Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Παρθένα Ζωή»: Δείτε το trailer που προκάλεσε αντιδράσεις (video)

Ο ΑΝΤ1 επιστρέφει με μια ολοκαίνουρια τηλεοπτική πρόταση για τη νέα σεζόν, από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 19.00. Η νέα καθημερινή αισθηματική κομεντί με τίτλο «Παρθένα Ζωή» μάς παρουσιάζει μία όχι και τόσο συνηθισμένη ιστορία για την ηρωίδα μας, η οποία αν και παρθένα μένει… έγκυος!
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Κάπως έτσι οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν να ετοιμάσουν ένα ιδιαίτερο τρέιλερ το οποίο έδινε το «στίγμα» της σειράς και στο οποίο «πρωταγωνιστούσε» ο… Πάπας ο οποίος ενημερώνεται για το θαύμα:
Ότι η νεαρή κοπέλα είναι και παρθένα και έγκυος.

 Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

https://www.tv-24.gr/parthena-zoi-antidraseis-gia-to-trailer/

Το συγκεκριμένο τρέιλερ, όμως, φάνηκε να δίχασε πολλούς. Κάποιοι το βρήκαν ιδιαίτερα πρωτότυπο και η πλειοψηφία το χαρακτήρισε προσβλητικό ενώ δεν έλειψαν και οι «ιδιαίτεροι» χαρακτηρισμοί σε όσους είχαν τη συγκεκριμένη ιδέα. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα σχόλια:

«Ακόμα κι αν δε λάβουμε υπ’όψιν το προσβλητικόν του πράγματος που είναι προκλητικό για τους θρησκευόμενους ανθρώπους,το trailer είναι ότι πιο κακόγουστο έχω δει τα τελευταία χρόνια!Άκυρο και άτοπο….Αν προσπαθήσατε να…»βγάλετε γέλιο»,αποτύχατε παταγωδώς!»

«Βεβηλώνετε τα ιερά σύμβολα της Χριστιανοσύνης και να δείτε και εμείς πόση τηλεθέαση θα σας δώσουμε!»

«Προς Αντ1 και κατά πάσα υπεύθυνο.
Η εποχή, μετά τον θάνατο του κυρίου Κυριακού, δείχνει το απύθμενο θράσος, αλλά και την χωρίς ορίων χυδαιότητα, ως προς τα Θεία, μέσα από αυτή την ντροπιαστική παρουσίαση της νέας σας σειράς. Οφείλω να σας θυμίσω, τον σεβασμό, που έτρεφε ο εκλιπών πρόεδρος του Ομίλου Αντ1, για την Παναγία μας, τον Χριστό μας, τον Θεό, όντας πολύ θρησκευόμενος, αλλά και άριστος θεματοφύλακας, των αξιών της Ελλάδας μας. Νιώθω ντροπή, αηδία, αλλά και οργή, για το επίπεδο, την γραμμή, που δείχνει να ακολουθεί το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Αντ1, σε μια εποχή που η κοινωνία μας βρίσκετε σε βαθιά σήψη, αφού μόνο η σκανδαλώδης εύνοια της Υπεράγιας Θεοτόκου, μας προφυλάσσει από καταστάσεις, που θα έφερναν χάος και καταστροφή. Προειδοποιούμε τους υπευθύνους για τον παραπάνω βανδαλισμό, τον οποίον εκατομμύρια Έλληνες έγιναν μάρτυρες, ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον νόμο, επισύροντας της ποινές που προβλέπει το σύνταγμα της Ελλάδας».

«Τώρα που έπεσε ο χάρτινος πύργος του Κωστόπουλου, ο ΑΝΤ1 πασχίζει να στήσει τον δικό του με τα ίδια ανήθικα υλικά; ΝΤΡΟΠΗ σε όποιον το σκέφτηκε, το πρότεινε, το δέχτηκε και συμμετείχε σε αυτό το αίσχος. Και δεν είναι η πρώτη φορά που οι θρασύδειλοι του καναλιού αυτού προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οικονομικά τον σκανδαλισμό των Ελλήνων. Και ο Λαμπράκης είχε χτίσει «αυτοκρατορία» με το να προσβάλει το θρησκευτικό αίσθημα της πλειοψηφίας των Ελλήνων: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΑ;»


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δείτε το τρέιλερ:

.tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ