Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ: Η Τζεμρέ χάνει το φως της!

Μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον των κοριτσιών, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο! Περισσότερο για την Τζεμρέ που χάνει το φως της, για τη Μεράλ που παραμένει σε κώμα, αλλά και για τη Φεριντέ που νιώθει τύψεις για ό,τι συνέβη.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
 Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Η Φεριντέ μπαίνει στο σπίτι της και αντικρίζει το μακάβριο θέαμα. Τα πέντε κορίτσια βουτηγμένα στο αίμα. Η ίδια σοκάρεται και αρχίζει να ουρλιάζει, ενώ ο Τοπράκ ακούει τις φωνές της και τρέχει κοντά της. Και εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που αντικρίζει και αμέσως τηλεφωνεί στο νοσοκομείο. Τα ασθενοφόρα φτάνουν και μεταφέρουν τα κορίτσια στο χειρουργείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η μόνη που έχει τις αισθήσεις της είναι η Καντέρ, η οποία και αγωνιά για τις φίλες της. Την ίδια ώρα, ο Κεμάλ μεταφέρεται στις φυλακές και η Μεσουντέ βρίσκεται εκεί και του δίνει μια οικογενειακή φωτογραφία. Στο μεταξύ, ο δολοφόνος βρίσκεται κρυμμένος σε κάτι θάμνους και ενημερώνει το αφεντικό του ότι τα κορίτσια δεν έχουν πεθάνει. Εκείνος του δίνει εντολή να τελειώσει τη δουλειά που ξεκίνησε. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Μεσουντέ πάει στο σπίτι της Ναζάν και της επιτίθεται: «Είπες ψέματα μαζί με την Εϊλιούλ για να κλείσετε τον άντρα μου στη φυλακή! Δεν ισχύουν όσα είπε η Εϊλιούλ, ζηλεύει τη σχέση μου με τον Κεμάλ». Η Ναζάν γίνεται έξω φρενών: «Σήκω και φύγε αλλιώς θα φωνάξω την αστυνομία και τότε θα μπουν στο ορφανοτροφείο και τα άλλα δύο παιδιά σου». Ο γιατρός ενημερώνει τη Φεριντέ και τον Τοπράκ πως χρειάζονται επειγόντως αίμα. Ο Τοπράκ τηλεφωνεί στον Σερκάν και του λέει τα δυσάρεστα νέα. Εκείνος σοκαρισμένος ξεκινάει για το νοσοκομείο, ενώ ενημερώνει τον Γκιουνέι και τον Τζενκ. Κάποια στιγμή η Σελίν λέει στη Ναζάν: «Πρέπει να απομακρύνουμε τα κορίτσια αυτά από τα παιδιά μας. Ή στην αστυνομία θα είμαστε ή στα νοσοκομεία. Φτάνει πια», και η Ναζάν συμφωνεί: «Εχεις δίκιο, αλλά πρέπει πρώτα να γίνουν καλά. Αυτό έχει για την ώρα σημασία». Η Μπανού και η Μεσουντέ φτάνουν εκεί και αγωνιούν για τα παιδιά τους, ενώ και οι δύο κατηγορούν την ήδη καταβεβλημένη και γεμάτη τύψεις Φεριντέ.

 Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Την επόμενη μέρα η Εϊλιούλ, η Καντέρ και η Τζεμρέ μεταφέρονται σε δωμάτιο, ενώ η Σονγκιούλ με τη Μεράλ παραμένουν στην εντατική. Ο Κεμάλ μαθαίνει για την επίθεση από τις εφημερίδες, αλλά και οι συγκρατούμενοι του ανακαλύπτουν το λόγο που φυλακίστηκε. Τη στιγμή που προσπαθούν να τον σκοτώσουν, ο φύλακας τον φωνάζει για να του αλλάξει κελί. Στο μεταξύ, ο δολοφόνος προσπαθεί να σκοτώσει την Καντέρ, αλλά η Μπανού μπαίνει μέσα και του καρφώνει ένα μαχαίρι στην πλάτη, ενώ λέει στη νοσοκόμα: «Προσπάθησε να σκοτώσει την κόρη μου». Παράλληλα, συλλαμβάνονται οι ύποπτοι για την επίθεση και ο Γκιουνέι με τον Σερκάν και τον Τζενκ πάνε στο τμήμα και τους επιτίθενται. Η Τζεμρέ ξυπνάει και έντρομη ανακαλύπτει πως δεν βλέπει, ενώ η Μεράλ παθαίνει ανακοπή.

Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…


Μερικούς μήνες μετά…

Τα κορίτσια έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους, εκτός από τη Μεράλ που συνεχίζει να είναι σε κώμα, αλλά και την Τζεμρέ που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όρασή της. Αυτό το εκμεταλλεύεται η Ντεφνέ, η οποία κάνει τα πάντα για να κοροϊδέψει την πρώην φίλη της. Από την άλλη, η Φεριντέ νιώθει ένοχη για όσα έγιναν και έχει φύγει από τη δουλειά, ενώ αρνείται να συναντήσει τα κορίτσια παρόλο που εκείνες προσπαθούν να την προσεγγίσουν. Την ίδια ώρα, μια νέα κοπέλα πάει στο ορφανοτροφείο, η Ντελίν, αλλά η Σονγκιούλ την αντιμετωπίζει με αγένεια θεωρώντας ότι προσπαθεί να κλέψει τη θέση της Μεράλ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Μεσουντέ νοικιάζει το παιδικό δωμάτιο της Εϊλιούλ και η Μπανού προσφέρεται να μείνει. Ομως χρειάζεται χρήματα, τα οποία της δίνει η Καντέρ, από αυτά που μάζεψαν τα κορίτσια πουλώντας κοσμήματα. Παράλληλα, η Μεσουντέ φτιάχνει το αρχείο όταν ανακαλύπτει πως ο Σερκάν και η Ντεφνέ είναι υιοθετημένοι! Δεν χάνει ευκαιρία να «πικάρει» τη Ναζάν. Η τελευταία μαθαίνει πως τα αρχεία από την υιοθεσία έφτασαν στη Νεριμάν και έτσι πάει στο ορφανοτροφείο. Ο Τζενκ ανακαλύπτει ότι η Καντέρ έχει πει ψέματα για να ιδιαίτερα μαθήματα και πάει να τη βρει.

tv-24.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ Β΄ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 186 (VIDEO)

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ Β΄ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 187 (VIDEO)

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ: Η Μεράλ σε κώμα!

«Ζωές παράλληλες»: Η Ναζάν γίνεται έξαλλη: «Σήκω και φύγε αλλιώς θα φωνάξω την αστυνομία και τότε…»

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 110 Βαθύς ο πόνος στο σπίτι των Μπουραντάδων...