Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/10/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/10/2017
Κριός

Γενικά
Με τον Ερμή να είναι στο πλευρό σου είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να επικοινωνείς και να εκφράζεις τις ιδέες σου ή τον εαυτό σου δημιουργικά, σήμερα. Το πλανητικό σκηνικό σε ενθαρρύνει για μια ανοικτή, ειλικρινή και γενναιόδωρη προσέγγιση στις επικοινωνίες και τις αισθήσεις σου. Η συμβουλή μου είναι η εξής: δώσε ελεύθερα, χωρίς να περιμένεις ανταμοιβή και απόλαυσε τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα που σου φυλάει πολλές εκπλήξεις. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Εσύ που τώρα είσαι στην ανεύρεση εργασίας, μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις που θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

Ταύρος
Γενικά
Σήμερα είναι μία τέλεια χρονική στιγμή για τη μείωση του στρες μέσω της δημιουργικής έκφρασης ή με το να ξεκινάς ένα χόμπι, τέχνες ή άλλες μορφές κοινωνικής ψυχαγωγίας. Κάνοντας κοινωνικές διασυνδέσεις και μοιράζοντας τις ιδέες σου, έρχεται αναπόφευκτα η στιγμή για μάθηση και συνειδητοποίηση καταστάσεων που θα σου κάνουν επίσης πολύ καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου που θα ήταν καλύτερα να μην τα έλεγες. Μπορείς να περάσεις καλά χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά σχέδια που έχεις κάνει από το παρελθόν στα επαγγελματικά σου, μπορεί να καθυστερούν αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μην σταματάς τις προσπάθειες. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

Δίδυμος
Γενικά
Έχεις ανάγκη από μια ανάσα καθαρού αέρα, και η μονοτονία που βρίσκεσαι καθημερινά νομίζεις ότι σε πνίγει. Οι ασυνήθιστες ή μη συμβατικές συμβουλές μπορεί να είναι μέρος της ημέρας σου. Με τον Άρη που είναι στην Παρθένο σε κάνει ενδεχομένως να πιέζεις τα όρια σου λίγο στις συνομιλίες και τις αλληλεπιδράσεις σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικές ανακαλύψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα αλλά επιτέλους προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου. Μην κρύβεις μέσα σου τον τόσο ρομαντισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος
Γενικά
Αυτή είναι μια μέρα υψηλής ενέργειας σε πνευματικό επίπεδο, αγαπητέ Καρκίνε, και μπορείς πολύ εύκολα να γίνεις ακόμη καλύτερος! Είναι μια εποχή που κάτι που σε απασχολεί πολύ καιρό, σε απογοητεύει και θα κάνεις κινήσεις για να δώσεις άμεση λύση. Είναι επίσης χρόνος με την εύνοια του Ερμή από τον Ζυγό που μπορείς να τελειώσεις με πολλά θέματα που μέχρι σήμερα σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Λέων
Γενικά
Λάβε υπόψη σου ότι έχεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν και ότι μπορεί να καταλήξεις να μιλάς μόνος σου και ενδεχομένως να μπερδευτείς ακόμη περισσότερο. Παρόλα αυτά, είσαι παθιασμένος και αυτό που κάνεις σήμερα σε ενθουσιάζει τόσο για να μοιραστείς τις ιδέες σου και τα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σας έφερνε ακόμα πιο πολύ κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Στα οικονομικά σου μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα πρόθυμος να δοκιμάσεις ένα νέο συναίσθημα, μέθοδο, ιδέα ή ενδιαφέρον για κάτι που μπορεί να σε ανεβάσει πνευματικά στη ζωή. Ανεπανάληπτες εξελίξεις με σχέδια μπορεί να σε παρακινήσουν να κάνεις κάτι έξω από το συνηθισμένο και τείνουν να σε οδηγήσουν σε ευχάριστες εκπλήξεις ή ανακαλύψεις. Η διαίσθησή σου σχετικά με όλα αυτά τα θέματα θα είναι αυξημένη σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στην σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την καλυτέρευση της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε ευνοεί για να κάνεις την σχέση που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή ή να καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει και αποδίδει και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.

Ζυγός
Γενικά
Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για συναρπαστικές ιδέες για την οικογένεια και για τα πρακτικά θέματα, τη μάθηση και τις μελέτες. Θέλεις να λύσεις πολλά προβλήματα τώρα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό γιατί είναι στάσιμα και δεν ικανοποιείσαι με το να σκέφτεσαι μόνο. Μπορείς να κάνεις τις κινήσεις σου και να ξέρεις ότι θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να φορτίζεις τον σύντροφό σου με άσχετα θέματα. Δεν κάνει καλό στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κρίνεις μερικά άτομα με τον συναισθηματισμό σου, γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές. Συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ επιτυχία.

Σκορπιός
Γενικά
Λάβε υπόψη σου ότι η ενέργεια που έχεις σου δημιουργεί τόσο μεγάλο ενθουσιασμό σήμερα που μπορεί επίσης να σε κάνει πολύ ανυπόμονο, γι αυτό, πρόσεξε να μην παραλείψεις τα απαραίτητα πράγματα που πρέπει να κάνεις. Αν ανασυγκροτηθείς, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με τον σύντροφό σου, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτε. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γιαυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

Τοξότης
Γενικά
Σήμερα τα φυσικά ταλέντα σου είναι ακόμη πιο εμφανή και ελκυστικά και είσαι προσηλωμένος σε δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σε ψυχαγωγούν. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος για να διευθετήσεις τις διαφορές με τους άλλους ή για να ενισχύσεις τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στον σύντροφό σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις. Θα ακούσεις παράπονα από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε προσεκτικός, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

Αιγόκερως
Γενικά
Διανύεις μια περίοδο για ξαφνικά ή ασυνήθιστα πράγματα και εμπειρίες. Ο Ερμής από τον Ζυγό σου τονίζει τις συναισθηματικές σου ανάγκες και την αυθόρμητη πλευρά σου, δίνοντας έτσι βάρος στις πιο θετικές σου ιδιότητες. Επίσης, σε ενθαρρύνει να κάνεις φιλίες με ανθρώπους που σε εμπνέουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα πριν ακόμη συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Στασιμότητα αλλά και ρουτίνα μπορεί να υπάρξει, αν αποστασιοποιηθείς από όλη την κατάσταση της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε στα επαγγελματικά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι πολύ καλά. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Υδροχόος
Γενικά
Σήμερα θα έχεις τη διάθεση να δοκιμάσεις κάτι νέο. Είναι μια καλή περίοδος να πειραματιστείς παρά να το αφήσεις, γιατί θα απολαύσεις πλήρως τη διαδικασία. Παίρνεις την απόφαση να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου και έτσι θα σου δοθούν νέες ευκαιρίες και αυτή η ανάσα φρέσκου αέρα σε εμπνέει να ανακαλύψεις ασυνήθιστες μεθόδους, λύσεις και εμπειρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα έχεις συζητήσεις και επαφές με το ταίρι σου. Τα πράγματα θα πηγαίνουν καλά, αν δώσεις να καταλάβει το ταίρι σου τι θέλεις από εκείνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και αισθάνεσαι και ανασφάλεια. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Ιχθύς
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, δίνοντάς σου μια ισχυρή θέληση και το θάρρος να μπορέσεις να τελειώσεις με όλα αυτά τα θέματα που σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Φρόντισε να δεις με αισιοδοξία τις καταστάσεις και το μέλλον με βεβαιότητα. Θα είσαι γεμάτος με ενέργεια και όραμα, οπότε προσπάθησε και σε βεβαιώνω ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα φέρνει μια ηρεμία στον αισθηματικό τομέα. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά. Απόφυγε να προκαλείς το ταίρι σου για να αποφύγεις προστριβές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες, για να μην φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ