Σε “πονοκέφαλο” στους κόλπους του νέου φορέα της “κεντροαριστεράς”, πριν καν αυτός δημιουργηθεί, μετατρέπεται το ζήτημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Την Παρασκευή, (30.09.2017) αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου η Επιτροπή Αλιβιζάτου για τα διαδικαστικά και τις απαντήσεις των εταιρειών πληροφορικής.

Την ίδια ώρα, παραμένουν οι διαφωνίες, καθώς το Ποτάμι επιμένει στην καθιέρωσή της, ενώ το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι το θέμα έχει κλείσει, αφού δεν εξασφαλίζεται το αδιάβλητο της ψηφοφορίας για την εκλογή ηγεσίας στην κεντροαριστερά.

«Στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν το δικαίωμα όλων των πολιτών να συμμετέχουν, διαδικαστικό θέμα! Κρίμα. Για εμάς είναι η αρχή της πολιτικής» σχολίασε μέσω Twitter, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Λίγο αργότερα, κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη επισήμαναν ότι «δεν έχει κανένα νόημα η ανακύκλωση μίας συζήτησης που έγινε διεξοδικά για διαδικαστικά θέματα. Τώρα όλοι μαζί θα προχωρήσουμε στα θέμα πολιτικής ουσίας, όπως περιμένουν οι Έλληνες πολίτες. Οι τρεις μεγάλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, με τις απαντήσεις που έχουν δώσει, έχουν κλείσει το θέμα, που είναι τεχνικό και όχι διαδικαστικό κι έχει κλείσει. Με πάνω από 1.000 κάλπες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό θα γίνει η καλύτερη διαδικασία για να διασφαλιστεί η συμμετοχή και το αδιάβλητο».

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top