Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απίστευτο: Βίαζαν μπροστά του τη συντροφό του κι εκείνος δεν έκανε τίποτα

Σοκάρει ο βιασμός γυναίκας στη Μπορντό της Γαλλίας το βράδυ του Σαββάτου από τρεις άνδρες. Ο σύντροφός της που ήταν παρών, επέλεξε να παραμείνει θεατής στο αποτρόπαιο θέαμα

Η σαββατιάτικη έξοδος μετατράπηκε σε αδιανόητο εφιάλτη για νεαρή γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού τριών ανδρών στη Μπορντό της Γαλλίας. Όσο οι ασυνείδητοι ασελγούσαν στην ανήμπορη κοπέλα, ο σύντροφός της παρέμενε απαθής στη θέα των δραστών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το διαδικτυακό site 20minutes.fr, στις τέσσερις τα ξημερώματα Κυριακής το ζευγάρι επέστρεφε από τη νυχτερινή του έξοδο, όταν δέχτηκε επίθεση από τρεις άνδρες ρουμανικής καταγωγής. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, το ζευγάρι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και παραμένει άγνωστο σε τι ακριβώς “στάση” τους εντόπισαν οι δράστες. Σε κάθε περίπτωση, οι τρεις Ρουμάνοι, επίσης μεθυσμένοι, άρπαξαν την άτυχη γυναίκα και τη βίασαν διαδοχικά μπροστά στα μάτια του συντρόφου της που δεν αντέδρασε, ούτε έκανε οποιαδήποτε κίνηση για να τους αποτρέψει.

Δυνάμεις της αστυνομίας που περιπολούσαν στην περιοχή προχώρησαν στην προσαγωγή και των τεσσάρων ανδρών, συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου, που προσήχθη με την κατηγορία της μη-βοήθειας σε άτομο που βρισκόταν σε κίνδυνο. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο άνδρας αφέθηκε τελικά ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ