Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξαναχτύπησε έξι μήνες μετά ο «δράκος» της Ηλιούπολης

Επιτέθηκε σε δύο γυναίκες τη Δευτέρα

Τα ίχνη του «δράκου» της Ηλιούπολης, ο οποίος έκανε την επανεμφάνισή του και βάζει στο στόχαστρό του ανυποψίαστες γυναίκες, αναζητά η Αστυνομία. Τα περιστατικά του περασμένου Μαρτίου φαίνεται πως δεν ήταν τα τελευταία για τον αδίστακτο δράστη με τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις, καθώς τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στην ίδια περιοχή δύο νεαρές γυναίκες δέχτηκαν επίθεση από άγνωστο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεαρές κοπέλες, 20 και 22 χρονών, επέστρεφαν από διασκέδαση και, ενώ περπατούσαν κοντά στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, στην ομώνυμη οδό, στη 1.30 τα ξημερώματα, σε ένα σκοτεινό σημείο του δρόμου εμφανίστηκε μπροστά τους ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος τους επιτέθηκε.

Τον απέτρεψαν

Οπως περιέγραψαν στους αστυνομικούς, άρπαξε τη μία από το μπράτσο και προσπάθησε να τη θωπεύσει, όμως η αντίδραση της φίλης της ήταν άμεση. Αρχισε να τον χτυπά με την τσάντα της στο κεφάλι και το σώμα, ενώ παράλληλα ούρλιαζε από τρόμο και καλούσε για βοήθεια. Από τις φωνές απόγνωσης των νεαρών γυναικών περίοικοι πετάχτηκαν στα μπαλκόνια τους και άρχισαν να φωνάζουν και αυτοί, προσπαθώντας να αποτρέψουν τον δράστη από το να κάνει μεγαλύτερο κακό. Μάλιστα, την κοπέλα που είχε αρπάξει από το μπράτσο προσπαθούσε παρά τις φωνές να τη ρίξει στο οδόστρωμα.

Το βράδυ της Τετάρτης οι κοπέλες εμφανίστηκαν στο τμήμα και προχώρησαν σε επίσημες καταγγελίες. Μάλιστα, οι δυο κοπέλες έδωσαν και την περιγραφή του «δράκου», λέγοντας πως είναι ηλικίας 30 με 40 ετών, ψηλός και αδύνατος, μελαχρινός με κοντοκουρεμένα μαλλιά και στίγματα στο πρόσωπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ