Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-1

Το γκολ του Μπούτνικ στρίμωξε τον Λεβαδειακό στα σχοινιά, όμως οι Βοιωτοί συνέχισαν χωρίς ήττα στο Πρωτάθλημα, χάρη στο γκολ του Παύλου Μητρόπουλου στο 89′!

Αυτός ο Λεβαδειακός δεν λέει να χάσει με τίποτα! Έφτασε την 3η σερί ισοπαλία με το εντός έδρας 1-1 χάρις στο γκολ του Μητρόπουλου στο 89′. Ο Πλατανιάς είχε προηγηθεί με τον Μπούτνικ στο 57′, ωστόσο από πλευράς εικόνας οι Βοιωτοί θα έπρεπε να προηγούνται από το α’ μέρος και γενικά είχαν φάσεις για γκολ.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ
Με σχηματισμό 3-4-3 ο Λεβαδειακός: κίπερ ο Επασί, τριάδα στόπερ με Μεντί, Τριποτσέρη και Λεονάρντο, άξονας με Αντιλέχου, Μητρόπουλο, Νιασέ και Ζαραδούκα και μπροστά οι Γιακουμάκης, Μπραντάο και Γιουσούφ. Στο 4-3-3 ο Πλατανιάς με Κοκκαλά κίπερ, Βάντερσον, Ντικαμονά, Καρυπίδη και Πλιάτσικα. Στο κέντρο οι Στάθης, Πατράλης και Στανισάβλιεβιτς και μπροστά τριάδα οι Ενσικουλού, Κοροβέσης και ο στράικερ Μπούτνικ.

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟ Α’ ΜΕΡΟΣ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Στο πρώτο 45λεπτο οι Βοιωτοί δημιουργικά και επιθετικά είχαν περισσότερες καλές στιγμές. Ήταν ανώτεροι και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει τουλάχιστον μία φορά, με τους Μπραντάο, Γιακουμάκη και Γιουσούφ να απειλούν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Ο Πλατανιάς μπήκε πιο καλά στο ματς με αιχμή του δόρατος του Μπούτνικ και απειλή για την αντίπαλη εστία αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια στο παιχνίδι. Πολύ μεγάλή φάση στο πρώτο μέρος δεν υπήρξε και οι 2 αντίπαλοι αρκέστηκαν στο 0-0.

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΣΙΚΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΚΟΛ Ο ΜΠΟΥΤΝΙΚ
Στο 57ο λεπτό ο Λεβαδειακός αδράνησε, ο Ενσικουλού βρήκε τρόπο να μπει στην μικρή περιοχή μετά από πάσα Κοροβέση, να περάσει τον Μητρόπουλο και να σουτάρει. Ο Επασί έβγαλε το σουτ όμως ο Μεντί έχασε τον Μπούτνικ που από κοντά σκόραρε για το 0-1. Λίγο μετά και ειδικότερα στο 64′ ο Μπούτνικ έφτασε κοντά στο 0-2 με εκτέλεσε φάουλ που έβγαλε πολύ καλά ο Επασί. Ο Ανιγκό επιχείρησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του βάζοντας και τον Τόνι Σίλβα και τον Μπελγκαζουανί στον αγώνα. Ο Παράσχος από μέρους του έκανε εσωτερικές αλλαγές και διαχείριση σε μία προσπάθεια να κρατήσει το 0-1.

ΤΟ ΕΣΩΣΕ ΜΕ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ 1-1
Στο 89′ ο Γιουσούφ έκανε μία πολύ καλή ενέργεια, ξεπερνώντας δύο αντιπάλους και βγάζοντας σέντρα για τον Μητρόπουλο που με κεφαλιά έκανε το 1-1 και ενώ ο Βάντερσον και η άμυνα των Χανιωτών τον είχαν χάσει. Έτσι έκλεισε το ματς.

gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ