Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Απίστευτο! Ο πρώην ταξίαρχος Πειραιά στην ασφάλεια του Μαρινάκη

Απίστευτο, κι όμως πραγματικό. Οπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα του SDNA, ο πρώην ταξίαρχος Πειραιά Κωνσταντίνος Φώσκολος ανέλαβε την ασφάλεια του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού!

Στην αρχή, υπεύθυνος ασφαλείας ήταν ο αντιστράτηγος Γιάννης Τσιρώνης, υπεύθυνος για τα μέτρα τάξης του αλήστου μνήμης ντέρμπι της Ριζούπολης. Εν συνεχεία ήταν ο υποδιευθυντής της Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Κώστας Παναγόπουλος, επίσης στα μέτρα τάξης της Ριζούπολης, ο οποίος ακούγεται στο «πόρισμα Κορέα» να μιλάει με τον Γιάννη Βρέντζο. Και τώρα ο ταξίαρχος Κωνσταντίνος Φώσκολος, ο οποίος φέρεται ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον κ. Παναγόπουλο. Τελικά όπως αποδεικνύεται, κανένας δεν χάνεται. Για τον Κωνσταντίνο Φώσκολο, η πρόσληψή του στην προσωπική ασφάλεια του Βαγγέλη Μαρινάκη και κατ’ επέκταση στον Ολυμπιακό προκαλεί επιπλέον ψιθύρους, λόγω της θέσης που κατείχε από τις αρχές του 2016 ως διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά. Εξάλλου, στο διάστημα που θήτευσε διευθυντής στον Πειραιά συνέβησαν αρκετά περιστατικά.

Πρώτα απ’ όλα το φιάσκο της επιχείρησης σύλληψης του Κυριάκου Θωμαΐδη μέσα στον Σκάι. Η υπόθεση του ξυλοδαρμού των παικτών του Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης», που η εισαγγελέας Πειραιά είχε ζητήσει προκαταρκτική έρευνα και καταθέσεις από ποδοσφαιριστές, αλλά για έναν μυστήριο λόγο το έγγραφο διαβιβάστηκε στα γραφεία της κρητικής ΠΑΕ… 18 ημέρες αργότερα!

Υλικό από τις κάμερες σε εκείνον τον αγώνα δεν υπάρχει. Ούτε από τις επιθέσεις στον παρατηρητή Λασκαράκη και τον διαιτητή Παπαπέτρου στον αγώνα με την ΑΕΚ. Φυσικά, δεν είναι παράνομο να προσληφθεί ένας απόστρατος ταξίαρχος στον ιδιωτικό τομέα. Δεν είναι όμως ηθικό, όταν έχεις υπηρετήσει επικεφαλής και γνωρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ