Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δείπνο Κ. Καραμανλή με βουλευτές και στελέχη από την Αυτοδιοίκηση

Στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε λόγω της ομιλίας του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε για δείπνο με βουλευτές της Ν.Δ. και εκλεγμένους της Αυτοδιοίκησης.
Ετσι, ο κ. Καραμανλής δείπνησε το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστή ταβέρνα στα Κουφάλια.

Την πρωτοβουλία για το δείπνο ανέλαβε ο δήμαρχος Χαλκηδόνας Γιάννης Τσουκνιδάς και συμμετείχαν βουλευτές της Β’ Θεσσαλονίκης, όπως ο Σάββας Αναστασιάδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, δήμαρχοι από τη δυτική πλευρά του νομού Θεσσαλονίκης και ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ στον νομό Βάκης Φραντζής. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Καραμανλής συμμετέχει σε κάποιο δείπνο.

Ανάλογες συναντήσεις έχουν γίνει και στο παρελθόν, καθώς ο κ. Καραμανλής διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί τους από την εποχή που ήταν απλός βουλευτής και μετέπειτα πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός, και αποδέχεται με χαρά τις προτάσεις τους, αφού νιώθει ότι βρίσκεται σε οικείο περιβάλλον. Στο τραπέζι στρώθηκαν εξαιρετικά εδέσματα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το κυρίως πιάτο ήταν λαγός και αρνάκι ψητό, που συνοδεύτηκαν από τσίπουρο και κρασί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ