Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες από Φώφη

Τζόγος με την Κεντροαριστερά από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Για «εθνική αλλαγή», που περνά μέσα από μια «πολιτική ανατροπή» και η οποία μπορεί να γίνει «πραγματικότητα μόνο μέσα από τη δημιουργία μιας νέας, ενιαίας και ισχυρής παράταξης της Κεντροαριστεράς», έκανε λόγο χθες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στους παραγωγικούς φορείς στο Βελλίδειο.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη, γιατί η πρωτοβουλία που πήρα για την ενότητα και την αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης παίρνει σάρκα και οστά. Η μεγάλη Κεντροαριστερά μπορεί να εγγυηθεί το τέλος της επιτροπείας και την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου» είπε η κυρία Γεννηματά, συμπληρώνοντας:

«Υπάρχει λύση προοδευτική και κεντροαριστερή, γιατί δεν μπορεί η αποτυχία και το αδιέξοδο του ΣΥΡΙΖΑ να αφήσουν την Ελλάδα στο έλεος της Νέας Δημοκρατίας». Παράλληλα, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «οι πολίτες βιώνουν τα προβλήματα της πολιτικής σας. Προχθές στην ομιλία σας τα εξαφανίσατε».

Χθες το πρωί, η κυρία Γεννηματά επισκέφτηκε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος δήλωσε (και πάλι) πιο πασόκος από τους πασόκους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...