Η Apple ανακοίνωσε 3 νέα μοντέλα iPhone (το iPhone 8, το iPhone 8 Plus και το iPhone X) καθώς και τις χώρες στις οποίες θα κυκλοφορήσουν όπως διαβάζουμε στο newsit.gr.

Με νέο σχεδιασμό, τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικά τιμή τα 3 νέα iPhones (το iPhone 8, το iPhone 8 Plus και το iPhone X) αναμένεται να έχουν διαφορετικές ημερομηνίες κυκλοφορίας το καθένα καθώς και χώρες που θα κυκλοφορήσουν.

Έτσι λοιπόν έχουμε την κυκλοφορία του iPhone 8 και του iPhone 8 Plus στις ΗΠΑ στις 22 Σεπτεμβρίου με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν στις 15 Σεπτεμβρίου και την τιμή να ξεκινά από 699$ και 799$ ενώ το iPhone X θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν στις 27 Οκτωβρίου και σε τιμή που θα ξεκινάει από 999$
Στην Ελλάδα τώρα τα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 29 Σεπτεμβρίου που θα ξεκινάει τιμή κοντά στα 800€ ενώ το iPhone X αναμένεται να το δούμε στη χώρα μας στις 3 Νοεμβρίου σε τιμή που θα ξεπερνάει τα 1100€.
Οι τιμές είναι με βάση τις τιμές που θα κυκλοφορήσουν τα iPhone στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες οπότε δε αποκλείεται να αλλάξουν λιγάκι ακόμα στην Ελλάδα

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
+1 επιπλέον
 
Top