Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Η Μιράντα μαθαίνει την αλήθεια για τον κρυφό γάμο του Λεωνίδα!

H σχέση του Λεωνίδα και της Μιράντας εξακολουθεί να περνά από διάφορες διακυμάνσεις, αλλά η αποκάλυψη που θα γίνει… προσεχώς είναι η σταγόνα που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει. Και αυτό γιατί ο άντρας βρίσκεται να είναι ήδη παντρεμένος με μια άλλη γυναίκα!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Από τα πρώτα επεισόδια του β΄ κύκλου οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές που διαταράσσουν εκ νέου τις ισορροπίες. 
Το ίδιο συμβαίνει και στη σχέση του Λεωνίδα και της Μιράντας, όταν εκείνη βρει έναν μυστηριώδη φάκελο που του έχουν στείλει από κάποιο δικηγορικό γραφείο. 
Βέβαια το περιεχόμενό του κρύβει ένα μυστικό που σίγουρα ο Λεωνίδας δεν θα ήθελε ποτέ να βγει στο φως και ειδικά αυτή τη στιγμή που καλούνται να βρουν λύσεις και σε άλλα προβλήματα… 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Το μυστικό αφορά σ’ ένα γάμο του Λεωνίδα, ο οποίος μαζί με τη Μιράντα προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο και να την καθησυχάσει. 
Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού θέλει τον άντρα να είχε κάνει ένα γάμο πριν από 25 χρόνια και να τον… ξέχασε εντελώς. 
Δεν ήταν με κάποια γυναίκα σημαντική γι’ αυτόν, αλλά με την Κλαρίκοβα η οποία είχε έρθει στην Ελλάδα από τη Μολδαβία για να βρει δουλειά. 
Ο άντρας την είχε λυπηθεί και την πήρε σαν νταντά του Βλάση και αυτή ήθελε μια μεγάλη χάρη σαν αντάλλαγμα: Να κάνουν ένα γάμο προκειμένου να πάρει άδεια παραμονής στην Ελλάδα. 
Φυσικά ο Λεωνίδας δεν ήθελε να της χαλάσει χατίρι και το δέχτηκε! 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Οπως καταλαβαίνετε, αυτή η αποκάλυψη του μυστικού κάνει έξαλλη τη Μιράντα η οποία αρχίζει να του φωνάζει: «Είμαστε τόσα χρόνια μαζί και σε παρακαλάω να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδί κι εσύ έχεις κάνει ήδη; Και μάλιστα για πλάκα;». 
Ο Λεωνίδας προσπαθεί να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα αλλά χωρίς τα επιθυμητά αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια, η ίδια τον ρωτά να μάθει τι ζητάει με αυτό το χαρτί που έλαβε από το δικηγορικό γραφείο και εκείνος της απαντά: «Είναι μια υπεύθυνη δήλωση για να βεβαιώσω ότι αυτός ο γάμος δεν υφίσταται πια, καθώς θέλει να παντρευτεί κάποιον άλλον». 
«Εξυπνη η Κλαρίκοβα! Τελικά όλοι οι άντρες τέτοια θέλετε…», προσθέτει, χωρίς ωστόσο να έχει πει την τελευταία της λέξη…
Πηγή: .tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ