Η Apple ανακοίνωσε 3 νέα μοντέλα iPhone (το iPhone 8, το iPhone 8 Plus και το iPhone X) καθώς και τις χώρες στις οποίες θα κυκλοφορήσουν όπως διαβάζουμε στο newsit.gr.

Με νέο σχεδιασμό, τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικά τιμή τα 3 νέα iPhones (το iPhone 8, το iPhone 8 Plus και το iPhone X) αναμένεται να έχουν διαφορετικές ημερομηνίες κυκλοφορίας το καθένα καθώς και χώρες που θα κυκλοφορήσουν.

Έτσι λοιπόν έχουμε την κυκλοφορία του iPhone 8 και του iPhone 8 Plus στις ΗΠΑ στις 22 Σεπτεμβρίου με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν στις 15 Σεπτεμβρίου και την τιμή να ξεκινά από 699$ και 799$ ενώ το iPhone X θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν στις 27 Οκτωβρίου και σε τιμή που θα ξεκινάει από 999$
Στην Ελλάδα τώρα τα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 29 Σεπτεμβρίου που θα ξεκινάει τιμή κοντά στα 800€ ενώ το iPhone X αναμένεται να το δούμε στη χώρα μας στις 3 Νοεμβρίου σε τιμή που θα ξεπερνάει τα 1100€.
Οι τιμές είναι με βάση τις τιμές που θα κυκλοφορήσουν τα iPhone στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες οπότε δε αποκλείεται να αλλάξουν λιγάκι ακόμα στην Ελλάδα
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top