Κοντεύει να κλείσει το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, αλλά ο Δακτύλιος εξακολουθεί να ....αγνοείται.

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια η εφαρμογή του καθιερωμένου μέτρου των «μονών - ζυγών», ο οποίος τέθηκε σε ισχύ το 1982 ως μέτρο για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην Αθήνα και από τότε κάθε χρόνο επέστρεφε στην πρωτεύουσα μαζί με τα φθινοπωρινά πρωτοβρόχια, έχει καθυστερήσει με συνέπεια καθημερινά στους δρόμους να επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω της ελεύθερης κυκλοφορίας όλων των οχημάτων.

Πολλά είναι και τα παράπονα των οδηγών, οι οποίοι ακόμα και σε ώρες θεωρητικά «μη αιχμής» βρίσκονται αντιμέτωποι με ατέλειωτες ουρές οχημάτων, στις περισσότερες από τις κεντρικές λεωφόρους του κέντρου της Αθήνας.

Το pontiki.gr απευθύνθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες της ελληνικής αστυνομίας προκειμένου να διαπιστώσει αν υφίσταται κάποιος λόγος για την καθυστέρηση εφαρμογής του Δακτυλίου, αλλά και από εκεί δεν λάβαμε κάποια συγκεκριμένη απάντηση.

Το μόνο βέβαιο, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ είναι ότι και φέτος , λόγω της καθυστερημένης εφαρμογής του μέτρου, θα ισχύσουν οι άδειες δακτυλίου που εκδόθηκαν για τελευταία φορά το 2015.
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top