Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: «Δεν παίρνεις διαζύγιο μέχρι να πεθάνω!» – Το σατανικό σχέδιο του Τόνυ να χωρίσει Άννα και Άλεξ

Mετά την ευχάριστη τροπή που πήρε η υπόθεση του Αλεξ, η Αννα ζει ό,τι δεν πρόλαβε να χαρεί τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους. Το ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές ευτυχία και η Αννα αποφασίζει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι με τον Τόνυ, έστω και τυπικά. Ετσι δεν αργεί η στιγμή που του ζητάει διαζύγιο… 


Από τη Μαρία Μεταξητινού
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω..
Ηρεμη και κατασταλαγμένη η Αννα μιλάει με τον Τόνυ όταν αυτός φτάνει στην Αίγινα με σκοπό να τη διεκδικήσει. Η χαρά του όμως και πολύ περισσότερο η προσδοκία του ότι μπορεί να τη φέρει και πάλι κοντά του, χάνεται όταν η Αννα του το ξεκόβει: «Θέλω διαζύγιο», του λέει και ο Τόνυ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Αμέσως αρχίζει να κάνει προσπάθειες να τη μεταπείσει και σχεδόν την παρακαλάει: «Αννα, σε παρακαλώ σκέψου το. Ο,τι έγινε έγινε… Εμείς δεν μπορούμε να χωρίσουμε. Ελα σε παρακαλώ να τα ξαναβρούμε», την εκλιπαρεί, ενώ εκείνη είναι ανένδοτη και μάλιστα του εξηγεί με κάθε τρόπο γιατί δεν μπορούν να είναι πλέον μαζί και παράλληλα του αναφέρει όλους τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι ο γάμος τους διαλύθηκε. Αφού βλέπει λοιπόν ότι δεν καταφέρνει τίποτα με το να την παρακαλάει, ο Τόνυ αλλάζει τρόπο, γίνεται σκληρός και της ξεκαθαρίζει: «Κάνε ό,τι θέλεις… Δεν πρόκειται να υπογράψω διαζύγιο μέχρι να πεθάνω, το κατάλαβες;», της απαντάει και η κοπέλα φεύγει απελπισμένη. 
 Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Οι μέρες περνάνε και η Αννα συνεχίζει να ζει ελεύθερα τον έρωτά της με τον Αλεξ, ενώ ο Τόνυ με σύμβουλο τη μητέρα του, η οποία υπόσχεται να του δώσει κάθε βοήθεια, αρχίζει να σκέφτεται με ποιο σατανικό τρόπο θα μπορέσει να χωρίσει την Αννα από τον Αλεξ. Ετσι η Μάργκω προτείνει ένα σχέδιο στον Τόνυ για να κερδίσει πάλι την Αννα. Δεν περνάει λίγος καιρός και αρχίζει αυτό το σχέδιο να μπαίνει σε εφαρμογή, αλλάζοντας στρατηγική απέναντι στην Αννα. Το πρώτο βήμα γίνεται όταν ο Τόνυ δείχνει στην Αννα ότι έχει αλλάξει γνώμη και προτίθεται να υπογράψει το διαζύγιο που του ζήτησε: «Εκανα ό,τι μπορούσα να σε κρατήσω, όμως βλέπω ότι δεν έχει κανένα νόημα πια να επιμένω. Σ’ αγαπώ και πάνω απ’ όλα θέλω να σε δω ευτυχισμένη. Αν σε κάνει χαρούμενη ένα διαζύγιο, δεν θα σου το αρνηθώ», της λέει. Ο στόχος του βέβαια είναι καταρχάς να της γίνει συμπαθής και να μη νιώθει ότι είναι απέναντί της εχθρικά. Στο μεταξύ, από τη στιγμή που της ανακοινώνει ότι θα της δώσει διαζύγιο, ψάχνει όποιους δόλιους τρόπους μπορεί για να απομακρύνει τον Αλεξ από κοντά της.

Πηγή: .tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ