οικογενειακά θέματα που τον τελευταίο καιρό σου αποσπούν μεγάλο μέρος από την καθημερινότητα σου. Σήμερα είναι μια καλή μέρα να μπορέσεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις μαζί τους και να τους δώσεις να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να τα περιμένουν όλα από εσένα γιατί έχεις και εσύ πολλά θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά σήμερα φρόντισε να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεσκάσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε σπατάλες γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.


Δίδυμος


Γενικά
Είσαι ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος και δύσκολα βάζεις κάτω το κεφάλι σε όποια δυσκολία και να έρθει. Σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις λίγο και πάνω από όλα να σκεφτείς τον δικό σου εαυτό. Δίνεις πάρα πολλά για τους άλλους και δεν παίρνεις κάτι ανάλογο. Μια συζήτηση με κάποιο φιλικό σου άτομο θα σου έκανε πολύ καλό ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στην σχέση σου προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να περάσεις με δικά σου άτομα χαλαρά ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Καρκίνος


Γενικά
Σήμερα είναι μέρα που μπορείς να επικεντρωθείς και να κάτσεις να σκεφτείς πως να απαλλαγείς από διάφορα ζητήματα, καταστάσεις ή πρόσωπα που δεν σε βοηθούν ψυχικά και προπάντων να εξελιχθείς ως προσωπικότητα. Μην έχεις κανένα δισταγμό κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου και σε βεβαιώνω ότι θα νιώσεις πολύ καλά ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να πετύχεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα θέματα της δουλειάς καλό θα ήταν σήμερα να τα ξεχάσεις λίγο και να ξεκουραστείς γιατί όλη την εβδομάδα είχες αρκετή πίεση. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι καλύτερα.

Λέων


Γενικά
Σήμερα θα κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα και θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Θα θέλεις να αφιερωθείς στην οικογένεια σου και να μπορέσεις να λύσεις κάποια θέματα που μπορεί να υπάρχουν μέχρι τώρα. Ο Ερμής από τον Σκορπιό θα σε ευνοήσει να μπορέσεις να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις που μπορεί μέχρι τώρα να έχουν μια μικρή ψυχρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις ισορροπήσει αρκετά αλλά σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από όλα αυτά με πράγματα ευχάριστα. Στα οικονομικά σου φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Παρθένος


Γενικά
Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στην καθημερινότητα είναι πάρα πολλές και εσύ θέλεις να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τις περισσότερες. Σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και να δεις κάποιες καταστάσεις με λίγο περισσότερο χιούμορ. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και θα δώσει και μεγάλη χαρά σε δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την συμπεριφορά την δική σου. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και να χαρείς την Κυριακή σε όλο της το μεγαλείο. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Φρόντισε να μην κάνεις πολλά έξοδα και βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός


Γενικά
Σήμερα μπορείς να σχεδιάσεις ή να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι, να ασχοληθείς με κάποια θέματα που αφορούν τις σπουδές ή να οριστικοποιήσεις τα όποια σχέδια κάνεις για το μέλλον. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να έχεις και πολλές παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεχάσεις λίγο τα επαγγελματικά σου θέματα και να περάσεις καλά. Από αύριο μπορείς να ξεκινήσεις και σε βεβαιώνω ότι θα τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου πριν κάνεις οτιδήποτε κίνηση πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ από πριν.

Σκορπιός


Γενικά
Σήμερα είναι μέρα για να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις όλα αυτά που μπορεί να σε απασχολούν. Φρόντισε να χαλαρώσεις να βρεις τον εαυτό σου και σε μερικές υποθέσεις που ακόμη εκκρεμούν να δεις την θετική πλευρά τους. Μια μικρή εκδρομή θα μπορούσε να σου κάνει πολύ καλό ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σε ότι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου να το πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις φασαρίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε το διάστημα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Την δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε σήμερα να χαρείς την Κυριακή με αρκετή χαλάρωση και περνώντας όμορφα. Θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που μπορεί να μην σας είναι και τόσο απαραίτητες. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό.

Τοξότης


Γενικά
Ο Άρης από την Παρθένο σε κάνει πολύ δυναμικό και η υπερκινητικότητα σου θα φτάσει στα ύψη της. Το μυαλό σου δεν σταματάει λεπτό και τα σχέδια που έχεις να υλοποιήσεις είναι πάρα πολλά. Σήμερα φρόντισε να ξεφύγεις λίγο από όλα αυτά να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις και πράγματα που θα σε χαλαρώσουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στην σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όλη την εβδομάδα έχεις κουραστεί αρκετά στην δουλειά σου και κατάφερες και πάρα πολλά. Σήμερα μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεχαστείς κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα πολλά. Να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Αιγόκερως


Γενικά
Σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις και να συμφιλιωθείς με κάποια αγαπημένα πρόσωπα που μπορεί λίγο να είχατε απομακρυνθεί. Το πρώτο βήμα ανήκει σε εσένα, η θετική σου διάθεση θα οδηγήσει σε αυτό που επιθυμείς. Κάνε τις πρέπουσες κινήσεις που έχεις μέσα στο μυαλό σου και στο τέλος της μέρας θα νιώθεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, και η μοναξιά που έχεις σε νευριάζει πια και δεν την αντέχεις σε βεβαιώνω ότι έφτασε ο καιρός που θα βρεις το ταίρι που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην καταπιαστείς και σήμερα που είναι Κυριακή με θέματα εργασίας. Τα έχεις καταφέρει όλα πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και ανανεωθείς για την εβδομάδα που έρχεται. Θα αρχίσεις και θα πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου και θα πάρεις κάποια ανάσα αισιοδοξίας.

Υδροχόος


Γενικά
Ο Ερμής από τον Σκορπιό θα ανεβάσει την κοινωνικότητα σου στα ύψη. Σήμερα φρόντισε να κάνεις τις δημόσιες σχέσεις σου να μιλήσεις με φιλικά σου πρόσωπα και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Το έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη από την πίεση της καθημερινότητας που βιώνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι Κυριακή και είναι μέρα ξεκούρασης. Βγάλε από το μυαλό σου θέματα δουλειάς γιατί εκεί σε βεβαιώνω τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Ιχθύς


Γενικά
Σήμερα είναι μέρα που θα μπορέσεις να ξεκουραστείς και να ξεφύγεις λίγο από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Φρόντισε να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στην οικογένεια σου που θα μπορέσει να σου φτιάξει την διάθεση και να σε χαλαρώσει αρκετά. Μην διστάσεις να μιλήσεις σε αγαπημένο σου πρόσωπο για ότι μπορεί να σε προβληματίζει αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα να κάτσεις και μιλήσεις με το ταίρι σου για το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου έχεις καταφέρει πολλά πράγματα να τα βάλεις σε σειρά. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να αφήσεις το μυαλό σου να ηρεμήσει και από αύριο μπορείς πια αφού θα έχεις ξεκουραστεί να ξαναμπείς στο πρόγραμμα σου. Έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ