Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Τι θα συμβεί από 2/10 – 8/10

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς το Εβδομαδιαίες προβλέψεις. Πως θα σε επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας; Τι θα συμβεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου; Διαβάστε παρακάτω…


Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός:

Φίλε Κριέ, αυτή την εβδομάδα καλείσαι να οριστικοποιήσεις θέματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στον άξονά σου με τον Κριό επηρεάζει περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένος στο 2οδεκαήμερο. Είναι η καλύτερη περίοδος για να οριστικοποιήσεις συνεργασίες και να περάσεις σε επόμενο στάδιο. Διαφορετικά, μπορεί να πάρεις αποφάσεις για να ολοκληρώσεις κάποια συνεργασία που θεωρείς ότι δεν μπορεί να προχωρήσει παρακάτω. Συναισθηματικά, είναι βέβαιο ότι κλείνει ένας κύκλος για εσένα και το ταίρι σου και είναι στο χέρι σου βρίσκοντας την χρυσή τομή να προχωρήσεις σε ένα νέο στάδιο στην σχέση σου ή να αποφασίσεις να λήξεις μία σχέση μην έχοντας κάτι άλλο να σου δώσει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή νέα γνωριμία μέσα από συνεργασίες που έχεις και καλείσαι να βρεις ισορροπίες για να ευοδώσει.

Παράλληλα, πραγματοποιείται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς στην εργασία ενώ το επιθυμείς και το έχεις ανάγκη, νιώθοντας ανασφάλεια και έλλειμμα εμπιστοσύνης προς τον εαυτό σου, σε σημείο που μπορεί να φαίνεσαι αδιάφορος ή ακόμα να έχεις και έντονα ξεσπάσματα βγάζοντας έτσι τον προσωπικό σου φόβο. Συναισθηματικά, νιώθοντας πιεσμένος ο ίδιος μπορεί να ξεσπάσεις στο ταίρι σου ή να αδιαφορείς φέρνοντας συγκρούσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανό να μην ενδιαφερθείς για άτομα μέσα από την εργασία σου που μπορεί να θέλουν να σε γνωρίσουν, λόγω των προσωπικών σου ανασφαλειών, γι’ αυτό σκέψου μόνο θετικά και αφέσου.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Φίλε Ταύρε, αυτήν την εβδομάδα καλείσαι να ισορροπήσεις σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας αλλά και να καταλαγιάσεις φόβους και ανασφάλειες. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού έρχεται να σου τονίσει ότι θα πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου στα καθημερινά θέματά σου αλλά και στην εργασία σου, αλλά και να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις πληγές του παρελθόντος που εμφανίζονται από το πουθενά στην μνήμη σου και σε κάνουν να βάζεις φρένο στο παρόν. Είναι πιθανό να κλείσεις έναν κύκλο σε εργασιακό επίπεδο, προχωρώντας είτε σε επόμενο στάδιο, είτε σε νέα πράγματα. Συναισθηματικά, καλό θα ήταν να βγάλεις την φαντασία σου στο ταίρι σου και να μην γίνεις επικριτικός αφού αυτό είναι πιθανό να φέρει συγκρούσεις. Μην αφήνεις την εσωστρέφεια και μοναχικότητα που νιώθεις να σε απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσα από την εργασία, πρόσεχε όμως γιατί οι φόβοι σου μπορεί να λειτουργήσουν ανασταλτικά.

Παράλληλα, πραγματοποιείται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Είναι έντονη ανάγκη σου και η επιθυμία σου για να νιώσεις και να πρωταγωνιστήσεις σε δημιουργικό αλλά και αισθηματικό επίπεδο όμως έντονος εκνευρισμός, εσωστρέφεια και καχυποψία δεν σε αφήνουν και μπορεί να αντιδράς είτε έντονα, είτε ακόμα και αδιάφορα μην μπορώντας κάποιος να σε ψυχολογήσει. Μην αφήνεις αισθήματα ματαιότητας να σε εμποδίσουν στο να εκφράσεις αυτά που θέλεις στο ταίρι σου γιατί θα έχεις έντονα ξεσπάσματα που δεν θα μπορείς να ελέγξεις και θα δημιουργηθούν εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην αφήνεις την κακή ψυχολογία σου και τους φόβους σου να σε κατακλύζουν και δώσε την ευκαιρία σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει να σε ανακαλύψει

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Φίλε Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα καλείσαι κατά κύριο λόγο να διαχειριστείς αισθηματικά και φιλικά θέματα και είναι πολύ πιθανό να πάρεις οριστικές αποφάσεις για σχέσεις που σε απασχολούν. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού έρχεται να σου τονίσει ότι υπάρχουν σχέσεις, αισθηματικές αλλά και φιλικές, που καλό θα ήταν αν τις θέλεις στην ζωή σου να βρεις τρόπους ώστε να τις ισορροπήσεις, διαφορετικά υπάρχει πιθανότητα να κλείσεις τον κύκλο σου με άτομα που θεωρείς ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις. Συναισθηματικά, είναι προτιμότερο να βρεθούν κοινές λύσεις με το ταίρι σου από το να συγκρούεστε, κάτι που θα εξελίξει την σχέση σας σε άλλο επίπεδο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσω των δημιουργικών ή ομαδικών δραστηριοτήτων σου που θα σε κάνει να νιώσει πολύ αισιόδοξο και χαρούμενο.

Παράλληλα, πραγματοποιείται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Είναι πιθανό να χρειαστεί να καταπιέσεις την ανάγκη και την επιθυμία που έχεις αυτή την εποχή για να βρίσκεσαι κοντά στο οικείο περιβάλλον, αφού θέματα με τις συνεργασίες σου μπορεί να προκύψουν και η διάθεσή σου θα είναι έντονα κυκλοθυμική και συγκρουσιακή. Συναισθηματικά, η έντονα μεταβαλλόμενη και συγκρουσιακή διάθεσή σου είναι πολύ πιθανό να φέρει προβλήματα στην σχέση σου, γι’ αυτό προσπάθησε να ισορροπήσεις την εσωτερική σου σύγκρουση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσω του οικείου περιβάλλοντός σου, όμως η συγκρουσιακή διάθεσή σου μπορεί να φέρει απομάκρυνση, γι’ αυτό προσπάθησε να έχεις αυτοέλεγχο.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Φίλε Καρκίνε, αυτήν την εβδομάδα καλείσαι να ασχοληθείς με οικογενειακά κυρίως αλλά και επαγγελματικά θέματα, που θα πρέπει να δώσεις λύσεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού επηρεάζει περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο και έρχεται να σου τονίσει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσεις οριστικές λύσεις σε οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα βρίσκοντας ισορροπία γιατί διαφορετικά θα υπάρξουν συγκρούσεις που δεν θα σε ευνοήσουν. Συναισθηματικά, είναι πολύ πιθανό τα θέματα που σε απασχολούν να σε φορτίζουν σε τέτοιο σημείο, που είτε να παραμελείς το ταίρι σου, είτε να εκτονώσεις την έντασή σου σε αυτό. Θυμήσου ότι οι προστριβές δεν θα σε βοηθήσουν και προσπάθησε να είσαι ήρεμος. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσω του οικείου περιβάλλοντός σου που θα σε οδηγήσει σε μία νέα περίοδο στην ζωή σου.

Παράλληλα, πραγματοποιείται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Είναι εξαιρετικά πιθανό θέματα εργασιακά και καθημερινά να σε απασχολούν τόσο ώστε να μην μπορείς να ασχοληθείς με τους στενούς σου ανθρώπους, κάτι που είναι έντονη επιθυμία και ανάγκη σου. Συναισθηματικά, η ένταση που νιώθεις από την καθημερινότητα είναι πιθανό να εκτονωθεί στο ταίρι σου, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μπορέσεις να είσαι ήρεμος και να μιλήσεις με το ταίρι σου για αυτά που σε απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω του στενού σου περιβάλλοντος, όμως η απότομη και συγκρουσιακή διάθεσή σου δεν θα βοηθήσει, γι’ αυτό προσπάθησε να έχεις αυτοέλεγχο.

Μηνιαίες προβλέψεις – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με τα ζώδια;

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Φίλε Λέοντα, αυτήν την εβδομάδα θα είναι έντονη η ενασχόλησή σου με θέματα επικοινωνίας, στενών συγγενικών και φιλικών προσώπων αλλά και θέματα επιμόρφωσης. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού έρχεται να οριστικοποιήσει θέματα που αφορούν στο στενό σου περιβάλλον αφού βρίσκεις λύσεις που βοηθούν τους δικούς σου ανθρώπους. Ευνοούνται εμπορικές συμφωνίες αλλά και θέματα γνώσεων και ταξιδιών. Συναισθηματικά, καλό θα ήταν να βρεθεί η χρυσή τομή για πράγματα που θέλεις να κάνεις με το ταίρι σου, όπως εκδρομές και εξόδους, γιατί η διαφορετικότητα των απόψεων μπορεί να φέρει τριβές αν δεν υπάρχει καλή θέληση για να υπάρξει ισορροπία. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανή νέα γνωριμία μέσα από τις παρέες σου που μπορεί να σε οδηγήσει σε έναν άλλο τρόπο σκέψης αρκεί να είσαι διατεθειμένος να παραχωρήσεις πράγματα.

Παράλληλα, πραγματοποιείται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Είναι πιθανό θέματα που μπορεί να προκύψουν σε δημιουργικό ή αισθηματικό επίπεδο να σε κάνουν να νιώσεις έλλειμμα αυτοπεποίθησης και προσωπική ανασφάλεια με αποτέλεσμα να έχεις είτε συγκρουσιακή, είτε αποστασιοποιημένη διάθεση. Πιθανά οικονομικά ζητήματα να σε προβληματίσουν. Συναισθηματικά, το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να σε οδηγήσει σε μία μεταβαλλόμενη διάθεση που είναι πιθανό να φέρει συγκρούσεις με το ταίρι σου, γι’ αυτό προσοχή. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει, πρόσεχε όμως γιατί οι ανασφάλειές σου θα δημιουργήσουν απόσταση.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος:

Φίλε Παρθένε, αυτήν την εβδομάδα κατά κύριο λόγο θα σε απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα που θα είναι επιτακτική η ανάγκη να βρεθούν λύσεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού και σε ωθεί στο να οριστικοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες ή συμφωνίες που μπορεί να σε ταλάνιζαν, βρίσκοντας την χρυσή τομή για να προχωρήσεις πλέον χωρίς αυτά τα βάρη. Συναισθηματικά, η ανάγκη σου για ασφάλεια και επιβεβαίωση είναι πιο έντονη από ποτέ. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν θέματα που μπορεί να σε κάνουν να συμπεριφερθείς κτητικά ή καχύποπτα με το ταίρι σου, καλό θα ήταν όμως να εκφράσεις τις ανάγκες σου και αυτά που σκέφτεσαι γιατί διαφορετικά είναι πιθανές οι τριβές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανή η νέα γνωριμία, ακόμα και εκεί που τακτοποιείς οικονομικές εκκρεμότητες, που θα σου δώσει την ώθηση για να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια αλλά και πολύ έντονα συναισθήματα.

Παράλληλα, πραγματοποιείται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Θέματα ή συμπεριφορές οικογενειακές είναι πολύ πιθανό να μην σε αφήνουν στην παρούσα φάση να κάνεις πράγματα που έχεις ανάγκη και επιθυμείς έντονα και αυτό σε οδηγεί στο να συμπεριφέρεσαι πότε απόμακρα και πότε συγκρουσιακά. Συναισθηματικά, εξέφρασε στο ταίρι σου ότι σε απασχολεί, τι επιθυμείς και έχεις ανάγκη γιατί μπορεί να γίνεις αυστηρός και απόμακρος και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που να σε κάνει να νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση, με την προϋπόθεση όμως να αφεθείς και να αφήσεις στην άκρη έντονες τάσεις απομάκρυνσης

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Φίλε Ζυγέ, αυτήν την εβδομάδα καλείσαι να διαχειριστείς τις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σου βλέποντας τον εαυτό σου μέσα σε αυτές και παίρνεις αποφάσεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στον άξονά σου με τον Κριό επηρεάζει περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένος στο 2οδεκαήμερο. Είναι πολύ πιθανό στην παρούσα περίοδο να πάρεις αποφάσεις για σχέσεις προσωπικές αλλά και συνεργασίες που υπάρχουν στην ζωή σου και να δρομολογήσεις εξελίξεις είτε προς μία θετική κατεύθυνση, είτε προς να διακόψεις με ανθρώπους που θεωρείς ότι δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που εσύ ζητάς. Συναισθηματικά, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν διαφορετικές αντιλήψεις με το ταίρι σου για θέματα που σας απασχολούν, καλό θα ήταν όμως να βρεθεί μία μέση οδός για να υπάρξει κοινή πορεία, διαφορετικά μπορεί να πάρεις αποφάσεις για να μην προχωρήσεις παρακάτω αφού δεν καλύπτεσαι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει που θα σε συμπληρώνει και θα σε οδηγήσει σε μία νέα φάση της ζωής σου.

Παράλληλα, πραγματοποιείται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Η ανάγκη και η επιθυμία σου για απομόνωση είναι πολύ πιθανό να συγκρούεται με υποχρεώσεις που προκύπτουν στο κοντινό σου περιβάλλον και αυτό να σε κάνει να δυσανασχετήσεις έντονα. Η ανασφάλεια και ο φόβος που νιώθεις εντείνονται και μπορεί να λειτουργήσεις σπασμωδικά. Συναισθηματικά, η βαθύτερη ανάγκη σου να μείνεις μόνος με το ταίρι σου μπορεί να προσκρούσει σε δικές του υποχρεώσεις και αυτό να δημιουργήσει ένταση μεταξύ σας, γι’ αυτό προσοχή. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μπορεί να έρθει αντιμέτωπη με την περίεργη διάθεσή σου και να υπάρξει απόσταση. Βγάλε φαντασία και αισιοδοξία!

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Φίλε Σκορπιέ, αυτήν την εβδομάδα η διάθεσή σου θα είναι περίεργη και θα υπάρχει μία εσωστρέφεια, κάνοντάς σε να μην έχεις όρεξη να λειτουργήσεις σε καθημερινό επίπεδο. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού φαίνεται να φέρνει οριστικές λύσεις και εξελίξεις τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο προγραμματισμού και εργασίας κάτι που μπορεί στην παρούσα φάση να σε φορτίσει, όμως αργότερα θα φανεί ευεργετικό για την ψυχολογία σου. Συναισθηματικά, η εσωστρεφή διάθεσή σου μπορεί να προσκρούει με αυτά που θέλει ο σύντροφό σου φέρνοντας συγκρούσεις, που μπορούν να αποφευχθούν συζητώντας και κάνοντάς τον να καταλάβει αυτά που νιώθεις. Μην αφήνεις τις ανασφάλειές σου να σε απομακρύνουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι εύκολο για σένα να απομονωθείς αλλά μέσα από την καθημερινότητά σου μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις την διάθεσή σου.

Παράλληλα, πραγματοποιείται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Η ανάγκη και η επιθυμία σου για να θέσεις καινούργιους στόχους ή να κάνεις πράγματα από κοινού με τους φίλους σου προσκρούουν σε οικονομικά θέματα και αυτό είναι πιθανό να σε κάνει να αντιδράς πότε έντονα αλλά και πότε να παίρνεις αποστάσεις από όλους και να γίνεσαι μοναχικός. Συναισθηματικά, είναι πιθανό η έντονη διάθεσή σου να βγει στο ταίρι σου, όμως θυμήσου ότι οι συγκρούσεις δεν αποτελούν λύση και καλό θα ήταν να συζητήσεις μαζί του τα θέματα που αντιμετωπίζεις για να ηρεμήσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από ομαδικές και συλλογικές δραστηριότητες αλλά το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που βγάζεις σε κάνει να γίνεσαι απόμακρος. Μην χάνεις ευκαιρίες!

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2017

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης:

Φίλε Τοξότη, αυτήν την εβδομάδα καλείσαι να αντιμετωπίσεις θέματα που έχουν προκύψει σε φιλικές αλλά και αισθηματικές σου σχέσεις και να βρεις λύσεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού σε βάζει σε διαδικασία να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και σχέσεις με φίλους που έχεις κοινές δραστηριότητες ή ακόμα και αισθηματικές σχέσεις και είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αποφάσεις για την μετέπειτα πορεία τους. Υπάρχει πιθανότητα να κλείσει ο κύκλος με ανθρώπους που θεωρείς ότι δεν θέλεις να συνεχίσεις μαζί τους ή να προχωρήσεις σε ένα νέο επίπεδο συναισθηματικής και ψυχικής ένωσης. Συναισθηματικά, θα ήταν καλό να προσπαθήσεις να βρεις την χρυσή τομή για αυτά που θέλεις εσύ και ο σύντροφός σου να κάνετε από κοινού, διαφορετικά είναι πολύ πιθανή η σύγκρουση, γι’ αυτό προσοχή. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω ομάδων και συλλόγων που συμμετέχεις μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε περάσει σε επόμενο στάδιο στην ζωή σου.

Παράλληλα, πραγματοποιείται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου και θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Είναι έντονη η ανάγκη σου να δραστηριοποιηθείς και να προβληθείς στον επαγγελματικό σου χώρο αλλά εσύ κάποιες στιγμές είναι πιθανό να μην νιώθεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς, μη πιστεύοντας στον εαυτό σου και αυτό θα σε κάνει να αντιδράς σπασμωδικά και απότομα. Συναισθηματικά, είναι πιθανό να θεωρήσεις ότι πρέπει να ρήξεις το βάρος στον επαγγελματικό σου τομέα, κάτι που θα κάνει το ταίρι σου να δυσανασχετήσει και εσένα να γίνεσαι επικριτικός και αυστηρός. Είναι καλύτερο να συζητήσεις αυτά που θέλεις μαζί του για να αποφύγεις τις προστριβές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρξει στον επαγγελματικό περίγυρο, όμως τυχόν απόμακρη διάθεσή σου θα δημιουργήσει προβλήματα στην όποια εξέλιξη.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως: 

Φίλε Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα καλείσαι να αντιμετωπίσεις θέματα που υπάρχουν τόσο σε επαγγελματικό αλλά και σε οικογενειακό επίπεδο και είναι η κατάλληλη εποχή να κλείσεις εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν και να σε ταλανίζουν. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού επηρεάζει περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο και καλείσαι να κλείσεις κύκλους σε επαγγελματικό, κατά κύριο λόγο επίπεδο, που σου έχουν προσφέρει τα μέγιστα και να προχωρήσεις σε μία νέα περίοδο σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Συναισθηματικά, η έντονη ενασχόλησή σου με τα επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά σου θέματα είναι πολύ πιθανό να κάνει το ταίρι σου να δυσανασχετήσει και να φέρει μεταξύ σας προστριβές. Καλό θα ήταν να συζητήσεις μαζί του αυτά που σε απασχολούν και να εκτονώσεις έτσι τυχόν ένταση που έχεις για να μην δημιουργήσεις προβλήματα στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσω του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και μπορεί να σε οδηγήσει σε νέο στάδιο στην ζωή σου.

Παράλληλα, πραγματοποιείται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Βγάζεις από την μία έντονη ανάγκη και επιθυμία να αναπτυχθείς σε επίπεδο γνώσεων και να αποκτήσεις μία νέα φιλοσοφία στην ζωή σου, όμως πληγές του παρελθόντος λειτουργούν σαν βαρίδι και δεν σε αφήνουν να πετάξεις. Βγάζοντας φαντασία και αισιοδοξία θα ξεπεράσεις την κακή και συγκρουσιακή διάθεση που έχεις και θα μπορέσεις να προχωρήσεις. Συναισθηματικά, συγκρούεσαι εσωτερικά αφού θέλεις να ξεφύγεις από τα τετριμμένα αλλά η διάθεσή σου είναι περίεργη και δεν στο επιτρέπει και όλο αυτό μπορεί να εκτονωθεί στο ταίρι σου. Μία ανοιχτή συζήτηση μαζί του θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά και θα αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει σε επιμορφωτικά σεμινάρια, το έλλειμμα εμπιστοσύνης στον εαυτό σου όμως σε κάνει απόμακρο και δεν βοηθά στην εξέλιξη.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Φίλε Υδροχόε, αυτήν την εβδομάδα καλείσαι να ασχοληθείς κατά κύριο λόγο με θέματα νομικά και επιμορφωτικά που τυχόν σε απασχολούν και να οριστικοποιήσεις καταστάσεις όσον αφορά αυτά. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού σου δίνει το έναυσμα για να πάρεις αποφάσεις για αυτά που σε απασχολούν σε επίπεδο μόρφωσης, επικοινωνίας, νομικών και ταξιδιών. Είναι χρυσή ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις για θέματα που θεωρείς ότι σε προάγουν σαν άνθρωπο και βοηθούν στην εξέλιξη της προσωπικότητάς σου. Συναισθηματικά, είναι κατάλληλη εποχή να ξεφύγεις με το ταίρι σου και να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που θα σας φέρει πιο κοντά, αρκεί να λάβεις υπόψη σου και τα θέλω του, διαφορετικά θα υπάρξουν συγκρούσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από παρέες που επανέρχονται στην ζωή σου μετά από καιρό και να σε κάνει να δεις αισιόδοξα και χαρούμενα το μέλλον.

Παράλληλα, πραγματοποιείται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Είναι πιθανό να προκύψουν θέματα οικονομικά με τρίτους που να σε κάνουν να νιώσεις καχυποψία και ανασφάλεια και αυτό να έχει έντονο αντίκτυπο στο φιλικό σου περιβάλλον. Συναισθηματικά, προσπάθησε να μην βγάζεις έντονη ζήλια και ανασφάλεια στο ταίρι σου γιατί θα φέρει συγκρούσεις μεταξύ σας. Καλό θα ήταν να συζητήσεις μαζί του αυτά που νιώθεις γιατί και η έντονη συγκρουσιακή αλλά και αποστασιοποιημένη διάθεσή σου δεν θα βοηθήσουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που να σε κάνει από την μία να νιώσεις πολύ έντονα, από την άλλη ο φόβος για την ανεξαρτησίας σου όμως είναι έντονος και μπορεί να απομακρυνθείς, γι’ αυτό προσπάθησε να ισορροπήσεις.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Φίλε Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα καλείσαι να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες με τρίτους και αυτό που κατά κύριο λόγο θα σε απασχολήσει είναι τα οικονομικά σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού σου δίνει την ώθηση να οριστικοποιήσεις συμφωνίες με τρίτους όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι ή ακόμα να ασχοληθείς με κληρονομικά θέματα και να δρομολογήσεις την λύση τους. Συναισθηματικά, είναι πολύ πιθανό να νιώθεις έντονο εκνευρισμό, ζήλια και ανασφάλεια και να υπάρξουν προστριβές με το ταίρι σου αφού δείχνεις να μην πιστεύεις στον εαυτό σου. Καλό θα ήταν να εκτονώσεις διαφορετικά αυτή σου την ενέργεια περνώντας έντονες αισθησιακές στιγμές που θα σε φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα σε βγάλουν από φόβους και καχυποψίες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει και να σε κάνει να χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου, πρόσεξε όμως γιατί τάσεις εσωστρέφειας δεν θα λειτουργήσουν θετικά.

Παράλληλα, πραγματοποιείται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Η έντονη ανάγκη και επιθυμία να ικανοποιείς τον σύντροφο και τους συνεργάτες σου έρχεται σε κόντρα με την ανάγκη σου για προσωπική αναγνώριση και αυτό σου δημιουργεί εσωτερική σύγκρουση και εκτονώνεσαι έντονα ή κάποιες φορές απομονώνεσαι. Συναισθηματικά, δώσε προσοχή στην ένταση που βγάζεις και προσπάθησε να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου γιατί είναι πιθανότατο να υπάρξουν προβλήματα με το ταίρι σου. Καλό θα ήταν να κάνεις μία συζήτηση ώστε να εξηγήσεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει όμως η εσωτερική φόρτιση που νιώθεις αλλά και τυχόν έλλειμμα εμπιστοσύνης προς τον εαυτό σου δεν θα βοηθήσει, γι’ αυτό προσπάθησε να ηρεμήσεις.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...