Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μηνιαίες προβλέψεις ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017: Πως θα είναι ο μήνας σου σύφωνα με τα ζώδια;


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 και αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Δείτε τι λένε τα ζώδια για αυτό το μήνα
Γράφει ο Γιάννης Ριζόπουλος


ΚΡΙΟΣ 

Γενικά


Ο Άρης στον Ζυγό δημιουργεί νέα δεδομένα στις συνεργασίες σου, χωρίς βέβαια να λείψουν οι έντονες διαφωνίες και οι ρήξεις, ιδιαίτερα με άτομα που ήδη σχετίζονται μαζί σου, Από την άλλη πλευρά είναι πολύ πιθανό να συνάψεις μια έκτακτη συμμαχία με σκοπό να αντιμετωπιστεί από κοινού ένα πρόβλημα, να ξέρεις όμως ότι μόλις επιτευχθεί ο στόχος, τότε η εσωτερική «φαγωμάρα» θα επανέλθει, γι’ αυτό «από μακριά κι αγαπημένοι»!

Βέβαια, μετά τα μέσα Νοεμβρίου θα κληθείς να αντιμετωπίσεις ανταγωνιστές που ακολουθούν αθέμιτες μεθόδους αλλά επειδή «δεν αστειεύονται», αν κρίνεις ότι αδυνατείς να τους «νικήσεις», είναι προτιμότερο να αποσυρθείς από την «μάχη».

Αν πάντως καταφέρεις να εκτονώσεις την επιπλέον ενέργεια με σπορ ή εντατική εργασία, το πιθανότερο είναι να αποφύγεις τις πολλές προστριβές.

Παράλληλα, το τετράγωνο Κρόνου-Χείρωνα μπορεί να συνδράμει θετικά στην επιμόρφωσή σου, ιδιαίτερα σε αντικείμενα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν ή την αρχιτεκτονική-διακόσμηση. Όσον αφορά όμως τις νομικές υποθέσεις σου, πρόσεξε μήπως εγκλωβιστείς σε μια δύσκολη κατάσταση, ιδιαίτερα αν πρόκειται για περιουσιακό θέμα στο οποίο εμπλέκεται κι ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Οικονομικά


Με τον Δία και λίγο αργότερα την Αφροδίτη στον φυσικό 8ο «οίκο» σου, σε αυτόν τον τομέα υπερέχεις και έχοντας αυξημένα έσοδα θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε αγορές ή επενδύσεις. Προσπάθησε όμως να μην «πάρεις ψηλά τον αμανέ» και αρχίσεις τις σπατάλες ή επεκταθείς σε τομείς που δεν γνωρίζεις, αφού μπορεί να «πετάξεις» τα λεφτά σου.

Επιπλέον, η Πανσέληνος της 4ης Νοεμβρίου σηματοδοτεί την επαφή σου με «μεγάλα κεφάλαια» που σίγουρα μπορούν να χρηματοδοτήσουν ένα εγχείρημά σου, σε καμία περίπτωση όμως μην δεσμευτείς με δυσβάστακτες υποχρεώσεις, αφού προϊόντος του χρόνου δεν θα δύνασαι να τις καλύψεις.

Ερωτικά


Μέχρι τις 6/11 η κοινή παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Ζυγό θα σε πηγαίνει «μια κρύο, μια ζέστη» αλλά έχοντας την αίσθηση μιας… γνήσιας ερωτικής περιπέτειας, είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις πολύ πιο «ζωντανός/η», ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κι ένα διακεκριμένο άτομο που θα σου χαρίσει την εύνοιά του.

Από τις 7/11 και ύστερα όμως, φαίνεται να επικρατούν οι εντάσεις κι αν είσαι σε μια σχέση, δύσκολα θα την κρατήσεις ως έχει. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε δεν έχεις παρά να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα, γνωρίζοντας ότι μια ενδεχόμενη σχέση είναι δύσκολο να έχει διάρκεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Με τον Δία και λίγο αργότερα την Αφροδίτη στον 7ο φυσικό «οίκο» σου, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου γίνονται το δυνατό σου σημείο, αν μάλιστα πρόκειται να μπεις σε μια νέα διαδικασία, τότε ακόμη καλύτερα. Αλλά ακόμη κι αν δεν τύχει κάτι καλό σε σένα, μπορείς να επωφεληθείς από την επιτυχία ενός προσώπου που βρίσκεται πολύ κοντά σου.

Ωστόσο, η Πανσέληνος της 4ης Νοεμβρίου μπορεί να σε «σπρώξει» σε μια συνεργασία με άτομα ή φορείς που δεν… διακρίνονται για την ηθική τους κι εδώ θα πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στην «ολοκληρωτική» στήριξη που σου παρέχουν και τις ηθικές αξίες σου.

Κατά τα άλλα, η παρουσία του Άρη στον Ζυγό μπορεί να συνδυαστεί με ενοχλήσεις στην υγεία σου, ίσως οξείες αλλά σε κάθε περίπτωση περαστικές. Κι αν είσαι άτυχος/η και μετά τα μέσα Νοεμβρίου σου «κάτσει» κάτι πιο δύσκολο, είσαι σε θέση να το αντιμετωπίσεις ριζικά.

Οικονομικά


Στο εργασιακό μέτωπο προβλέπεται περισσότερη δουλειά αλλά με τον Άρη στον Ζυγό είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις ανταγωνισμοί και αναταράξεις κι από αυτήν την άποψη θα ήταν προτιμότερο να δουλέψεις μόνος σου.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά αν ψάχνεις για εργασία μην περιμένεις να βρεις κάτι μόνιμο και σταθερό.

Επιπλέον, το τετράγωνο Κρόνου-Χείρωνα βάζει «στοπ» σε σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, ενώ συνηγορεί σε οικονομικές υποχρεώσεις στις οποίες δεν μπορείς να πεις «όχι» και πιθανότατα συνδέονται με ένα φιλικό σου πρόσωπο ή έναν συλλογικό φορέα. Σε καμία περίπτωση όμως μην δώσεις περισσότερα από αυτά που σου αναλογούν κι αν κάποια στιγμή «στριμωχτείς» οικονομικά δεν έχεις παρά να καταφύγεις στην βοήθεια οικείων και γνωστών.

Ερωτικά


Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να… απορήσεις με τις ευκαιρίες που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια! Και παρότι δεν είναι διόλου βέβαιο ότι θα βρεις το βάθος των συναισθημάτων που αναζητάς, σίγουρα θα περάσεις καλά και θα κάνεις «το κομμάτι σου».
Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να νιώσεις ότι δεν σε καλύπτει πια κι ότι είσαι έτοιμος/η να «ανοίξεις τα φτερά σου» για… άλλες πολιτείες. Όλο αυτό ωστόσο εξαρτάται από τις ελευθερίες που έχεις στην σχέση σου και την ποιότητά της, αφού αν υπάρχουν γερές βάσεις, δεν πρόκειται τελικά να συμβεί κάτι το οριστικό και δυσάρεστο.

Σε κάθε περίπτωση η Πανσέληνος της 4ης Νοεμβρίου είναι κομβικής σημασίας για τα προσωπικά σου κι… αλίμονο σε αυτόν/η που σε θεωρεί δεδομένο/η!
Πρόσεξε μόνον μήπως οι «Σειρήνες» του πλουτισμού σε παρασύρουν σε μια επιλογή, που ναι μεν θα σου εξασφαλίσει τις ανέσεις που επιθυμείς, από την άλλη πλευρά όμως υπάρχουν και κάποια σκοτεινά σημεία σε σχέση με το… από πού προέρχονται αυτά τα χρήματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ 


Γενικά

Το τετράγωνο Κρόνου-Χείρωνα μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά, περιορίζοντας κατά τι τις δημόσιες εμφανίσεις σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να αναδείξει ποικίλα αδιέξοδα, είτε σε μια συνεργασία σου, είτε στην οικογένειά σου. Κι επειδή για την ώρα δεν είναι εφικτό να βρεθούν οι συμφέρουσες λύσεις για σένα, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι να «στρώσουν» τα πράγματα.

Μπορεί βέβαια όλα αυτά να μην σε αφορούν προσωπικά αλλά να πρόκειται για προβλήματα άλλων προσώπων, με τα οποία όμως συνδέεσαι στενά.

Παράλληλα, η παρουσία του Δία και λίγο αργότερα (7/11) της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα συμβάλλει στην ανανέωση του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς, είτε στο σπίτι, είτε στην δουλειά σου, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να αναδειχθούν και κάποια θέματα υγείας, προερχόμενα από «παλιές αμαρτίες» αλλά και… νέες καταχρήσεις! Ίσως μάλιστα να εμφανιστούν κοντά στην Πανσέληνο της 4ης Νοεμβρίου.
Επειδή όμως «ουδέν κακόν, αμιγές καλού», τα ευχάριστα νέα είναι ότι θα έχεις την σωστή και πλήρη περίθαλψη που απαιτούν οι περιστάσεις.

Κατά τα άλλα, η διέλευση του Άρη από τον Ζυγό θέτει σε νέες βάσεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι αν έχεις παιδιά, το πιθανότερο είναι να σε «τρέξουν», με αφορμή κι αιτία κάποιο «κατόρθωμά» τους!

Οικονομικά


Στο εργασιακό μέτωπο οι προδιαγραφές σου είναι κάτι παραπάνω από θετικές κι αν ψάχνεις για δουλειά, θα βρεις αυτό που θέλεις. Αλλά και σαν ελεύθερος επαγγελματίας θα έχεις τα οφέλη σου, μέσα από μια θεαματική αύξηση της πελατείας σου ή τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών που παρέχεις.
Εκεί που τα πράγματα φαίνεται να «κολλάνε» είναι στις επαγγελματικές συνεργασίες σου, ενώ αν προσδοκάς στην υποστήριξη ενός «ισχυρού» προσώπου, μάλλον δεν θα την έχεις.

Επιπλέον, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα ορίζει μια περίοδο (μετά τις αρχές Νοεμβρίου), όπου κινήσεις του τύπου «ή όλα ή τίποτε» θα καταλήξουν πιθανότατα στο… δεύτερο, οπότε μην πάρεις τέτοιο ρίσκο. Μπορεί ακόμη να κληθείς να διαχειριστείς καταστάσεις με «μαύρο χρήμα» κι εδώ πρόσεξε μήπως τελικά «πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος»!

Αν πάντως ανήκεις στους τυχερούς της υπόθεσης, τότε θα ωφεληθείς τα μέγιστα από τις απώλειες-ζημιές των άλλων.

Ερωτικά


Με την Αφροδίτη (μέχρι τις 6/11) και τον Άρη στο φυσικό «οίκο» των ερώτων σου, δεν έχει νόημα να αναζητάς κάτι… μέτριο! Αντίθετα οι συγκινήσεις θα είναι πολλές στα πλαίσια ενός ερωτικού παιχνιδιού που τα έχει όλα: Διεκδικήσεις, ζήλιες, αγωνίες, υπέροχες μα και μελαγχολικές στιγμές. Κι αν βέβαια είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η μπορείς να τα ζήσεις όλα αυτά χωρίς επιφυλάξεις.

Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση τότε όλη αυτή η «κινητικότητα» είναι φανερό πως θα θίξει τις ισορροπίες της, χωρίς μάλιστα να φαίνεται κάποια λύση στον ορίζοντα. Αντίθετα μπορεί να εγκλωβιστείς σε μια παράλληλη κατάσταση, που δεν πάει ούτε μπρος, ούτε πίσω. Κι ένα επιπλέον πρόβλημα είναι ότι ακόμη κι αν εσύ αποφασίσεις να «κάτσεις φρόνιμα», το ταίρι σου δεν θα πράξει το ίδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό μπορεί να «ταρακουνήσει» τον θεμέλιο λίθο της ισορροπίας σου, δηλαδή το σπίτι και την οικογένειά σου. Κι αν μέχρι τις 6/11 υπάρξουν και κάποιες στιγμές χαλάρωσης ή ευτυχίας, η αποχώρηση της Αφροδίτης από τον Ζυγό, θα αφήσει πλέον μόνο του τον Άρη, που είναι ικανός να φέρει τα πάνω-κάτω μέσα σε μια στιγμή.
Είτε λοιπόν πρόκειται για ενδοοικογενειακές εντάσεις και περιουσιακές διαφορές, είτε για ζημιές που «αφήνουν πίσω τους συντρίμμια» η κατάσταση δεν θα είναι εύκολη, ίσως μάλιστα τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα μετά τις αρχές Νοεμβρίου, όταν θα αρχίσει να σχηματίζεται το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα.

Κι αν είναι να γκρεμιστεί κάτι, είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά, το καλύτερο θα ήταν να ρίξεις εσύ την πρώτη «τσαπιά»!

Παράλληλα, το τετράγωνο Κρόνου-Χείρωνα ενδέχεται να καθυστερήσει την εξέλιξη μις επαγγελματικής υπόθεσής σου και μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις ακόμη λίγη υπομονή. Στον αντίποδα μπορείς να κινηθείς στην κατεύθυνση της βελτίωσης της κατάρτισής σου και του μορφωτικού σου επιπέδου γενικότερα.

Επιπλέον, φαίνεται να παρέχεις τις υπηρεσίες σου σε ένα πρόσωπο που λίγο απέχει από το να είναι κατάκοιτο.
Όσο δε για την δική σου υγεία, οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στις κληρονομικές παθήσεις κι αν δεν ξέρεις ποιες είναι, τότε ψάξε το οικογενειακό ιστορικό σου.

Υπάρχουν φυσικά και τα ευχάριστα της περιόδου, που έχουν να κάνουν πρωτίστως με την επιτυχία ενός αγαπημένου σου προσώπου, ξεκινώντας από τα παιδιά σου

Οικονομικά
Εδώ η τύχη είναι με το μέρος σου, αφού τόσο ο Δίας στον Σκορπιό, όσο και η Αφροδίτη που θα περάσει στο ζώδιο στις 7/11, σε εφοδιάζουν με… καντάρια τύχης, που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη!
Μάλιστα η Πανσέληνος της 4ης Νοεμβρίου μπορεί να αποδειχθεί «λίρα εκατό» για σένα. Μόνον σε περιουσιακά ζητήματα θα πρέπει να «κάνεις κράττει».

Ερωτικά
Έχεις πλέον «το κοκαλάκι της νυχτερίδας» κι αν θέλεις κάποιο πρόσωπο δεν υπάρχει τίποτε και κανείς που να μπει εμπόδιο στον δρόμο σου. Το καλό της υπόθεσης είναι μάλιστα ότι εσύ αποφασίζεις, χωρίς να σε «ζορίζει» κάποιος.
Ίσως βέβαια να θεωρήσεις κάποιες καταστάσεις εξαιρετικά «ανάλαφρες» για τα δεδομένα σου αλλά η αλήθεια είναι ότι σε αυτήν την φάση προέχει το να περάσεις καλά κι ύστερα… βλέπεις!

Ειδικά η Πανσέληνος της 4ης Νοεμβρίου σου επιφυλάσσει μια σειρά από… ερωτοτροπίες, στις οποίες θα είναι δύσκολο να αντισταθείς.

Αν πάντως έχεις προηγούμενα με μια σχέση και θέλεις να ξεμπλέξεις οριστικά δεν έχεις παρά να περιμένεις το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα για να κάνεις την «εκκαθάρισή» σου.

ΛΕΩΝ 


Γενικά
Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό –από τις 7/11 και της Αφροδίτης- αρκεί για να σου εξασφαλίσει μια οικογενειακή και κοινωνική πρόοδο και είτε πρόκειται για την έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένειά σου, είτε για την απόκτηση-επέκταση ενός ακινήτου, το σύμπαν είναι μαζί σου!

Επιπλέον, προϊόντος του χρόνου θα δεις να αναγνωρίζονται οι κόποι σου κι είναι πιθανό να τιμηθείς για το έργο σου.

Παράλληλα βέβαια η διέλευση του Άρη από τον Ζυγό σε θέλει πιο «σπίρτο» στις μετακινήσεις σου, αφού παραμονεύουν εντάσεις και ατυχήματα, Επιπλέον μπορεί να προκύψουν έντονες διαφωνίες με γείτονες ή συγγενείς, που προφανώς σε… ζηλεύουν!

Από την άλλη πλευρά όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία να μπεις σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης, βελτιώνοντας κατακόρυφα τον δείκτη της κατάρτισής σου.

Οικονομικά

Με εξαίρεση τα περιουσιακά θέματα και τις βοήθειες που μπορεί να λάβεις από τους οικείους σου, το οικονομικό τοπίο δείχνει κάπως… δύσβατο και δεν είναι σκόπιμο να επιχειρήσεις κάτι «μεγάλο». Ίσως μάλιστα ένα μέρος των χρημάτων σου να δεσμευτεί, με συνέπεια να υπάρξει έλλειψη ρευστού, γι’ αυτό πάρε όσα μέτρα χρειάζονται για να αποφύγεις ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Γενικότερα, το τετράγωνο Κρόνου-Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει σε καθυστερήσεις και μπλοκαρίσματα, ενώ «παίζει» κι ένα αναγκαίο έξοδο για την κάλυψη των αναγκών ενός αγαπημένου σου προσώπου. Αν μάλιστα έχεις παιδιά μπορεί τελικά το οικονομικό πρόβλημα να είναι δικό τους.


Ερωτικά

Πέρα από τις… επισημότητες, φαίνεται ότι η προσωπική σου ζωή αντιμετωπίζει προβλήματα και το πρώτο που οφείλεις να κάνεις είναι το να μην «ξανοιχτείς» συναισθηματικά. Από εκεί και ύστερα είτε πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση που περνά το ταίρι σου, είτε για μια «παράλληλη» κατάσταση που βρίσκεται «προ των πυλών» καλείσαι να «φορτωθείς» τις ευθύνες της σχέσης σου, λύνοντας προβλήματα που κανείς άλλος δεν μπορεί.

Κι όπως καταλαβαίνεις, το να ξεκινήσεις κάτι νέο αυτήν την περίοδο, είναι εξαιρετικά ασύμφορο για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά
Οι εντάσεις υποχωρούν σταδιακά και σου δίνεται πλέον η ευκαιρία να … απολαύσεις όλα εκείνα τα «μικρά πράγματα», που προσδίδουν στην καθημερινότητά σου ένα θετικό πρόσημο.

Μάλιστα με τον Δία και την Αφροδίτη (μετά τις 7/11) στον Σκορπιό, έχεις μόνον να κερδίσεις από την παρουσία σου σε κοινωνικά δρώμενα. Επιπλέον, αναμένονται περισσότερα ταξίδια κι εκδρομές, ενώ αν σου λείπει κάτι στα μέσα που χρησιμοποιείς –από κινητό μέχρι αυτοκίνητο- ήρθε η ώρα να το αποκτήσεις!

Η μεγαλύτερη κινητικότητα σε όλα αυτά τα ζητήματα αναμένεται να υπάρξει γύρω στην Πανσέληνο της 4ης Νοεμβρίου.

Ενώ όμως… έξω πηγαίνεις καλά, είναι πιθανό να προβληματιστείς υπέρ το δέον από καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου αλλά και από την πορεία μιας συνεργασίας που ξεκίνησε ως «πολλά υποσχόμενη» μα τώρα έχει «κολλήσει». Εννοείται δε, ότι η σύναψη μιας νέας συμφωνίας θα αποδειχθεί άγονη ή… παραπλανητική!
Παράλληλα, το τετράγωνο Κρόνου-Χείρωνα μπορεί να μπλοκάρει την εξέλιξη μιας περιουσιακής υπόθεσής σου ή να σε αναγκάσει να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ένα μέλος της οικογένειάς σου που πάσχει.

Οικονομικά

Έχοντας τα περιουσιακά θέματα και τις ανάγκες του σπιτιού να σε ταλανίζουν, είναι λογικό να αναζητήσεις ένα έξτρα εισόδημα και τα καλά νέα είναι ότι με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Ζυγό (μέχρι τις 6/11) μπορείς να το πετύχεις! Δεν μιλάμε βέβαια για μια οριστική λύση αλλά για σημαντικές «ενέσεις», που θα σε ανακουφίσουν.

Όλα αυτά βέβαια ισχύουν μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, αφού ύστερα «πιάνει δουλειά» το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα κι ίσως κληθείς να διαχειριστείς ένα είδος οικονομικής «καταστροφής», έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσεις και κτυπήματα «κάτω από την ζώνη».

Εκεί ο Άρης θα δείξει το άλλο του πρόσωπο, που σε θέλει έτοιμο/η να υπερασπιστείς τα κεκτημένα σου, έναντι μιας έξωθεν απειλής αλλά σε καμία περίπτωση το «παιχνίδι» δεν είναι εξ ορισμού χαμένο για σένα. Απλά θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλες τις ειδικές γνώσεις που διαθέτεις.

Ερωτικά
Μετά την αποχώρηση του Άρη από το ζώδιό σου, όλα δείχνουν πιο ήρεμα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι απουσιάζουν τα προβλήματα. Κι αν μεν τα έχεις… καταφέρει να είσαι ακόμη μόνος/η, μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, το πιθανότερο είναι να περάσεις σε μια φάση περίσκεψης, χωρίς ιδιαίτερη όρεξη για «ερωτοδουλειές». Ύστερα όμως έρχεται ένα δυνατό πάθος με τα πάνω του και τα κάτω του.

Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μάλλον θα αναγκαστείς να «βολευτείς» με τα λίγα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές δυσκολίες στον/ στην σύντροφό σου, κάτι που όσο να ‘ναι θα διαμορφώσει ένα «αγχωτικό» κλίμα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις δράση, θέλοντας και μη, προκειμένου να αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις ή να πετύχεις «εδώ και τώρα» κάποιον στόχο σου.
Κι εκείνο βέβαια που πρέπει να προσέξεις είναι μήπως εξαντλήσεις τα όρια της αντοχής σου, ιδιαίτερα αν ενεργοποιηθείς σε τομείς που δεν γνωρίζεις καλά. Για παράδειγμα, σε ανάλογες περιπτώσεις η ενασχόληση με τα σπορ και τις αθλοπαιδιές είναι μεν μια ενδεδειγμένη λύση, αν όμως έχεις «σκουριάσει», τότε το όψιμο ενδιαφέρον σου μπορεί και να σε «ταβλιάσει»!

Επιπλέον, μετά τις αρχές Νοεμβρίου, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να σου «αναθέσει» ένα δύσκολο έργο που προσομοιάζει με έναν από τους άθλους του Ηρακλή: Την «κόπρο του Αυγεία», αφού είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά η «βρωμιά» θα βρεθεί στον δρόμο σου. Αν όμως κρίνεις ότι δεν έχεις τα προσόντα για να αντεπεξέλθεις, τότε ακολούθησε την οδό της διαφυγής.

Την ίδια περίοδο ενδέχεται να προκύψουν σημαντικά θέματα στο σπίτι και την οικογένειά σου κι εδώ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

Παράλληλα, με το τετράγωνο του Κρόνου με τον Χείρωνα, μπορεί εύκολα να «παγιδευτείς» κατά την διάρκεια μιας μετακίνησής σου ή σε ένα ταξίδι, ιδιαίτερα αν στοχεύει στην ψυχαγωγία σου.

Οικονομικά
Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, που όσο να ‘ναι έχουν τα προβλήματά τους, εδώ ήρθε η ώρα να πάρεις πίσω τα… χρεωστούμενα της ζωής κι ακόμη περισσότερα.
Αυτό τουλάχιστον πρεσβεύουν ο Δίας αλλά και η Αφροδίτη στον Σκορπιό (μετά τις 7/11) και το μόνο που καλείσαι να κάνεις είναι μια σωστή διαχείριση του πλεονεκτήματός σου. Δηλαδή να «απλώσεις μέχρι εκεί που φτάνεις»και κυρίως να αποφύγεις τις αχρείαστες σπατάλες. Όχι πως θα σου λείψουν τα χρήματα αλλά θα ήταν πιο σοφό να φυλάξεις κάτι και για το μέλλον.

Και οι πιο μεγάλοι «πειρασμοί» αναμένονται κοντά στην Πανσέληνο της 4ης Νοεμβρίου.

Εκείνο πάντως που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις είναι το να «ρίξεις λεφτά» σε μια δουλειά ή επιχείρηση, αφού στην καλύτερη περίπτωση τα πράγματα θα πηγαίνουν «σαν τον κάβουρα», ενώ αν έχεις ανοικτό ένα περιουσιακό ζήτημα, καλείσαι να το κλείσεις οριστικά με το όποιο κόστος.

Επιπλέον, ως προς τα εργασιακά σου, πρόσεξε κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, που μπορεί να σου στοιχίσουν.

Ερωτικά
Μέχρι τις 6/11 ποιος… σε πιάνει! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει τον δείκτη της αποδοχής σου και η προσωπική σου γοητεία μπορεί να ανοίξει κάθε «πόρτα». Από την άλλη πλευρά βέβαια, η παρουσία και του Άρη θα συμβάλλει σε ανταγωνισμούς και διεκδικήσεις αλλά δεν παύεις να έχεις το πλεονέκτημα.

Τα πράγματα… σκουραίνουν κάπως μετά τις αρχές Νοεμβρίου, αφού τα βήματά σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια «τοξική» αγκαλιά, σε ένα πρόσωπο δηλαδή που αποσκοπεί στην χειραγώγησή σου και καλό είναι να το… αποφύγεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά
Το καλό σενάριο με τον Δία και την Αφροδίτη (μετά τις 7/11 στο ζώδιό σου είναι ότι «θα αρχίσουν να γεννάνε και τα κοκόρια σου», είτε αυτό αναφέρεται σε καθαρά υλικά οφέλη, είτε σε προσωπικά ή επαγγελματικά «ανοίγματα» που αποδίδουν πολύ περισσότερο του αναμενομένου.

Επιπλέον, με την τύχη στο πλευρό σου, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα.

Υπάρχει όμως και το κακό σενάριο, που έχει να κάνει κυρίως με την «χαλάρωση» των ηθικών φραγμών από την πλευρά σου και την εμπλοκή σου σε υποθέσεις που ναι μεν είναι κερδοφόρες ή «ηδονικές» αλλά κινούνται στα όρια της παρανομίας. Κι αν εσύ δεν έχεις καμία όρεξη να μπλεχτείς σε τέτοιες καταστάσεις, μπορεί να έρθουν να σε βρουν αυτές.

Μάλιστα, με τον Άρη στον Ζυγό, το παρασκήνιο… ζει και βασιλεύει, πρόσεξε λοιπόν μήπως σου «στήσουν» μια υπόθεση, ρίχνοντας το κατάλληλο «δόλωμα». Κι αν βέβαια έχεις κάτι να κρύψεις, ετοιμάσου για τις αποκαλύψεις που έρχονται!
Από την άλλη πλευρά αν έχεις τον νου σου, το πιθανότερο είναι να ξεσκεπάσεις μια σειρά από παρασπονδίες κτυπώντας τον «εχθρό» με τα ίδια του τα όπλα.

Τέλος, μετά τις αρχές Νοεμβρίου δεν ευνοούνται τα ταξίδια, εκτός πια κι αν έχεις για προορισμό σου την… άβυσσο! Ίσως μάλιστα πάθει μια μεγάλη ζημιά το μέσον που χρησιμοποιείς.

Οικονομικά
Ουσιαστικά δεν πρόκειται να σου λείψει τίποτε και το μόνο που έχεις να προσέξεις είναι μήπως κάνεις κάποια αποτυχημένη επένδυση.

Επιπλέον, το τετράγωνο Κρόνου-Χείρωνα μπορεί να μπλοκάρει μια πηγή εσόδων ή να σε αναγκάσει να ξοδευτείς για τις ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά έχοντας πλούσιες εναλλακτικές, το πρόβλημά σου δεν θα είναι τόσο εμφανές.

Ερωτικά

Κι εδώ το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο, υπάρχει όμως σοβαρό ενδεχόμενο να χάσεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου ή να προχωρήσεις σε υπερβολές σε μια λογική του «βγάζω τα απωθημένα μου». Το πράγμα αναμένεται να «φουντώσει» κοντά στην Πανσέληνο της 4ης Νοεμβρίου κι αν μεν είσαι μόνος/η, τότε… καλά να περάσεις!
Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να μην σου κάνει πια, γιατί σε περιορίζει και με τη συμπεριφορά σου ή τις επιλογές σου πιθανόν να επισπεύσεις το τέλος της.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Με τον Δία αλλά και την Αφροδίτη στον 12ο φυσικό «οίκο» σου είναι εξ ίσου πιθανό να μάθεις έγκαιρα κάποια πράγματα, με συνέπεια να προστατευτείς από τις «κακοτοπιές» αλλά και να αποκαλυφθούν κάποια δικά σου μυστικά που σε εκθέτουν.
Και είτε έχεις στην «ντουλάπα» σου «σκελετούς» από το παρελθόν, είτε σκέφτεσαι να κινηθείς «πονηρά» στο παρόν, τα θέματα που θα προκύψουνδεν θα σε κάνουν να νιώθεις και τόσο άνετα. Με δεδομένη μάλιστα την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου είναι μέγα λάθος να «διολισθήσεις» σε «ζαβολιές», που στην καλύτερη περίπτωση θα σου δημιουργήσουν περισσότερες ενοχές.

Παράλληλα, η παρουσία του Άρη στον Ζυγό θα σε ενθαρρύνει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, μην περιμένεις όμως να πάνε όλα κατ’ ευχήν, αφού σύντομα θα βρεθείς εν μέσω οξύτατων διαφωνιών. Επιπλέον, στο φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να γίνουν πράγματα που δεν σου αρέσουν, με συνέπεια να «τα τσουγκρίσεις». Ίσως όμως απλά να πάθει κάτι ένας φίλος ή μια φίλη κι εσύ να… τρέχεις για να βοηθήσεις!

Ωστόσο, τα πιο «στενόχωρα» αυτής της περιόδου για σένα, έχουν να κάνουν με το σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για ένα περιουσιακό ζήτημα που «κολλάει», είτε για θέματα υγείας ενός οικείου σου.
Μάλιστα το τετράγωνο Κρόνου-Χείρωνα υποδηλώνει ότι παίρνεις βαριά κάποια πράγματα και «φορτώνεσαι» με άγχος και ευθύνες.

Οικονομικά

Εδώ χρειάζεται μια μεγαλύτερη προσοχή από την πλευρά σου, αφού αναμένεται να συναντήσεις αρκετά εμπόδια. Κατ’ αρχάς, αν σκέφτεσαι είτε να πουλήσεις είτε να αγοράσεις ένα ακίνητο, οι προοπτικές σου δεν είναι θετικές, ίσως μάλιστα να υπάρξουν κάποια τυπικά κωλύματα που θα σε καθυστερήσουν.

Όσον αφορά δε στις λοιπές οικονομικές συναλλαγές σου, μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου δεν αναμένεται κάτι το σημαντικό, ύστερα όμως τα πράγματα «σκουραίνουν». Αν μάλιστα έχεις πάρε-δώσε με φίλους ή ιδρύματα τα όσα θα προκύψουν μπορεί να τερματίσουν μια σχέση εμπιστοσύνης. Προσπάθησε λοιπόν να προλάβεις το κακό, διερευνώντας τι έχει «παιχτεί» στο παρασκήνιο.

Ερωτικά
Τα «μπερδέματα» με φίλους/ες είναι το πρώτο –ίσως και το τελευταίο– που θα σε απασχολήσει αυτήν την περίοδο. Και είτε πρόκειται για καθαρά δικές τους υποθέσεις είτε για «φάουλ» από την πλευρά τους, θα σου δοθεί το έναυσμα να βάλεις στο «ζύγι» αυτά που προσφέρεις κι εκείνα που σου δίνουν.

Μέχρι τις 6/11 πάντως που θα είναι και η Αφροδίτη στον Ζυγό, μπορεί εύκολα να βρεις το ταίρι σου μέσα σε μια παρέα, αν φυσικά ενδιαφέρεσαιγια κάτι τέτοιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά
Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό σε ωθεί να κάνεις μέσα σε λίγο χρόνο όλα εκείνα που ανέβαλες ή καθυστερούσες, με σκοπό να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου. Και βέβαια πάνω στην «φούρια» σου δεν αποκλείεται να προκύψουν μια σειρά από «παρεξηγήσεις» με άτομα που είτε δεν εγκρίνουν τις επιλογές σου, είτε βρίσκονται εξ ορισμού απέναντί σου.
Αυτό όμως δεν πρέπει να σε τρομάζει, αφού έχεις την δυναμική για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο.

Κι αυτό θα το διαπιστώσεις μετά τις αρχές Νοεμβρίου, όταν με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα βγουν τα «μεγάλα μαχαίρια»!

Παράλληλα, με τον Δία και την Αφροδίτη (μετά τις 7/11) στον φυσικό 11ο «οίκο» σου είναι βέβαιο πως θα συναντήσεις «κάθε καρυδιάς καρύδι», από αληθινούς φίλους που θα σου σταθούν, μέχρι «φελλούς», που αποσκοπούν να «δανειστούν» λίγη από την λάμψη σου κι όταν έρθουν τα δύσκολα, ψάχνεις να τους βρεις! Κι εδώ είναι που θα πρέπει να ενεργοποιήσεις τις «κεραίες» σου, ώστε να κρατήσεις μακριά τους «βολεψάκηδες».

Επιπλέον, μπορεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, με ανάλογα χαρακτηριστικά και πρόσεξε μήπως πίσω από έναν τίτλο που θα σου απονείμουν, κρύβεται κάτι «ύποπτο».

Κατά τα άλλα, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Χείρωνα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε θέματα υγείας και διατροφής, με τις παραδοσιακές συνταγές ή θεραπείες να έχουν τον πρώτο λόγο.

Οικονομικά

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση ή σχεδιάζεις μια επένδυση και σου λείπουν τα κεφάλαια, μπορείς να απευθυνθείς σε έναν φίλο ή μια φίλη.
Από εκεί και ύστερα, οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα σε έξοδα που σχετίζονται με την διατήρηση της ψυχικής και σωματικής σου ευεξίας.


Ερωτικά

Από γνωριμίες… άλλο τίποτα, οι περισσότερες όμως δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σου, αφού δεν σου εμπνέουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη.
Πάντως, κοντά στην Πανσέληνο της 4ης Νοεμβρίου, δικαιούσαι να κάνεις και λίγο… σκόντο στις αυστηρές αρχές σου, αφού θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με καλή παρέα κι ό,τι προκύψει!

Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε «μην χύσεις μονομιάς όλη την καρδάρα με το γάλα»!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Βρίσκεσαι πλέον σε μια φάση, όπου όλα (σχεδόν) σου έρχονται όπως τα θες κι ακόμη καλύτερα, κάτι που δεν οφείλεται τόσο στις δικές σου προσπάθειες, όσο στον Δία που σε… προμοτάρει από τον Σκορπιό. Όταν μάλιστα θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιο (7/11) οι ευκολίες σου θα πολλαπλασιαστούν και μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα.
Η εύνοιά σου μάλιστα είναι «παντός καιρού», αφού με την συνδρομή της Δήμητρας στον Λέοντα, «πιάνει» και τις συνεργασίες σου και η μόνη «υποχρέωσή» σου είναι να μην «καβαλήσεις το καλάμι» και ξανοιχτείς εκεί που δεν «σε παίρνει», αφού ο Δίας δεν έχει… πρόβλημα να σε κάνει γνωστό και για τις ατασθαλίες ή τα «σκάνδαλά» σου!

Από αυτό «κινδυνεύεις» περισσότερο κοντά στην Πανσέληνο της 4ης Νοεμβρίου, αφού μπορεί «να χάσεις τον μπούσουλα» και να αντιμετωπίσεις επιπόλαια πρόσωπα και καταστάσεις.

Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό αναμένεται να «φρεσκάρει» τις γνώσεις σου ή να σε βάλει σε μια νέα διαδικασία πνευματικής αναζήτησης, από την άλλη πλευρά όμως στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις και ατυχήματα, γι’ αυτό πρόσεξε περισσότερο τις κινήσεις σου.

Τέλος, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Χείρωνα μπορεί να σου δώσει μια στενοχώρια, εξ αιτίας των προβλημάτων ενός φίλου ή μιας φίλης ή λόγω της… απογοητευτικής εξέλιξης που έχει μια συλλογική προσπάθεια.

Οικονομικά

Με δεδομένη την υποστήριξη που έχεις ή θα λάβεις, ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει! Απλά οφείλεις να εγκαταλείψεις για λίγο τις πιο «ποιοτικές» αναζητήσεις σου, αφού τα λεφτά βρίσκονται αλλού.
Επειδή ωστόσο δεν είναι καλό το να παίρνεις χωρίς να δίνεις, μπορείς να προσφέρεις τον οβολόν σου σε μια κοινή προσπάθεια, σε πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σου ή σε πάσχοντες, έστω κι αν κατά βάθος πιστεύεις ότι ρίχνεις «σταγόνα στον ωκεανό».

Ερωτικά

Τα κατορθώματά σου (με την καλή έννοια) σε φέρνουν πιο κοντά σε «διακεκριμένα» πρόσωπα και αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, θα έχεις τις ευκαιρίες σου,
Αν πάλι είσαι σε μια σχέση που δεν σου κάνει πια, έχεις την δυνατότητα να εξασφαλίσεις ένα «βελούδινο διαζύγιο».

Επιπλέον, μέχρι τις 6/11, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ζυγό, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι φιλοφρονήσεις και τα φλερτ από άτομα που είτε βρίσκονται μακριά σου, είτε τα γνωρίζεις σε ένα ταξίδι.

ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά

Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Χείρωνα μπορεί να σε «φορτώσει» με επιπλέον άγχη και ευθύνες, ίσως μάλιστα κάποια στιγμή να νιώσεις εγκλωβισμένος ανάμεσα στο «πριν» και το «μετά», λες κι έχει παγώσει ο… χρόνος! Κάνοντας ωστόσο μια τέτοια «στάση» θα έχεις την ευκαιρία να αναζητήσεις την αρχική αιτία των «δεινών» σου και να ξεμπερδέψεις μια και καλή με αυτήν. Κι εδώ «μετράνε» πολύ τα οικογενειακά σου βιώματα αλλά και τα συναισθηματικά ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει στο παρελθόν, αφήνοντας πίσω τους μια πικρία.

Κάτι επίσης στενόχωρο φαίνεται να σχετίζεται με έναν φίλο ή μια φίλη, που περνά εξαιρετικά δύσκολα εξ αιτίας του τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα (μετά τις αρχές Νοεμβρίου)

Όμως όσο «αποπνικτικά» κι αν νιώθεις μέσα σου, ο Δίας και η Αφροδίτη στον Σκορπιό (μετά τις 7/11) έχουν όλη την καλή διάθεση να σου προσφέρουν τις εναλλακτικές τους, που δεν είναι παρά η «έξοδός» σου προς την κοινωνία και οι επαφές σου με άτομα που θα σε κάνουν να ξεχάσεις ότι «βαρύ» σε κατατρέχει.

Στο «μενού» είναι βέβαια και τα ταξίδια, ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνο της 4ης Νοεμβρίου.

Οικονομικά
Με τον Άρη και την Αφροδίτη στον φυσικό 8ο «οίκο» σου, εκείνο που καλείσαι να κάνεις είναι να… μαζεύεις και να σκορπάς διαδοχικά κι αν δεν το πράξεις από μόνος/η σου, τότε η ίδια η ζωή θα σε «αναγκάσει». Κυμαινόμενη αναμένεται λοιπόν η κατάσταση και από την πλευρά σου οφείλεις να συντονιστείς με την εκάστοτε φάση που περνάς, ξέροντας ότι μέχρι τις 6/11 το ισοζύγιό σου θα είναι θετικό.

Υπάρχει ωστόσο και η… συνέχεια, που ενδέχεται να μην είναι και ρόδινη, εξ αιτίας εξελίξεων που –δυστυχώς- δεν ορίζεις εσύ. Αν όμως σου προταθεί να δανειστείς με δυσβάστακτους όρους, μην το κάνεις, όσο «στριμωγμένος/η» κι αν είσαι.

Ερωτικά
Σε πρώτη φάση καλείσαι να διασκεδάσεις και να κινηθείς «χαλαρά» σε διάφορους χώρους, όπου όλο και κάποιοι θαυμαστές ή θαυμάστριες θα σε περιμένουν.
Τα «ζόρια» όμως ξεκινούν μετά τις αρχές Νοεμβρίου, αφού το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα αναμένεται να διεγείρει την λίμπιντό σου κι αν μεν είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να απολαύσεις τις χαρές της σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
Αν όμως βρεθείς να «νυχτοπερπατάς» και μάλιστα σε άγνωστα μέρη το τι ακριβώς θα συναντήσεις επαφίεται στην καλή ή την κακή σου τύχη και δεν είναι ώρα για ένα τέτοιο ρίσκο.

Επιπλέον, την ίδια περίοδο μπορεί να διαπιστώσεις ότι ένας φίλος ή μια φίλη εμπλέκεται στα προσωπικά σου με «άσχημο» τρόπο.

Πηγή: astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ