Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Μυστηριώδη» κόκκινα μπαλόνια εμφανίζονται δεμένα σε φρεάτια

Ποια θα ήταν η πρώτη αντίδρασή σας αν βλέπατε ένα κατακόκκινο μπαλόνι να είναι δεμένο σε ένα φρεάτιο στο δρόμο; Αν δεν είστε λάτρης των θρίλερ το πιθανότερο είναι πως θα προσπερνούσατε. Αν, όμως, βλέπετε τέτοιου είδους ταινίες τότε δύο είναι οι πιθανότερες εκδοχές.

Η πρώτη είναι να βάλετε τα γέλια και να κοιτάξετε δεξιά και αριστερά να δείτε που είναι κρυμμένη η κάμερα που καταγράφει τις αντιδράσεις σας. Η δεύτερη είναι να «παγώσετε» και να αλλάξετε δρόμο.

Ο λόγος είναι απλός. Θα θυμηθείτε τον κλόουν Pennywise, της διάσημης ιστορίας του Στίβεν Κίνγκ, «ΙΤ» η οποία σε λίγες ημέρες επανέρχεται στους κινηματογράφους.

Με αφορμή την κυκλοφορία του reboot αρκετοί έχουν ξεκινήσει τις φάρσες σε όλο τον κόσμο. Στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Αυστραλία «ασυνείδητοι» πήραν κόκκινα μπαλόνια και τα έδεσαν σε φρεάτια.

Αστυνομικοί από το τμήμα Lititz στην Πενσυλβάνια, έκαναν δημοσίευση στο facebook, αναγνωρίζοντας τη δημιουργικότητα των φαρσέρ, αλλά ζητώντας τους να μην το ξανακάνουν γιατί έχουν… τρομοκρατηθεί.

newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ