Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαρία Ματσούκα: Οι αντιρρήσεις του συζύγου και της αδερφής της για το Survival Secret

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Κουρούτα και το Survival Secret, η Μαρία Ματσούκα μίλησε στο περιοδικό People και εξήγησε τους λόγους που είπε το «ναι» στο ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon. Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα πως ο σύζυγος και η αδερφή της, είχαν αρχικά αντιρρήσεις σχετικά με τη συμμετοχή της στο Survival Secret!

«Όταν το συζήτησα με το σύζυγό μου, τον Θέμη, ήταν αρνητικός όσον αφορά τη συμμετοχή μου, καθώς από την ημέρα που παντρευτήκαμε είμαστε κάθε μέρα μαζί και δεν έχει τύχει να αποχωριστούμε. Ακόμα και η αδελφή μου, η Δήμητρα, δεν ήταν ιδιαίτερα θετική. Όταν, όμως, οι άνθρωποι της παραγωγής επικοινώνησαν ξανά μαζί μου, έκανα δεύτερες και τρίτες σκέψεις, το συζήτησα με τους δικούς μου ανθρώπους και αποφάσισα να πω το “ναι”», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ματσούκα.

Η ίδια εξήγησε παράλληλα εξηγεί τους λόγους που την εξίταραν ώστε να απαντήσει θετικά στο συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης. «Την περασμένη σεζόν, έβλεπα τα αθλήματα στο Survivor και, αν εξαιρέσεις το κομμάτι του ριάλιτι, μου άρεσε ιδιαίτερα αυτή η αδρεναλίνη που απέπνεαν οι διαγωνιζόμενοι την ώρα που αγωνίζονταν. Από την άλλη, έβαζα τον εαυτό μου στη θέση των παικτών και αναρωτιόμουν “Λες να τα κατάφερνα και εγώ;”. Πλέον, μου παρουσιάστηκε μια καλή ευκαιρία, προκειμένου να το διαπιστώσω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ