Στο «Τατουάζ» μετά την ευχάριστη τροπή που πήρε η υπόθεση του Αλεξ, η Αννα ζει ό,τι δεν πρόλαβε να χαρεί τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους. Το ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές ευτυχία και η Αννα αποφασίζει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι με τον Τόνυ, έστω και τυπικά. Ετσι δεν αργεί η στιγμή που του ζητάει διαζύγιο… 

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω..

Ηρεμη και κατασταλαγμένη η Αννα μιλάει με τον Τόνυ όταν αυτός φτάνει στην Αίγινα με σκοπό να τη διεκδικήσει. Η χαρά του όμως και πολύ περισσότερο η προσδοκία του ότι μπορεί να τη φέρει και πάλι κοντά του, χάνεται όταν η Αννα του το ξεκόβει: «Θέλω διαζύγιο», του λέει και ο Τόνυ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Αμέσως αρχίζει να κάνει προσπάθειες να τη μεταπείσει και σχεδόν την παρακαλάει: «Αννα, σε παρακαλώ σκέψου το. Ο,τι έγινε έγινε… Εμείς δεν μπορούμε να χωρίσουμε. Ελα σε παρακαλώ να τα ξαναβρούμε», την εκλιπαρεί, ενώ εκείνη είναι ανένδοτη και μάλιστα του εξηγεί με κάθε τρόπο γιατί δεν μπορούν να είναι πλέον μαζί και παράλληλα του αναφέρει όλους τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι ο γάμος τους διαλύθηκε. Αφού βλέπει λοιπόν ότι δεν καταφέρνει τίποτα με το να την παρακαλάει, ο Τόνυ αλλάζει τρόπο, γίνεται σκληρός και της ξεκαθαρίζει: «Κάνε ό,τι θέλεις… Δεν πρόκειται να υπογράψω διαζύγιο μέχρι να πεθάνω, το κατάλαβες;», της απαντάει και η κοπέλα φεύγει απελπισμένη.

 Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Οι μέρες περνάνε και η Αννα συνεχίζει να ζει ελεύθερα τον έρωτά της με τον Αλεξ, ενώ ο Τόνυ με σύμβουλο τη μητέρα του, η οποία υπόσχεται να του δώσει κάθε βοήθεια, αρχίζει να σκέφτεται με ποιο σατανικό τρόπο θα μπορέσει να χωρίσει την Αννα από τον Αλεξ. Ετσι η Μάργκω προτείνει ένα σχέδιο στον Τόνυ για να κερδίσει πάλι την Αννα. Δεν περνάει λίγος καιρός και αρχίζει αυτό το σχέδιο να μπαίνει σε εφαρμογή, αλλάζοντας στρατηγική απέναντι στην Αννα. Το πρώτο βήμα γίνεται όταν ο Τόνυ δείχνει στην Αννα ότι έχει αλλάξει γνώμη και προτίθεται να υπογράψει το διαζύγιο που του ζήτησε: «Εκανα ό,τι μπορούσα να σε κρατήσω, όμως βλέπω ότι δεν έχει κανένα νόημα πια να επιμένω. Σ’ αγαπώ και πάνω απ’ όλα θέλω να σε δω ευτυχισμένη. Αν σε κάνει χαρούμενη ένα διαζύγιο, δεν θα σου το αρνηθώ», της λέει. Ο στόχος του βέβαια είναι καταρχάς να της γίνει συμπαθής και να μη νιώθει ότι είναι απέναντί της εχθρικά. Στο μεταξύ, από τη στιγμή που της ανακοινώνει ότι θα της δώσει διαζύγιο, ψάχνει όποιους δόλιους τρόπους μπορεί για να απομακρύνει τον Αλεξ από κοντά της. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Την ίδια στιγμή η Μαργκώ, ικανή για όλα, ήδη έχει βρει το σχέδιο που θα διαλύσει αυτή τη σχέση και συμβουλεύει ανάλογα το γιο της: «Για να βγάλεις τον Αλέξανδρο από τη ζωή της Αννας, πρέπει να βρεις το αδύναμο σημείο του. Δεν είναι δύσκολο, όλοι κάτι κρύβουμε από το παρελθόν», υποστηρίζει. Παράλληλα, η Ολγα μιλάει με τον Αλέξανδρο και του λέει ότι αφού δεν είπε την αλήθεια στην Αννα για το παρελθόν του και το παιδί που έχουν, δεν θέλει με κανένα τρόπο να της το αποκαλύψει τώρα. Ο Αλέξανδρος της λέει ότι δεν μπορεί άλλο να έχει μυστικά από την Αννα, αλλά η Ολγα του το απαγορεύει. 
 Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Ο Αλεξ δεν μπορεί να κάνει αλλιώς και με βαριά καρδιά δέχεται να μη μιλήσει στην Αννα, ωστόσο μια περίεργη συγκυρία θα φέρει τα πάνω-κάτω. Το ζευγάρι είναι στα Μετέωρα και περνάει ευχάριστες στιγμές, μέχρι που ο Ορφέας πετάει μια κουβέντα και κάνει υποτίθεται μεγάλη γκάφα, αφού η Αννα μαθαίνει το μυστικό από το παρελθόν που έκρυβαν η Ολγα και Αλέξανδρος.

Πηγή: .tv-24.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top