«Η Ελλάδα μπορεί. Εδώ στην ΔΕΘ αναδεικνύεται η δημιουργικότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Και ακόμη το μεγάλο ενδιαφέρον χωρών, όπως η Κίνα, για σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα», τόνισε η Φώφη Γεννηματά, δίνοντας συγχαρητήρια στη Διοίκηση της ΔΕΘ για την θετική εικόνα της έκθεσης και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει.

Μετά τη συνάντησή της με τη Διοίκηση της ΔΕΘ και την επίσκεψή της στα περίπτερα της έκθεσης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σημείωσε πως «είναι κρίμα που η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δέσμια της ανικανότητας και της ιδεοληψίας της, οδηγεί στη στασιμότητα, χάνει ευκαιρίες και πολύτιμο χρόνο για την χώρα και την κοινωνία. Η ανάπτυξη για όλους, οι επενδύσεις που χρειαζόμαστε, είναι το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Είναι το στοίχημα που θα κερδίσουμε με την μεγάλη Κεντροαριστερά που δημιουργούμε».


Αναφερόμενη στην Κεντροαριστερά, η κυρία Γεννηματά ανέφερε:

«Η Κεντροαριστερά θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα. Θα κάνουμε τη μεγάλη πολιτική ανατροπή για να εξασφαλίσουμε μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση στον τόπο και αυτό θα το πετύχουμε μέσα από την αυτόνομη πορεία που έχουμε χαράξει και στην οποία θα μείνουμε πιστοί».


Πηγή: newpost
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top