Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΒΕΛΙΟΥ! Πέρασε στο αρχείο η υπόθεση

Η εισαγγελική έρευνα σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλλιου, πριν από ένα χρόνο τέθηκε στο αρχείο.

Ο δημοσιογράφος μετά από μία δύσκολη μάχη με τον καρκίνο είχε δημοσιοποιήσει την επιθυμία να δώσει τέλος στη ζωή του.

Αμέσως μετά το θάνατο του, υπήρξε δημοσίευμα σε ηλεκτρονική σελίδα, στο οποίο, μεταξύ άλλων, γινόταν αναφορά σε σύριγγα με δηλητήριο και γιατρό πρόθυμο να τον βοηθήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών διενεργήθηκε έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Βέλλιου. Στο πλαίσιο της έρευνας, διετάχθη η εκταφή του προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις και ερευνήθηκε εάν κάποιο πρόσωπο (γιατρός ή άτομο από το περιβάλλον του) συνέδραμε στην αυτοκτονία του δημοσιογράφου. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης δεν προέκυψαν πρόσωπα που να συνέδραμαν τον Αλέξανδρο Βέλλιο στο να δώσει τέλος στη ζωή του σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο crashonline.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 134 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 134 Ο Σίμος, πιάνει την Αμαλία να μιλάει...