Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φήμες για ανεξαρτητοποίηση Χρυσόγονου

Προς την ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησής του από τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως κινείται ο ευρωβουλευτής του κόμματος Κώστας Χρυσόγονος σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο pontiki.gr. Οι φήμες εκδηλώθηκαν μετά από πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ η Πολιτική Γραμματεία της Σοσιαλιστικής Τάσης στην οποία ανήκει. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι (12μ.) στην ΕΣΗΕΑ.

Από τον ίδιο τον ευρωβουλευτή δεν υπάρχει καμία διάψευση μέχρι στιγμής, ενώ σε ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση δεν δείχνουν να εκπλήσσονται ιδιαίτερα δεδομένου ότι εδώ και καιρό ο Κώστας Χρυσόγονος στις δημόσιες παρεμβάσεις του σταθερά εξέφραζε τις διαφωνίες του και την κριτική του στα πεπραγμένα της κυβέρνησης.

Η πρώτη εκδήλωση δυσαρέσκειας προς τον πρωθυπουργό είχε σημειωθεί για το γεγονός ότι δεν του είχε ανατεθεί κεντρικός ρόλος στην προετοιμασία της κυβερνητικής πρότασης για την Συνταγματική Αναθεώρηση, ενώ πρόσφατα είχε αποκαλύψει ότι έχει να μιλήσει με τον πρωθυπουργό δύο χρόνια.

Στα τέλη Ιουλίου, η Σοσιαλιστική Τάση με ανακοίνωσή της είχε ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση σε μια σειρά από ζητήματα, με πρώτο και κύριο την καθυστέρηση της επένδυσης στο Ελληνικό, τις σχέσεις της κυβέρνησης με τις δικαστικές ενώσεις και τους δικαστικούς κύκλους(ζητούσε να πέσουν οι τόνοι) αλλά και την απόφαση για την επιλογή σημαιοφόρου στα δημοτικά κατόπιν κλήρωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ