Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΙΩΣ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 20/10

Ο Βασιλιάς Ιάκωβος και η Πριγκίπισσα Αικατερίνη επιστρέφουν ταυτόχρονα στο παλάτι. Δικαιολογούν την απουσία τους, λέγοντας πως είχαν πάει μια βόλτα. Η Πριγκίπισσα Ελισαβέτα τούς μαρτυρά το κακό που παραλίγο να βρει την Ασπασία και η μικρή Πριγκίπισσα τρέχει αμέσως κοντά της. Γρήγορα ανακαλύπτει ότι η αδελφή της έχει κλείσει την έμπιστή της σε κελί και σκοπεύει να τη δικάσει. Ο λοχίας Γουλιέλμος στέλνει και πάλι στρατιώτες στο χωριό να βρουν τον Βαρνάβα, οι οποίοι φτάνουν μια ανάσα μακριά του. Ο λοχίας, που τόσο έχει στηρίξει τη βασιλική οικογένεια, μαθαίνει τις προθέσεις της Βεατρίκης γι’ αυτόν και αποφασίζει να φύγει μακριά.

Ο Βασιλιάς Ιάκωβος επισκέπτεται τη μικρή του κόρη, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, στην κάμαρά της όπου είναι κλειδωμένη, και τη βλέπει να κλαίει. Την αγκαλιάζει στοργικά και την παρηγορεί, ενώ δεν παραλείπει να τη ρωτήσει πού είχε πάει. Στην ταβέρνα, οι απόγονοι καταστρώνουν σχέδια για να πάρουν πίσω το Βασίλειο. Ένα Βασίλειο που μένει απροστάτευτο, καθώς ο λοχίας Γουλιέλμος αποφασίζει να φύγει μακριά. Παράλληλα, η Πριγκίπισσα Ελισαβέτα ανακρίνει την Ασπασία στα μπουντρούμια, μέχρι που μαθαίνει κάτι σημαντικό. Τα νέα αυτά θα προκαλέσουν τη σύγκλιση συμβουλίου για να ξεκαθαριστεί η αλήθεια και να ληφθούν μέτρα για την προστασία του παλατιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 86 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. Επεισόδιο 86 Ο Πέτρος είναι απελπισμένος καθώς η Ειρήνη, από τη στιγμή που έμαθε πως...