Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμίνης: Η κεντροαριστερά θα ψηφίσει αύριο για τον αρχηγό της ώστε να κυβερνήσει μεθαύριο

Είμαστε η μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη «που ξεκινά από τον Βενιζέλο και φτάνει στον Παπανδρέου και τον Σημίτη» δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης, υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε ότι η προοπτική του νέου σχήματος θα είναι να κυβερνήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο χώρος θα ψηφίσει αύριο για τον αρχηγό του ώστε να κυβερνήσει μεθαύριο.

«Πάμε να φτιάξουμε κάτι μεγάλο και πρέπει να περιλαμβάνει και ηλεκτρονική ψηφοφορία» είπε ο κ. Καμίνης, προσθέτοντας ότι θα βρεθεί τρόπος για να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και οι νέοι που μετανάστευσαν στο εξωτερικό και «πρέπει να τους φέρουμε πίσω».

Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε πως στη διαδικασία εκλογής πρέπει να συμμετάσχουν περισσότεροι από 150.000 πολίτες, επισημαίνοντας ότι όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η νομιμοποίηση για τον νικητή ώστε να ορίσει τη γραμμή του νέου φορέα.

Ερωτηθείς για ενδεχόμενες συνεργασίες, ο κ. Καμίνης είπε ότι «εμείς θα πάμε να κάνουμε ένα μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία που πρέπει να βρει την κοίτη του».

Διευκρίνισε όμως ότι «δεν θα προσαρμοστούμε στις επιδιώξεις του ενός και του αλλού κόμματος».

zougla.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ