Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ: Η Καντέρ μαθαίνει για την αποφυλάκιση του Κεμάλ και…

Η Ντεφνέ συλλαμβάνεται και φυλακίζεται για την επίθεση στην Τζεμρέ, ενώ η Ναζάν βάζει να σκοτώσουν τον Κεμάλ για να γλιτώσει μια και καλή από εκείνον. Στο μεταξύ, εμφανίζεται η κόρη της Νεριμάν, ενώ η Καντέρ προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει το αδελφάκι της.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Ντεφνέ δεν καταφέρνει να σώσει την Τζεμρέ και επιστρέφει στο σπίτι της όπου είναι φανερή στην οικογένειά της η αγωνία που έχει. Ομως δεν αποκαλύπτει σε κανέναν την αλήθεια. Στο μεταξύ, τα κορίτσια ψάχνουν την Τζεμρέ αλλά μάταια. Η Μπανού παίρνει εξιτήριο από το μαιευτήριο και επιστρέφει στο σπίτι της Μεσουντέ, η οποία της λέει: «Αύριο αποφυλακίζεται ο Κεμάλ, οπότε θα πρέπει να βρεις άλλο μέρος να μείνεις». Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Η Μπανού την παρακαλάει να της δώσει λίγο χρόνο μέχρι να μπορέσει να βρει κάπου να μείνει. Την ίδια ώρα, κάποιοι ψαράδες βρίσκουν στη στεριά την Τζεμρέ και αμέσως τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί ενημερώνουν τη Φεριντέ και πάει εκεί μαζί με τον Τοπράκ. Η Ναζάν μαθαίνει ότι βρέθηκε η κοπέλα και το λέει στον Σερκάν, ενώ η Ντεφνέ που είναι μπροστά πανικοβάλλεται και τρέχει στο δωμάτιό της. Η Ναζάν υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει και πάει στην κόρη της: «Εχεις κάποια σχέση με το ατύχημα της Τζεμρέ;», τη ρωτάει και τότε η κοπέλα ξεσπάει: «Δεν ήθελα να τη ρίξω από τον γκρεμό, γλίστρησε, προσπάθησα να την κρατήσω αλλά δεν μπόρεσα. Δεν είμαι δολοφόνος! Εξαιτίας σου έγιναν όλα! Εμαθε ότι δεν είμαι παιδί σου! Ξέρω πια την αλήθεια». Η Ναζάν την ηρεμεί και μετά της εξηγεί τι έγινε και κατέφυγαν με τον Τεφίκ στην υιοθεσία. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Την επόμενη μέρα η Τζεμρέ ξυπνάει και καταθέτει στην αστυνομία ότι η Ντεφνέ την έριξε από τον γκρεμό. Η Ναζάν προσπαθεί να φυγαδεύσει την κόρη της προκειμένου να μην μπει στη φυλακή. Η Μεράλ παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο ορφανοτροφείο, αλλά κανείς δεν την περιμένει εκεί και στενοχωριέται. Η αστυνομία πάει στο σπίτι της Ναζάν και λένε στον Σερκάν: «Υπάρχει μήνυση για την Ντεφνέ από την Τζεμρέ που την κατηγορεί για το ατύχημά της». Ο Σερκάν σοκάρεται και τηλεφωνεί στη μητέρα του όπου την παρακαλάει να φέρει πίσω την αδελφή του και να παραδοθεί στην αστυνομία. Καθώς επιστρέφει στο ορφανοτροφείο, η Τζεμρέ ανακαλύπτει πως μπορεί να δει ξανά! 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Καντέρ μαθαίνει για την αποφυλάκιση του Κεμάλ και ενημερώνει τα κορίτσια. Οταν η Εϊλιούλ το μαθαίνει παθαίνει πανικό.
Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49 Ο Κοσμάς προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πείσει τη...